- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 34
gunaydin kizlar.kusura bakmayin bizim elektrikler gitti su anda datakartla giriyorum onun da limiti az her an bite bilir.bu arada pisti olmusum yahu iki dunur de burdaymis
umrancim sana da gecmis olsun
hosgeldıııınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin kizlar.kusura bakmayin bizim elektrikler gitti su anda datakartla giriyorum onun da limiti az her an bite bilir.bu arada pisti olmusum yahu iki dunur de burdaymis
umrancim sana da gecmis olsun
konuş demiyom kıs sen görün ben anlarım tmm mı taglım? dktra gittim sağlıklısın dedi tembelleşme olmuş bekliycekmişiz 1 senede olmazsa tedaviye başlıycakmış 9 aydır uğraşıyoruz cnm olmuyo bakalım hayırlısı olsun.......................
hosgeldıııınnnn
hosgorduk nadissssss
azerın sanane kreste kırılan bebek arabasından kızımmm
bizim de bebegimiz var heralde
asil sana ne kocasi karisini aldatmis bilmem ne topiklerinde
kizim dun aniden misafirim geldibızımde belalı sevgılımız var heralde kadıncagıza yardımcı oluyoruz ,
sen dun neden topıgın basında durmadın bakayım
tabı topıgın sahıbı bıle ( azerın) yazmazsa baska yerlere gıderse olacagı budur
neyse ben sımdı cıkıyorum ıncımnaz abla ben hala ısteyım ya
sozde toplantı yapacaklar ama mahfoldum bgn bıde adetmı oluyorum ne karnım bı agrıyo sorma streslıyım
eve gdınce foruma gırcem
tabı topıgın sahıbı bıle ( azerın) yazmazsa baska yerlere gıderse olacagı budur
neyse ben sımdı cıkıyorum ıncımnaz abla ben hala ısteyım ya
sozde toplantı yapacaklar ama mahfoldum bgn bıde adetmı oluyorum ne karnım bı agrıyo sorma streslıyım
eve gdınce foruma gırcem
valla doverim seni kiz.anlatdik o kadar giremiyoruz diye dimi.sonucta kucucuk bebegimiz var heralde
Nadiacığım canım ben çok yoğunum biliyorsun bu sebeple pc ye pek giremiyorum
sende burada çok yalnız kelmışsın kıyamam sana:13:
Gunaydin mercimekler.nasilsiniz bakalim?niye hastalandin nadisssssssss?neyin vargünaydınlarrr
cok kotu hastayım kızlar bugun benı yanlız bırakan sipsişko olsun emi