Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

Gunaydin kizlar.simdi diyeceksiniz ki bu kiz sabahin korunde niye nete giriyo cunku bu gece gram uyku uyumadim benim kiz gecenin 2 sinde uyandi ve hala uyanik.inana biliyo musunuz hala uyanik.bu arada suanda bizim saatle 07.28.yani 5 bucuk saat oldu.kafayi yemek uzereyim dun ne gece ne ogle uykusu uyumadi ve ustune ustelik bu gece daha da beter sinirlerim tavan yapmis durumda sinirim koluma vuruyo bir kolum kopacak sanki
neyse eger bu gun gec gelirsem bilin ki benim kiz uyudu ben de uyuyorum
estos incimnaz abla merak etmeyin evimin fotolarini gelince tekrar koyucam.optum hepinizi.suanda siz uyuyosunuz size iyi uykular

evet arkadaslar su anda saat 9 ve benim kiz hala uyanik bayilicam artik

ayyy canım yaa kıyamam
ben de bugün uğrayamam
malum 23 nisan gösterisi var öğleye kadan yokum

bi de dün temizlik başlattım
yaz temizliği 2-3 gün sürer her yer her yerde
ben gelmeden sakın fotoları koyma

bu arada herkesegünaydıııııııııınnnnnnnnnnnn

gunaydin estos
evet ya bu gun Turkiyede cocuklarin bayrami ben de senin kuzularin bayramini kutlarim
benim kiz nihayet uyudu ben de biraz uyiim sonra gelirim merak etme albumu silmicem

gunaydin estos
evet ya bu gun Turkiyede cocuklarin bayrami ben de senin kuzularin bayramini kutlarim
benim kiz nihayet uyudu ben de biraz uyiim sonra gelirim merak etme albumu silmicem

soğol cnm

sen de uyu biraz

ben de birazdan gidicem

sonra görüşürüz

kıs benim prensesime noldu?:44::44::44::44: hem sen neden bana da mesaj bırakmamışsın yaf ben üvey miyim bu topik te kardişim

Canım seni en iyi ben anlarım benim oğlanda çok hasta olan bir bebekti gerçi halende öyle ya
bazen 2 veya 3 gün uyumadan dururdu doktora giderdik normal derdiler inanki 5 yaşına kadar benle uyudu halende geceleri ortalama 2 kere beni uyandırır mesela bu gece bir uyandımki oğlan başımda bana bakıyor saat 4 kalkıp dua edip yatırdım tekrar uyuyana kadar 2 saat geçti amam ben alıştım ne yapalım Allah sağlık versin gerisi boş
sende kendini üzme senin kızın boğazı falan kuruyordur ağrıyordur tabi derdini tam anlatamıyor anladığım kadarıyla 2 gecedir böyle hasta , zaten hastalık en fazla 2 gece uykusuz bırakır yani bu gece uyur sende dinlenirsin çok yazdım tekrardan geçmiş olsun bol bol uykular ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…