Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

ortada bisey yok ama....... :KK23::KK23::KK23:

canım ben takıldım ama bişey yok aman olmasın daha yeni ayrılık yaşıyor ne gerek var bende dersine çalış işine bak dedim oda öyle düşünüyor
ben iyi degilim bu sabah basim catlicak sankii

hadi konusunda iyilestirin beni :KK1:
geçmiş olsun neyin var
anaaaaaaaaaaaaam kim gelmis unlimited im gelmis kuzuuuuuuuuuuuu cok ozledim kiz seni gel bi opem:KK19:

hayirli sabahlar prenses im.dun misafirim geldi o yuzden giremedim pek

ben de anladim abla kimden bahs ettiyini:KK31:
peki saban nolucak:KK1:
şaban düşsün derde tam şabanmış oda haline yanıyor şimdi :KK52:nerkek milleti kaybedince anlıyor değerini ama elden ne gelir
bu insanlar beni sinir ediyor sabahin köründe yaaaaaaa :KK47::KK47::KK47:
ne oldu tatlım

iyiyim ablacımmmmmmm hoşbulduk sen nasılsın?

sağol canım seni gördüm daha iyi oldum özledik kız seni

ben de sizi çok özledim azeriiiinnn öp şekerim ben de seni öpiyim bi tane :KK54::KK54::KK54::KK54:

unlimited kuzu neden girmiyodun topige

kuzum işler çok yoğundu ya hiç fırsatım olmadı sinir oldum :KK4:
bi de bu aralar sınavlarım var iyice zamanım azaldı sadece işe gidiyorum bi de eve gidip ders çalışıyorum :KK31:
bitkisel hayata girdim resmen ya şu cuma gününden sonra atıcam kendimi sokaklara:KK52:

anacım ben güya zayıflamaya çalışıyorum bana bi destek neyin olduğunuz yok hiç şu 7 kiloya takılıp kaldım yani ille imdat mı demem gerekiyo bi destek verin da :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

bi de bu aralar sınavlarım var iyice zamanım azaldı sadece işe gidiyorum bi de eve gidip ders çalışıyorum :KK31:
bitkisel hayata girdim resmen ya şu cuma gününden sonra atıcam kendimi sokaklara:KK52:

ne sınavı valla benimde var ama maşallah hiiiiiiiiiiç çalışmıyorum du bakalım Allah'tan hayırlısı:44::44::44::44:

kiz ne diyon valla prenses le sana enercim yetmiyo:KK9:ben hatirliyorum da okuldayken hem dersane hem ozel ogretmenin evinde ders almistim bi ara resmen cokmustum bi hafta icinde biraktiklari yerde uyuyodum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

eglenmek mi:KK30:azerin oturmaya bile izin vermedi eglenmegi birak.:KK50:misafirimin de 3 aylik bi bebegi var bebegi uyutmadi bebegin kalkip onla oynamasini istiyo:KK1:bebegi seviyo opuyo sonra kucagina almak istiyo:KK9:
ay ay ay büyümüste abla olmus baksana :KK1: kuzu bitane daha yapsan bakar senin kiz ona :KK1::KK16:

geçmiş olsun neyin var

şaban düşsün derde tam şabanmış oda haline yanıyor şimdi :KK52:nerkek milleti kaybedince anlıyor değerini ama elden ne gelir

ne oldu tatlım

basim asiri derecede cok agriyor cnm bide hapsirip duruyorum sabahtan beri :KK31: canim zaten calismak istemiyor bide geldigim gibi müdür geldi yanima misafirleri gelicekmis müsteri falan iste kkahve yap dedi fincan falan götürcekmisim bürosuna sonra baska bi caliscan geldi oda aynisi dedi sinirlerimi sabah sabah gerdiler kuzu :KK31:

kiz ne diyon valla prenses le sana enercim yetmiyo:KK9:ben hatirliyorum da okuldayken hem dersane hem ozel ogretmenin evinde ders almistim bi ara resmen cokmustum bi hafta icinde biraktiklari yerde uyuyodum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

seeeeeeeeeeeeeeeeen azeri kızı azeri neden selam vermiyosun bana:63::63::63::63::63::63::63:

ne sınavı valla benimde var ama maşallah hiiiiiiiiiiç çalışmıyorum du bakalım Allah'tan hayırlısı:44::44::44::44:

vize sınavlarım var canım ya artık ders çalışmaktan gına geldi 16 senedir oku oku yeter yahuuuu :KK52:
neyse ki öğrenciliğimin son zamanları :KK31:

evet ya okumak da kolay bişey değil ki sonuçta insanda enerji bırakmıyor valla :KK52:

anacım ben güya zayıflamaya çalışıyorum bana bi destek neyin olduğunuz yok hiç şu 7 kiloya takılıp kaldım yani ille imdat mı demem gerekiyo bi destek verin da :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
destek olalim cnm taktigin seye bak :KK1:

aynen benimde sinavim var yarin calistim azcik ama dün calismadim bugünde calismam gibime geliyor :26:
yoruldum artik hem okuldan hem calismaktan yaaaaa

kuzu ne enercisi ben cok yazmiyorum ki ben size yetisemiyorum :KK1:

ay ay ay büyümüste abla olmus baksana :KK1: kuzu bitane daha yapsan bakar senin kiz ona :KK1::KK16:

basim asiri derecede cok agriyor cnm bide hapsirip duruyorum sabahtan beri :KK31: canim zaten calismak istemiyor bide geldigim gibi müdür geldi yanima misafirleri gelicekmis müsteri falan iste kkahve yap dedi fincan falan götürcekmisim bürosuna sonra baska bi caliscan geldi oda aynisi dedi sinirlerimi sabah sabah gerdiler kuzu :KK31:
he he abla olmus:KK1:dunden sonra kesin karar verdim bu eve ikinci bebek zor girer:KK9::KK9::KK9:benim kiz uyutmadi bebegi:KK9:
gecmis olsun bu arada kuzum
hee ortada bişey yok emme patronun oğlu yinede çok yakışıklı dimi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet evet:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hee ortada bişey yok emme patronun oğlu yinede çok yakışıklı dimi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
evet :KK23::KK23::KK23::KK23:

he he abla olmus:KK1:dunden sonra kesin karar verdim bu eve ikinci bebek zor girer:KK9::KK9::KK9:benim kiz uyutmadi bebegi:KK9:
gecmis olsun bu arada kuzum

evet evet:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ama kuzu 2. ncisi olana kadar azerin büyücek :KK52:

sagol tatlim :KK19:

azerin ben begendigim elbiseleri gördünmü kuzu sayfa 930 a bak :122:

destek olalim cnm taktigin seye bak :KK1:

aynen benimde sinavim var yarin calistim azcik ama dün calismadim bugünde calismam gibime geliyor :26:
yoruldum artik hem okuldan hem calismaktan yaaaaa

kuzu ne enercisi ben cok yazmiyorum ki ben size yetisemiyorum :KK1:

hem okulu hem isi idare ediyosunuz ya onu diyorum
aslinda ben de hem evi hem benim kizi idare ediyorum kolay mi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet :KK23::KK23::KK23::KK23:

ama kuzu 2. ncisi olana kadar azerin büyücek :KK52:

sagol tatlim :KK19:

azerin ben begendigim elbiseleri gördünmü kuzu sayfa 930 a bak :122:

yok kuzu ben dun kuzenimin esine dedim siz ara sira bize gelin eger benim kiz cocukga iyi davranirsa dogurucam ikinciyi diye:KK9::KK9::KK9::KK9:

dun az biraz baktim ama yine bakip soylerim sana:KK34:

X