Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

geçmiş olsun cnm yaaa üzüldüm .o zaman böyle öküzleri atıver gitsin elini sallasan ellisi amannnnnnnnnnnnnnn sende daha iyisini bulursun üzülmeye değmez takma kafana taglım [sadece toka tak kafana:111:]

valla dogru soyluyorsun canım en ıyısı yol vermekkk

bakiyorum da masraflari cok kaynanasi ,bi el atsaniz? 3 4 paket bez mama falan yollasanizgelininiz sonucta

kızım sen dolandırıcımısın benden mama ıstıyon hurrem abladan ıstıyon ne ayaksınnn

hanginiz daha iyi markalar yollarsaniz ona vericem kizi.ee onumuzde uzunca bi sure var nasil olsa.daha bu kizin lisesi var universitetesi var dimi ama

açık arttırmaya mı cıkardın kızı

Hade göndert listeyi bakalım alayım gelinime en iyilerini kısss

ahanda simdiden basladin kaynanaliga vermiyom iste kizi hurr'e vericem

kızımmm ben oğluşuma alamanyalardan bulurum sarı sarı kızlar sen ne dıonnn
ama senınkınıde ıstıyoruz tabı verırsenız vermezsenız ben almanyadan kız alırım oğluma

Kızlar ben birazdan çıkıom çünkü tamirci gelecek şimdi aradı klozetin sifonu bozulmuştuda onu yapıcak adam

[sıze=3]kızımmm ben oğluşuma alamanyalardan bulurum sarı sarı kızlar sen ne dıonnn
Ama senınkınıde ıstıyoruz tabı verırsenız vermezsenız ben almanyadan kız alırım oğluma
[/sıze]

kısss ne oğlanı hayırdır fransız kaldım burda ne diyon söyle bakalım?

kızımmm ben oğluşuma alamanyalardan bulurum sarı sarı kızlar sen ne dıonnn
ama senınkınıde ıstıyoruz tabı verırsenız vermezsenız ben almanyadan kız alırım oğluma
bak hurr'e hic senin gibi yapiyo mu.yok daha bi sey demeyelim ne olur ne olmaz
Kızlar ben birazdan çıkıom çünkü tamirci gelecek şimdi aradı klozetin sifonu bozulmuştuda onu yapıcak adam

hoscakal tatlim.gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…