Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

ben sana adresimi vereyim bizim evin önüne bırak ben ona bakarım büyütürüm kızım olur :KK16:ama sana bi dahada asla vermem haberin olsun anlaştıkmı

tamam kabul ediyorum abla:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
saka saka o benim bebeeeem:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bu arada gunaydin abla msj ini okudum daha da korktum:18:e simdi benim kiz hic uyumicakmi

tamam kabul ediyorum abla:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
saka saka o benim bebeeeem:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bu arada gunaydin abla msj ini okudum daha da korktum:18:e simdi benim kiz hic uyumicakmi

yok be bebeğim korkma senin kız hep düzenli uyuyordu demi bundan sonrada uyur stres yapma hasta olduğundan uyumamıştır tekrar eskisi gibi olur merak etme ben benim oğlanı örnek verdim bak sendende beter durumda olan anneler var demek istedim
benimki ilk doğduğu günden beri hiç uyumuyordu 9 gün uyumadığımı bilirim o kadar yani

yok be bebeğim korkma senin kız hep düzenli uyuyordu demi bundan sonrada uyur stres yapma hasta olduğundan uyumamıştır tekrar eskisi gibi olur merak etme ben benim oğlanı örnek verdim bak sendende beter durumda olan anneler var demek istedim
benimki ilk doğduğu günden beri hiç uyumuyordu 9 gün uyumadığımı bilirim o kadar yani

yok abla benim kiz simdiye kadar bir iki kez deliksiz uyumustur duzenli degil yani ama 9 gun de degil yani:KK53:senin oglan da az cektirmemis sana

X