Nadiacım sen nassın kuzum?
ya yorulmuyo musun her gun gune gitmekten???
[sıze=3]gunaydınnnnn ben hıc ıyı degılım ya[/sıze]
niye yorulayım ben enerjik karuyum yaaaaaaaaa daha dinç oluyorum:118::129:
noldu yawrum yaaa neden iyi değilsin kim üzmüş benim kardeşimi bakayım?döveyimmi onu haa söyle
orasi kesin enerjik olmasan 3 cu cocugu ister misin?masallah
regl oldumda karnım agrıyo belım tutuldu bıde calısıyorum bılıyorsun burdakı aptal adamlar nete gırme dıyolar sevgılımde benı üzüyor zaten sorun cok hepsını dovsene abla
[sıze=3]regl oldumda karnım agrıyo belım tutuldu bıde calısıyorum bılıyorsun burdakı aptal adamlar nete gırme dıyolar sevgılımde benı üzüyor zaten sorun cok hepsını dovsene abla [/sıze]
ah kuzum kıyamam sana ben ne çok sorunun varmış hangisinden başlayayım hııııııııı ?bende regliyim cnm ağrı kesici içmiyomusun ? Ağrın için sevgülün niyekiniye üzüyomuş bakayım seni ?
gunaydin tatlim.hosgeldin.sinav kotu mu gecti?ne denilir ki gecmis olsunhayirli cumalar kuzularimmm
günaydin herkese
carsamba günki sinavim kötü gecti
kiz tarcinli cay ic iyi gelir.neeeeeeee nete girmemi diyolar niye ki???/
Kısssss dünür gelinim napıyo iyi bakıyonmu?güzel bak gelinime
hayirli cumalar kuzularimmm
günaydin herkese
carsamba günki sinavim kötü gecti
[sıze=3]yok abla ya kesıyo sonra daha beter oluyorum ama belım cok fena sankı kopacak ,
sevgılımı hıc karıstrmıyorum bıle öküz oldugu ıcın uzuyo sanırım ben onu bı uzcem gorcek gununu bakalım [/sıze]
bakiyorum da masraflari cok kaynanasi ,bi el atsaniz? 3 4 paket bez mama falan yollasanizgelininiz sonucta
sagol cnmgunaydin tatlim.hosgeldin.sinav kotu mu gecti?ne denilir ki gecmis olsun
canımm hosgeldınnn
saglık olsun canını sıkma ya bosverrr
bnm alamancı yıne mesaj atmıs bana
napıyorsun dıyo
sagol cnmhosbulduk kötü gecti sinav sonuclari 4-6 hafta sonra ögrenicem.
sen nasilsin neler yaptin?
hosbulduk cnm ay napiyim cnm ya ister istemez takiyorum iste
pratik lazimda bana sorabilirsin cnm yardimci olurum seve seve