- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
evet arkadaslar su anda saat 9 ve benim kiz hala uyanik bayilicam artik
ayyy canım yaa kıyamam
ben de bugün uğrayamam
malum 23 nisan gösterisi var öğleye kadan yokum
bi de dün temizlik başlattım
yaz temizliği 2-3 gün sürer her yer her yerde
ben gelmeden sakın fotoları koyma
bu arada herkesegünaydıııııııııınnnnnnnnnnnn
gunaydin estos
evet ya bu gun Turkiyede cocuklarin bayrami ben de senin kuzularin bayramini kutlarim
benim kiz nihayet uyudu ben de biraz uyiim sonra gelirim merak etme albumu silmicem
Gunaydin kizlar.simdi diyeceksiniz ki bu kiz sabahin korunde niye nete giriyo cunku bu gece gram uyku uyumadim benim kiz gecenin 2 sinde uyandi ve hala uyanik.inana biliyo musunuz hala uyanik.bu arada suanda bizim saatle 07.28.yani 5 bucuk saat oldu.kafayi yemek uzereyim dun ne gece ne ogle uykusu uyumadi ve ustune ustelik bu gece daha da beter sinirlerim tavan yapmis durumda sinirim koluma vuruyo bir kolum kopacak sanki
neyse eger bu gun gec gelirsem bilin ki benim kiz uyudu ben de uyuyorum
estos incimnaz abla merak etmeyin evimin fotolarini gelince tekrar koyucam.optum hepinizi.suanda siz uyuyosunuz size iyi uykular
Gunaydin kizlar.simdi diyeceksiniz ki bu kiz sabahin korunde niye nete giriyo cunku bu gece gram uyku uyumadim benim kiz gecenin 2 sinde uyandi ve hala uyanik.inana biliyo musunuz hala uyanik.bu arada suanda bizim saatle 07.28.yani 5 bucuk saat oldu.kafayi yemek uzereyim dun ne gece ne ogle uykusu uyumadi ve ustune ustelik bu gece daha da beter sinirlerim tavan yapmis durumda sinirim koluma vuruyo bir kolum kopacak sanki
neyse eger bu gun gec gelirsem bilin ki benim kiz uyudu ben de uyuyorum
estos incimnaz abla merak etmeyin evimin fotolarini gelince tekrar koyucam.optum hepinizi.suanda siz uyuyosunuz size iyi uykular
hosgeldin azo nasilsin iyi uyudunmu kuzu
heeeeeee hic sorma basim catliyo bi de sankim uyumuyorumda film e gitmisim gibi baya bi ruya gordum
:84::84::84::84::84::84::84::84: ben askimi özlediiimmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84:
noldu kiz simdi durduk yere ne bagiriyon bagirma kafam catliyo zaten
gündüz uyuyunca öyle oluyor kuzu. insallah azerin aksama uyudur sende uykunu alirsin.
zaten bu gece de uyumazsa goturup cami ye birakicam
özür dilerimaskimi özledim birden duygulandim