Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

geçmiş olsun cnm yaaa üzüldüm .o zaman böyle öküzleri atıver gitsin elini sallasan ellisi amannnnnnnnnnnnnnn sende daha iyisini bulursun üzülmeye değmez takma kafana taglım [sadece toka tak kafana:111::KK52::KK1:]

valla dogru soyluyorsun canım en ıyısı yol vermekkk

bakiyorum da masraflari cok kaynanasi ,bi el atsaniz? 3 4 paket bez mama falan yollasaniz:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:gelininiz sonucta:KK9::KK9::KK9:

kızım sen dolandırıcımısın benden mama ıstıyon hurrem abladan ıstıyon ne ayaksınnn:KK25:

hanginiz daha iyi markalar yollarsaniz ona vericem kizi.:KK9:ee onumuzde uzunca bi sure var nasil olsa.daha bu kizin lisesi var universitetesi var dimi ama:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

açık arttırmaya mı cıkardın kızı:KK60:

Hade göndert listeyi bakalım alayım gelinime en iyilerini kısss:KK34:

ahanda simdiden basladin kaynanaliga vermiyom iste kizi hurr'e vericem:KK19:

kızımmm ben oğluşuma alamanyalardan bulurum sarı sarı kızlar sen ne dıonnn :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ama senınkınıde ıstıyoruz tabı verırsenız vermezsenız ben almanyadan kız alırım oğluma

Kızlar ben birazdan çıkıom çünkü tamirci gelecek şimdi aradı klozetin sifonu bozulmuştuda onu yapıcak adam :KK53:

[sıze=3]kızımmm ben oğluşuma alamanyalardan bulurum sarı sarı kızlar sen ne dıonnn :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ama senınkınıde ıstıyoruz tabı verırsenız vermezsenız ben almanyadan kız alırım oğluma
[/sıze]

kısss ne oğlanı hayırdır fransız kaldım burda ne diyon söyle bakalım?:KK53:

kızımmm ben oğluşuma alamanyalardan bulurum sarı sarı kızlar sen ne dıonnn :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ama senınkınıde ıstıyoruz tabı verırsenız vermezsenız ben almanyadan kız alırım oğluma
bak hurr'e hic senin gibi yapiyo mu.yok daha bi sey demeyelim ne olur ne olmaz:KK9:
Kızlar ben birazdan çıkıom çünkü tamirci gelecek şimdi aradı klozetin sifonu bozulmuştuda onu yapıcak adam :KK53:

hoscakal tatlim.gorusuruz

X