ben 21 yasindayim azeriyim 1 kizim var
hepimiz evli degiliz bekarlar da var
mesela ben
valla kuzu bilmiyorum iyidir heralde :26:8 seanslık bi paket 6 haftada bir gidiyosun seanslara
yaklaşık 1 yıl sürüyo
1600 lira nasıl :26:
ben evli degilim cnmbende simay en küçüğünüz benim heraldee :)) hepiniz evlisiniz galiba :))
yap canım olsa da ben de içsem şimdi ohhh sıcak sıcak
hımm ben tüm vücut düşünmüyorum canım ama yine de uygunmuş fiyatı.
sarkar canım yaa ben riske atamam cildim sarkmasın yaşlanınca da güzel ve bakımlı olmam lazım
hoşgeldin kuzum ne içersin
benim gittiğim cihazda hiç acımıyo
sen merak ettiklerini sor ben işim bitince cevaplarım şimdi kaçıyorum
hoşgeldiiiiiinn
Evet acıyormuş benim canım da çok tatlıdır annem hep bana "nasıl doğum yapıcan sen" der
evet mesela unlimited
mesela prenses
mesela nadia
mesela patsy
bunlar evde kalmis kizlarimiz
evet mesela unlimited
mesela prenses
mesela nadia
mesela patsy
bunlar evde kalmis kizlarimiz
valla kuzu bilmiyorum iyidir heralde :26:
ben evli degilim cnm
bende yaslaninca kokos olmak istiyorum ama okadar para veremem ben 5-6 senede bir
yok kuzu ben genc anneyim senin yas kactamam canıjm saol..
Valla annen doğru demiş:)))
azerin sen 21 yaşında mısın aaaa ben seni büyük sanıyordum ya:)
bekarlarda beni niye yazmadın kız
tamam canıjm saol..
Valla annen doğru demiş:)))
azerin sen 21 yaşında mısın aaaa ben seni büyük sanıyordum ya:)
bekarlarda beni niye yazmadın kız
gül sgül sen gülseneye evleniyimde görünnn sizz evde kalmismisssss
gül sgül sen gülseneye evleniyimde görünnn sizz evde kalmismisssss
öhö öhö evde kalmış falan aaa çok ayıp
ben daha 22 yaşında, tazecik çıtır bir kızım ama karşıma biri çıktı şu an kafam çok karışık
yok canım 5 6 yılda bir tekrar yaptırmana gerek yok, bitirme garantili yerler var. kaliteli yerleri bulmak lazım, bi de senin tüylerinin yapısına da bağlı sonradan tekrar çıkması.
al iste koca koca diye bekliyosunuz evde kaldiniz iste
kimmis kiz oben beklemiyorum ama şu an benimle birlikte olmak isteyen kişi 29 yaşında onunla olursam evlenmem erkene gelicek demektirbana kalsa bi 4 5 sene daha düşünmüyodum aslında yetişin kızlarrr talip var talipppppp
kimmis kiz o
yok ben izin vermem dalga gecmelerine kuzu takma kafanadoğru diyor haklısın ama napiim çok hassas bi yapım var inan kaşımı bıyığımı bile kendim alırım kuaföre gitmem çok canımı yakıyolar, gözümden yaşlar akıyor o derece
ya prenses sen de seneye evlenirsen ben napıcam bu sefer herkes dalga geçicek benle
sus kiz gec olsun güc olmasinal iste koca koca diye bekliyosunuz evde kaldiniz iste
4 senedir tanıdığım biri
onun bana hep ilgisi vardı ama ben yeni yeni düşünmeye başladım bu işi. çoluk çocukla uğraşmaktan bıktım kuzu
yok ben izin vermem dalga gecmelerine kuzu takma kafana
sus kiz gec olsun güc olmasin
kuzu benimkide gecen ay 31 yasina girdi 7 senedir bekliyor beni
seven insan bekler bence
sağol tatlım koru beni azerinden
selcancım sizin aranızda kaç yaş var?
azerin senin eşin kaç yaşında?
ben bu aralar buna taktım acaba 29 yaş büyük mü bana göre diye :26: gayet iyi anlaşıyoruz saatlerce telefonda konuşuyoruz uyumumuz iyi ama yine de arada aklıma takılıyor işte
bizim aramizda 8 yas var cnm ve inan bana erkegin bikac yas büyük olmasi daha iyi cünkü daha olgun oluyorlar ve yasítlarin gibi sIkmiyorlar seni. arkadaslarda görüyorum yasitlariyla cikiyorlar sevgilileri gizli gizli baska kizlarla bulusuyor yada disari cikmasina izin vermiyor bu tür seyler iste. benimki hicbirseyi bana yasaklamaz istedigim zaman disari cikiyorum. ve beni daha iyi anliyor bazi konularda
unlimited sen kac yasindasin cnm?
Ben daha 16 yaşındayımmm lise 2 ,, miniğiimm dahaaaaaaaaneysee okula kaçıyorum ben iyi sohbetlerr.. öpüünüzz