Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

bilmiyorum yeni baslicagi icin izin alamayabilir cünkü hersey yeni olucak onun icin derlseri kacirirsa kötü olur :KK43:

annemle konusucam bu konuyu hic olmazsa eylülde gideriz ailecek

annemler galiba bunu iyi düsünüp bu sene olmasi icin söz verdiler cünkü bu sene olamicak nisan :KK5: :KK43::KK5::KK43::KK5::KK43:

ben alman kanalinda bi doktor gördüm dedi ki eger günlük mecburiyet kalorileri gecmicek sekilde yemek yerseniz kilo almazsiniz. sende yaninda spor yaparsin hem kilo almazsin hemde zayiflarsin

kıs ip atlıyom yürüyom earobik yapıyom yinede tık yok anacım benim metabolizma şöyle çalışıyo bak

normal yiyip spor yapmazsan: kilo alırsın
normal yiyip spor yaparsan : kilo almazsın ama vermezsinde sabit kalırsın
tamamen aç kalıp spor yaparsan : zayıflarsııııııın

gordünnü işte benim vicıt aha böle çalışıyo Allah onu bildiği gibi yapsın :KK53::KK53::KK53::KK53:

bilmiyorum yeni baslicagi icin izin alamayabilir cünkü hersey yeni olucak onun icin derlseri kacirirsa kötü olur :KK43:

annemle konusucam bu konuyu hic olmazsa eylülde gideriz ailecek

annemler galiba bunu iyi düsünüp bu sene olmasi icin söz verdiler cünkü bu sene olamicak nisan :KK5: :KK43::KK5::KK43::KK5::KK43:

ben alman kanalinda bi doktor gördüm dedi ki eger günlük mecburiyet kalorileri gecmicek sekilde yemek yerseniz kilo almazsiniz. sende yaninda spor yaparsin hem kilo almazsin hemde zayiflarsin
neeeeeeeeee bu sene nisan olamicak mi?

kıs ip atlıyom yürüyom earobik yapıyom yinede tık yok anacım benim metabolizma şöyle çalışıyo bak

gordünnü işte benim vicıt aha böle çalışıyo Allah onu bildiği gibi yapsın :KK53::KK53::KK53::KK53:

sen diyeti falan birak bence ne yap biliyormusun?

sabah güzel kahvaltini yap. ara ögünleri yeme karnin iyice aciktiginda yemek ye ama saat 6-7 den sonra bisey yeme sadece su ic (normal su kola fanta meyve suyu degil) bide yanina spor yaptinmi bak nasil kilo vericennn benden söylemesi :KK19:

patsy 937 ci sayfaya baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

neeeeeeeeee bu sene nisan olamicak mi?

kesin olmicak kuzu baksana annem diyor kardesin olmadan nisan olmasini istemiyorum cünkü siz 2 kardessiniz ki hakli bu konuda bende istiyorum kardesimin yanimda olmasini. kardesiminde ünisi var eeee nasil olucak bu is??

acil annemle konusmam lazim bu konuyu gerekirse ben okulumdan izin alirim yineden gidip nisan yaparim 1 hafta bile olsa

kesin olmicak kuzu baksana annem diyor kardesin olmadan nisan olmasini istemiyorum cünkü siz 2 kardessiniz ki hakli bu konuda bende istiyorum kardesimin yanimda olmasini. kardesiminde ünisi var eeee nasil olucak bu is??

acil annemle konusmam lazim bu konuyu gerekirse ben okulumdan izin alirim yineden gidip nisan yaparim 1 hafta bile olsa

kuzu daha 4 5 ay var kardesinin okula baslamasina bence de zaman ayirinin hemen nisani yapip gelin nisan dedigin nedir ki

hoşgeldiiiiiinn :KK34:
evet acıyormuş benim canım da çok tatlıdır annem hep bana "nasıl doğum yapıcan sen" der :KK9:

annem bana da öyle derdi emme
çatır çatır normal doğurdum kıs:KK23::KK23::KK23:

tamam canıjm saol..

Valla annen doğru demiş:)))

azerin sen 21 yaşında mısın aaaa ben seni büyük sanıyordum ya:)

bekarlarda beni niye yazmadın kız

ben lazeri tasviye edoorum
oohhh mis gibim:21::21::21:

denicem canım daha evet demedim içime sindirmeye çalışıyorum şu an yavaş yavaş :KK1: ama şöyle bi problem de var ben yaşımdan daha küçük gösteriyorum biraz daha büyük görünmem lazım napabilirim bunun için ya :KK9: bu aralar kafayı buna taktım şu okulum bitse de işe başlasam o zaman giyinişim falan da değişcek güzel olcak :KK23::KK23:

sizin aranızda 8 yaş varmış anlaşabiliyorsunuz değil mi? bence de çok değil yaa :KK1::KK1:

benim de eşimle aramda 5 yaş var:KK31:

bilmiyosan öreeeeennnnnnn şekerim profilimde yazıyokiiiiii:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

amaaannnnnn beaaaa sen de amma meraklısın insancıkları profiline baktırmaya:KK33::KK33::KK33::KK35::KK35::KK35:

kuzu daha 4 5 ay var kardesinin okula baslamasina bence de zaman ayirinin hemen nisani yapip gelin nisan dedigin nedir ki

bende onu diyorum ama gelde annemlere anlat. simdi de babam tutturmus 3 gün fazladan izin al ne icn aliyim fazladan izin?? bos bos gezmek icinmi ?? :KK5:

Pijama giyinme kadınım!!!

