- 6 Eylül 2011
- 2.250
- 0
[sıze=3]günaydınlarrrrrrrrrrr[/sıze]
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn nassınız kızlar ? ablanız geldi hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[sıze=3]günaydınlarrrrrrrrrrr[/sıze]
neler yapıyosunuz bakalım grşmeyeli hıııııııııııı?anlatın
[sıze=3]hosgeldın ablacım hep aynı valla sen neler yapıyorsun cocukların nasıl[/sıze]
hoşbuldum cnm aynı şeyler walla bendede bildiğin gibi oğluşlarımda iyiler güzelim sağol okula gittiler .kocişde işe gitti bende bi bakayım dedim size
ıyı yapmıssın benımde canm sıkılıyor yaaa
kısssssssss çıkmışsın ya nerdesin sen ?elektrikler kesilmişti benim ondan kapandı şimdi geldim yoksun
burdayımda baktım sen gıtmıssın dıger konulara bı goz atayım dedım
geldim şekerim napıyosun nasıl gidiyo hayat?
çalısıyorum valla bıldıgın gbı canım sen neler yapıyorsun bakalım ?
kolay gelsin sana kafa patlatıyosun dimi insanlara zor işin .Ben mi walla benim günlerim var şekerim yoğunum yane sabahtan kahvaltı,kahve günleri oluyo öğleden sonrada altın günlerim var işte yetiişmeye çalışıyorum ama bu arada herşeyede yetişiyorum evimide ,çocuklarımıda ,kocişimide ihmal etmiyorum aslaaaaaaaaa
hurr ablaaa
sen 3. cocugu mu ıstıyonnn hade hayırlısı bakalımmm
inşallah bı tane kızın olur da fotolarını koyarsın severız bızde
nadia kısss baktığın topik bizim topiğimiz beni orada bulabilirsin cnm genelde ordayım ben
bakıyımde ben ordakı kadnlarla ne konuscam kı
sen arada buraya bak barı zaten ısım var bnmde bnde arada yazarım
hadı ınsallah olur doktora gıttın mı hıc yada ne kadardr ugrasıyorsun hamıle kalmak ıcın
gunaydin kizlar.kusura bakmayin bizim elektrikler gitti su anda datakartla giriyorum onun da limiti az her an bite bilir.bu arada pisti olmuum yahu iki dunur de burdaymis
umrancim sana da gecmis olsun
selammm dünürüm naber yaaa nassın? hayırlı olsun topiğiniz cnm iyimisin?