Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

valla billa sadece sen degil evinde koknshmus :nazar: süslerini begendim mumlari cok seviyorsun galiba kocisle romantik romantik oturuyosundur mumlari yakip :KK23: bide cok misafirin geliyor heralde yemek masan büyük :KK16: atatürkün imzasini gördüm cnm da ne kutusu o :26: güle güle oturun cnm gercekten cok begendim

valla billa sadece sen degil evinde koknshmus :nazar: süslerini begendim mumlari cok seviyorsun galiba kocisle romantik romantik oturuyosundur mumlari yakip :KK23: bide cok misafirin geliyor heralde yemek masan büyük :KK16: atatürkün imzasini gördüm cnm da ne kutusu o :26: güle güle oturun cnm gercekten cok begendim

cok tesekkur ederim canim begenmene sevindim:KK16:
evet evim de kokos kuzu:KK9:mumlari cok seviyorum ama sadece dekoratif amacli yani yakmaya kiyamiyorum:KK9:
atatur imzasi olan kutu cakmak kuzu

cok tesekkur ederim canim begenmene sevindim:KK16:
evet evim de kokos kuzu:KK9:mumlari cok seviyorum ama sadece dekoratif amacli yani yakmaya kiyamiyorum:KK9:
atatur imzasi olan kutu cakmak kuzu
benimde evim olunca bende resim eklerim kuzu bende kokulu mumlari cok seviyorum
kuzu ben evi supurucem simdi cikiyorum yine gelecekmisin bu gun

tamam kolay gelsin ben kahvalti hazirliyim bugün arkadaslarla bulusucam gelmem heralde yarin görüsürüz öptm :KK54::KK54::KK39:

Son düzenleme:
benimde evim olunca bende resim eklerim kuzu bende kokulu mumlari cok seviyorum

tamam kolay gelsin ben kahvalti hazirliyim bugün arkadaslarla bulusucam gelmem heralde yarin görüsürüz öptm :KK54::KK54::KK39:

insallah kuzu once dugun fotolarini sonra da evini gormek nasip olur:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
hadi gorusuruz o zaman sana iyi eglenceler

kızıııııııııııııııııımmmmmmmmmmm insan iki gün tutar şu albümü yaa :KK20:
oh ne ala yetişen alıyo herhal
batan geminin malları mı bunlar kıs:KK1:

X