geçmiş olsun cnm yaaa üzüldüm .o zaman böyle öküzleri atıver gitsin elini sallasan ellisi amannnnnnnnnnnnnnn sende daha iyisini bulursun üzülmeye değmez takma kafana taglım [sadece toka tak kafana:111:]
bakiyorum da masraflari cok kaynanasi ,bi el atsaniz? 3 4 paket bez mama falan yollasanizgelininiz sonucta
kız adam turk bnm babamın amcaoglu bnmle turkce konusuyo sagolsunnn
alayım yawrum primamı kullanıyosun maması aptamil falanmı iyisi olsun gelinime feda olsun cnm
yavrumm simdiden basla almanca ögrenmeye ilerde zorluk cekmezsinbiz bruada basliyalim istersen
kızım sen dolandırıcımısın benden mama ıstıyon hurrem abladan ıstıyon ne ayaksınnn
sagol cnmhosbulduk kötü gecti sinav sonuclari 4-6 hafta sonra ögrenicem.
sen nasilsin neler yaptin?
ayyy orada cok güzel seyler var ama olurmu olmazmi diye üye olmadim orayaaane yapiim iste trendyol'da kendime uygun bi seyler ariyorum
tamam baslayalım yavrummm hadııı
hanginiz daha iyi markalar yollarsaniz ona vericem kizi.ee onumuzde uzunca bi sure var nasil olsa.daha bu kizin lisesi var universitetesi var dimi ama
ayyy orada cok güzel seyler var ama olurmu olmazmi diye üye olmadim orayaaa
ne bilmek istiyorsun?
açık arttırmaya mı cıkardın kızı
ayyy orada cok güzel seyler var ama olurmu olmazmi diye üye olmadim orayaaa
ya öyle ama ne bileyim cesaret edemiyorumevet ya insan hepsini almak istiyokiz olmazsa 30 gun icinde iade ediyosun iste
kız ıste bılmem gereken ne varsa bıleyım yanı
ahanda simdiden basladin kaynanaliga vermiyom iste kizi hurr'e vericem
[sıze=3]kızımmm ben oğluşuma alamanyalardan bulurum sarı sarı kızlar sen ne dıonnn
Ama senınkınıde ıstıyoruz tabı verırsenız vermezsenız ben almanyadan kız alırım oğluma [/sıze]
ya öyle ama ne bileyim cesaret edemiyorum
bisey buldunmu bakalim
sen sor ben söyliyim bilmen gerek cok sey var cnm
bak hurr'e hic senin gibi yapiyo mu.yok daha bi sey demeyelim ne olur ne olmazkızımmm ben oğluşuma alamanyalardan bulurum sarı sarı kızlar sen ne dıonnn
ama senınkınıde ıstıyoruz tabı verırsenız vermezsenız ben almanyadan kız alırım oğluma
Kızlar ben birazdan çıkıom çünkü tamirci gelecek şimdi aradı klozetin sifonu bozulmuştuda onu yapıcak adam
kısss ne oğlanı hayırdır fransız kaldım burda ne diyon söyle bakalım?