Kılım o kadınlıkla hiç bir alakası olmayan şeylere. Yatağa pijamayla girmiyor mu karım, deliriyorum.

"Neden giyiyorsun şu şeyi?" diye sorunca... "Üşüyorum" demez mi!

"Kan testi yaptıralım o zaman" dedim. Anemik filan mı acaba diye.

Yorganı değiştirdim, odamıza klima da taktırdım. Olur ha, belki rahatça çıplak olabiliriz diye.

Yok kardeşim!

Yine gidip gelip o pijamaları giyiyor; yazın yazlık, kışın kışlık cinsi. Kabus gibi, dalga geçer gibi. Hiçbir cazibesi yok ve kötü!

Aramıza bin tane sorun girdiği yetmezmiş gibi, bir de bu salak sulak pijamalar giriyor.

Giy en seksi gece giysini de öyle uyu! Yok! Nerde?

Vitrin süsü mü bu seksi dantel gecelikler, yoksa yatağımızda görmek için mi ha bunu bir anlasak hele?

Hadi olmadı hiç giyinmesin benim kadınım! Daha da iyi. Bana uyar, hiç bozmaz.

Sarılalım birbirimize, ten temasımızla uyuruz. Ha üşürsek sırnaşırız belki bahanemiz de olur, buzlar erir.

Oh ne âlâ.

Ne diye üretiyorlar kadınlara bu sözde sempatik; ama itici pijamaları bilmiyorum. Ben karşıyım. Hiç de sempatik bulmuyorum. Bence bunların üzerine "18 yaşına kadar uygundur" ibaresi eklensin. 18 yaş sonrası satışı yasaklansın.

"Ben de çizgili Sümerbank pijama giyeyim gör bak nasıl oluyormuş" deyince de gülüyor bana. Beni hiç öyle düşünemiyor. Al işte! Yine çifte standart. E ben dalga geçsem bu ayıcıklarla? Yok olmaz! Alınır. Kalbi kırılır. Hatta siz de bana: "Yuh odun!" dersiniz.

Pijama çekici değil. Çok itici. Anlayın şunu.

İç gıcıklayıcı bir kıyafet olsa adı "Pijama" mı olurdu?

Öbürlerine ne denmiş?

Gecelik!

Tanımına ve anlamına yakışan bir isim; gece giysisi...

Gece gece "Noel Baba" veya "ayıcıklar" var yanımda yatan kadınımın üzerinde! Korkunç bir durum. Bilmem anlatabildim mi?

kadın yatağına kadin olarak girer.

Etekleri vardır, bacakları açıkta kalır.

Sokağa çıkarken kadın ne kadar şıksa, gece de o kadar şıktır ya da olmalıdır. Ben karımdan bunu beklerim. Sen gündüz işe giderken kadın gibi ol, gece git anneannem gibi ol.

Olmaz.

Elin adamına mı bu özen derim ben de?

Yatağa, aşkın mekanına özensizlik yakışık almaz. Aşk yerine yakışmak gerekir.

Benim güzel karım bu dandik pijamaları çocuğumuz olunca giyer oldu maalesef.

Geceleri emzirmeye kalkıyordu tabi, uykusuz yorgun, düşünecek hali yoktu biliyorum, hemen kafama kakmayın. Ev de kalabalıktı malum. Başbaşa kalmak ne mümkün. Gece her odadan bir başka "anne" çıkıyordu, oydu buydu derken uzun bir süre zorlandı tabii anlıyorum. Seksilik rafa kalktı, arada kaynadı ve unutuldu.

Aramıza "ayılar" girdi!

Hadi o zaman anladım; ama şimdi neden?

Bunun bahanesi olamaz.

Ten temasının yaratacak olduğu doğal sıcaklıktan kaçmak yazıktır.

Eğer karım o pijamaları giyiyorsa, kesin bilinçaltında bir sorun vardır dedim. İçindeki kadınlık hissi bitmiştir, ölmüştür diye düşündüm. Hatırlatmaya karar verdim.

Bir süre sabırla bekledim.

Kendimce yine hayaller kurdum, belki gider harika şeyler alır diye. Yok yapmadı.

Sonra: "Ulan oğlum ne bekliyorsun? Yürü, sen davran!" dedim kendime.

Gittim, mağazayı satın alasım geldi o kadar gözüm döndü. Hem kendimin, hem de karımın zevkine uygun bir şeyler aldım.

Eve geldim.

Ellerimde paketler "Gel peşimden" bakışı attım.

Geldi. Şaşkın. Meraklı.

"Al bakalım paketleri!" dedim gözlerimle. Az laf çok iş.

Gece giysisi öyle değil, böyle olur.

İyi oldu.

şimdi kıslar ben bu yazıyı dün gördüm ama size getirecek vakit kalmadı +18 yerimiz var ya orada buldum iki ayrı yerde kullanılmış hem de inşallah bu şekilde alıntı yapmanın bi sakıncası yoktur ama sizde okuyun istedim

kıslar kahvaltımı yaptım:KK56:
yemeklerimi pişirdim:KK56:
bıcı bıcı yaptım :21:

veeeeeeeeeeeee

eli boş gelmediiiiimmmmm

fotoyu da yükledim:KK76:

şok almayın sakın hee:18::18::18::18::18:

X