- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum yeni baslicagi icin izin alamayabilir cünkü hersey yeni olucak onun icin derlseri kacirirsa kötü olur
annemle konusucam bu konuyu hic olmazsa eylülde gideriz ailecek
annemler galiba bunu iyi düsünüp bu sene olmasi icin söz verdiler cünkü bu sene olamicak nisan
ben alman kanalinda bi doktor gördüm dedi ki eger günlük mecburiyet kalorileri gecmicek sekilde yemek yerseniz kilo almazsiniz. sende yaninda spor yaparsin hem kilo almazsin hemde zayiflarsin
neeeeeeeeee bu sene nisan olamicak mi?bilmiyorum yeni baslicagi icin izin alamayabilir cünkü hersey yeni olucak onun icin derlseri kacirirsa kötü olur
annemle konusucam bu konuyu hic olmazsa eylülde gideriz ailecek
annemler galiba bunu iyi düsünüp bu sene olmasi icin söz verdiler cünkü bu sene olamicak nisan
ben alman kanalinda bi doktor gördüm dedi ki eger günlük mecburiyet kalorileri gecmicek sekilde yemek yerseniz kilo almazsiniz. sende yaninda spor yaparsin hem kilo almazsin hemde zayiflarsin
kıs ip atlıyom yürüyom earobik yapıyom yinede tık yok anacım benim metabolizma şöyle çalışıyo bak
normal yiyip spor yapmazsan: kilo alırsın
normal yiyip spor yaparsan : kilo almazsın ama vermezsinde sabit kalırsın
tamamen aç kalıp spor yaparsan : zayıflarsııııııın
gordünnü işte benim vicıt aha böle çalışıyo Allah onu bildiği gibi yapsın
kıs ip atlıyom yürüyom earobik yapıyom yinede tık yok anacım benim metabolizma şöyle çalışıyo bak
normal yiyip spor yapmazsan: kilo alırsın
normal yiyip spor yaparsan : kilo almazsın ama vermezsinde sabit kalırsın
tamamen aç kalıp spor yaparsan : zayıflarsııııııın
gordünnü işte benim vicıt aha böle çalışıyo Allah onu bildiği gibi yapsın
selam bebekler
neeeeeeeeee bu sene nisan olamicak mi?
selam kuzu moralin iyi galiba neden acaba
kesin olmicak kuzu baksana annem diyor kardesin olmadan nisan olmasini istemiyorum cünkü siz 2 kardessiniz ki hakli bu konuda bende istiyorum kardesimin yanimda olmasini. kardesiminde ünisi var eeee nasil olucak bu is??
acil annemle konusmam lazim bu konuyu gerekirse ben okulumdan izin alirim yineden gidip nisan yaparim 1 hafta bile olsa
kizlar taaz.com a uye olan var mi?
hoşgeldiiiiiinn
evet acıyormuş benim canım da çok tatlıdır annem hep bana "nasıl doğum yapıcan sen" der
tamam canıjm saol..
Valla annen doğru demiş:)))
azerin sen 21 yaşında mısın aaaa ben seni büyük sanıyordum ya:)
bekarlarda beni niye yazmadın kız
denicem canım daha evet demedim içime sindirmeye çalışıyorum şu an yavaş yavaş ama şöyle bi problem de var ben yaşımdan daha küçük gösteriyorum biraz daha büyük görünmem lazım napabilirim bunun için ya bu aralar kafayı buna taktım şu okulum bitse de işe başlasam o zaman giyinişim falan da değişcek güzel olcak
sizin aranızda 8 yaş varmış anlaşabiliyorsunuz değil mi? bence de çok değil yaa
bilmiyosan öreeeeennnnnnn şekerim profilimde yazıyokiiiiii
kuzu daha 4 5 ay var kardesinin okula baslamasina bence de zaman ayirinin hemen nisani yapip gelin nisan dedigin nedir ki
hıccccccccccccccccccccccc
nasil hic biz biliyoz biliyoz demi kizlar
patsy 937 ci sayfaya baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
kıs baktım kardişimin bu bisim nadişin şeysini diyosan eğer biliyom ben anacım yoksam başka bişey daha mı vardı göremedim bi daha bakayı mı:44::44::44::44::44: