Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

noldu yawrum yaaa neden iyi değilsin kim üzmüş benim kardeşimi bakayım?döveyimmi onu haa söyle

regl oldumda karnım agrıyo belım tutuldu bıde calısıyorum bılıyorsun burdakı aptal adamlar nete gırme dıyolar sevgılımde benı üzüyor zaten sorun cok hepsını dovsene abla

hayirli cumalar kuzularimmm

günaydin herkese

carsamba günki sinavim kötü gecti

[sıze=3]regl oldumda karnım agrıyo belım tutuldu bıde calısıyorum bılıyorsun burdakı aptal adamlar nete gırme dıyolar sevgılımde benı üzüyor zaten sorun cok hepsını dovsene abla [/sıze]

ah kuzum kıyamam sana ben ne çok sorunun varmış hangisinden başlayayım hııııııııı ?bende regliyim cnm ağrı kesici içmiyomusun ? Ağrın için sevgülün niyekiniye üzüyomuş bakayım seni ?

Kısssss dünür gelinim napıyo iyi bakıyonmu?güzel bak gelinime

yok abla ya kesıyo sonra daha beter oluyorum ama belım cok fena sankı kopacak ,
sevgılımı hıc karıstrmıyorum bıle öküz oldugu ıcın uzuyo sanırım ben onu bı uzcem gorcek gununu bakalım

kiz tarcinli cay ic iyi gelir.neeeeeeee nete girmemi diyolar niye ki???/

canım adacayı ıcıyorum ama hıc fayda etmıyor ,
belım agrımasa yıne ıdare ederım ama belım cok kotu
dun toplantı vardı bna dedılerkı fazla nete gırme bılmıyorum neden oyle dedo adam sırf bnmle ugrasmak ıcın yapıyor terbıyesızzz sey

hayirli cumalar kuzularimmm

günaydin herkese

carsamba günki sinavim kötü gecti

canımm hosgeldınnn
saglık olsun canını sıkma ya bosverrr
bnm alamancı yıne mesaj atmıs bana
napıyorsun dıyo

geçmiş olsun cnm yaaa üzüldüm .o zaman böyle öküzleri atıver gitsin elini sallasan ellisi amannnnnnnnnnnnnnn sende daha iyisini bulursun üzülmeye değmez takma kafana taglım [sadece toka tak kafana:111:]

bakiyorum da masraflari cok kaynanasi ,bi el atsaniz? 3 4 paket bez mama falan yollasanizgelininiz sonucta

alayım yawrum primamı kullanıyosun maması aptamil falanmı iyisi olsun gelinime feda olsun cnm

gunaydin tatlim.hosgeldin.sinav kotu mu gecti?ne denilir ki gecmis olsun
sagol cnm hosbulduk kötü gecti sinav sonuclari 4-6 hafta sonra ögrenicem.
sen nasilsin neler yaptin?

canımm hosgeldınnn
saglık olsun canını sıkma ya bosverrr
bnm alamancı yıne mesaj atmıs bana
napıyorsun dıyo

hosbulduk cnm ay napiyim cnm ya ister istemez takiyorum iste

pratik lazimda bana sorabilirsin cnm yardimci olurum seve seve

sagol cnm hosbulduk kötü gecti sinav sonuclari 4-6 hafta sonra ögrenicem.
sen nasilsin neler yaptin?

hosbulduk cnm ay napiyim cnm ya ister istemez takiyorum iste

pratik lazimda bana sorabilirsin cnm yardimci olurum seve seve

kız adam turk bnm babamın amcaoglu bnmle turkce konusuyo sagolsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…