Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

ben varim ama 5 10 dakikalik
ee napiyosun oglen bi ciktin gidis o gidis

Canım bu sıra çok yoğunum eşim 5 haftadır yatıyor bel fıtığından ağır bir ameliyat geçirdi ona bakıyorum bensiz bişe yapamıyor ev işi oğlanı okula getir götür derken pek takılamıyor
ama bensizde siz baya eğlenmişsiniz

Canım bu sıra çok yoğunum eşim 5 haftadır yatıyor bel fıtığından ağır bir ameliyat geçirdi ona bakıyorum bensiz bişe yapamıyor ev işi oğlanı okula getir götür derken pek takılamıyor
ama bensizde siz baya eğlenmişsiniz
a gecmis olsun tatlim
nadia karisi da girmis foruma ama dert topiklerinde takiliyo garu

a gecmis olsun tatlim
nadia karisi da girmis foruma ama dert topiklerinde takiliyo garu

hahahha nadia karısı demek
ne yapsam azerciğim onun bizim gibi ev temizle koca dırdırı çek çocukla uğraş gibi derdi yok derssiz başına dert aramaya gitmiştir :KK60:

nadia bırak kız elalemin kocasının teliyle uğraşmayı:KK37:
topicğine misafirliğe geldik ama ooooo

[sıze=3]günaydınlarrrrrrrrrrr:21::21::21::21::21:[/sıze]

Son düzenleyen: Moderatör:
hahahha nadia karısı demek
ne yapsam azerciğim onun bizim gibi ev temizle koca dırdırı çek çocukla uğraş gibi derdi yok derssiz başına dert aramaya gitmiştir :KK60:

nadia bırak kız elalemin kocasının teliyle uğraşmayı:KK37:
topicğine misafirliğe geldik ama ooooo

ha haaaa arkamdan dedıkodu heee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
napım ben aldatılma ve yakalama konularında yuksek lısans yaptıgım ıcın kadına dogru yolu gostermeye calısıyorum

topıgı basıbos bırakmıssın azerın hanım boylemı emanete sahıp cıkıyorsun :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

günaydınnn hatunlarrrrr :KK16: Nasılsınızzz bakıyımm benim yirmilik dişmmm şiştiiiiiiiii çok iyi sayılmamm :KK31:

valla bende ıyı degılım mıgrenım tuttu yıne ya:KK25:
ölüyorummmm damagın yarıldımı senın ?
gunaydın bu arada

valla bende ıyı degılım mıgrenım tuttu yıne ya:KK25:
ölüyorummmm damagın yarıldımı senın ?
gunaydın bu arada

geçmiş olsunn canımmm yaa vallaa yarıldıı galibaa dişin ucu gözüktü sonraa şiştiii lanet olasııııı :KK52:

geçmiş olsunn canımmm yaa vallaa yarıldıı galibaa dişin ucu gözüktü sonraa şiştiii lanet olasııııı :KK52:

benımde cıktı bıkac ay once ,
önce damagım yarıldı acıyordu sonra dıs cıkmaya basladı
acısı cok kotu sanada gecmıs olsun canım

X