Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

neler yapıyosunuz bakalım grşmeyeli hıııııııııııı?anlatın :KK34:

[sıze=3]hosgeldın ablacım hep aynı valla sen neler yapıyorsun cocukların nasıl[/sıze]

hoşbuldum cnm aynı şeyler walla bendede bildiğin gibi oğluşlarımda iyiler güzelim sağol okula gittiler .kocişde işe gitti bende bi bakayım dedim size :KK34:

hoşbuldum cnm aynı şeyler walla bendede bildiğin gibi oğluşlarımda iyiler güzelim sağol okula gittiler .kocişde işe gitti bende bi bakayım dedim size :KK34:

ıyı yapmıssın benımde canm sıkılıyor yaaa:KK43:

azerınnnnnnnnnnnn nerdesın sesıme gelllllllllllll

kısssssssss çıkmışsın ya nerdesin sen ?elektrikler kesilmişti benim ondan kapandı şimdi geldim yoksun :KK34:

burdayımda baktım sen gıtmıssın dıger konulara bı goz atayım dedım

çalısıyorum valla bıldıgın gbı canım sen neler yapıyorsun bakalım ?

kolay gelsin sana kafa patlatıyosun dimi insanlara zor işin .Ben mi walla benim günlerim var şekerim yoğunum yane sabahtan kahvaltı,kahve günleri oluyo öğleden sonrada altın günlerim var işte yetiişmeye çalışıyorum ama bu arada herşeyede yetişiyorum evimide ,çocuklarımıda ,kocişimide ihmal etmiyorum aslaaaaaaaaa:KK76:

kolay gelsin sana kafa patlatıyosun dimi insanlara zor işin .Ben mi walla benim günlerim var şekerim yoğunum yane sabahtan kahvaltı,kahve günleri oluyo öğleden sonrada altın günlerim var işte yetiişmeye çalışıyorum ama bu arada herşeyede yetişiyorum evimide ,çocuklarımıda ,kocişimide ihmal etmiyorum aslaaaaaaaaa:KK76:

oh valla keyıf senın ben ıtle kopekle ugrasıyorum valla aksama kadar mudurlerıımız sere...zın tekı sınır krızıne sokuyorlar benı hergun valla :KK50:

hurr ablaaa:KK1:
sen 3. cocugu mu ıstıyonnn hade hayırlısı bakalımmm
inşallah bı tane kızın olur da fotolarını koyarsın severız bızde :emir_bebek:

hurr ablaaa:KK1:
sen 3. cocugu mu ıstıyonnn hade hayırlısı bakalımmm
inşallah bı tane kızın olur da fotolarını koyarsın severız bızde :emir_bebek:

ewet şekerim 3. cüyü hadi bakalım nolcak ayyyy inşallah kız çocuğu ne güzel olur ama işte allahın takdiri cnm olsunda tabi koyarım fotolarını kıs dua et yeterki sağlıkla doğsun bi kalayımda hayırlısı :nazar::KK49:

nadia kısss baktığın topik bizim topiğimiz beni orada bulabilirsin cnm genelde ordayım ben :KK34:

nadia kısss baktığın topik bizim topiğimiz beni orada bulabilirsin cnm genelde ordayım ben :KK34:

bakıyımde ben ordakı kadnlarla ne konuscam kı :KK9:
sen arada buraya bak barı zaten ısım var bnmde bnde arada yazarım
hadı ınsallah olur doktora gıttın mı hıc yada ne kadardr ugrasıyorsun hamıle kalmak ıcın

bakıyımde ben ordakı kadnlarla ne konuscam kı :KK9:
sen arada buraya bak barı zaten ısım var bnmde bnde arada yazarım
hadı ınsallah olur doktora gıttın mı hıc yada ne kadardr ugrasıyorsun hamıle kalmak ıcın

konuş demiyom kıs sen görün ben anlarım tmm mı taglım? dktra gittim sağlıklısın dedi tembelleşme olmuş bekliycekmişiz 1 senede olmazsa tedaviye başlıycakmış 9 aydır uğraşıyoruz cnm olmuyo :KK50::KK50::KK50:bakalım hayırlısı olsun.......................

gunaydin kizlar.kusura bakmayin bizim elektrikler gitti su anda datakartla giriyorum onun da limiti az her an bite bilir.bu arada pisti olmusum yahu iki dunur de burdaymis:KK9:
umrancim sana da gecmis olsun

Son düzenleme:
gunaydin kizlar.kusura bakmayin bizim elektrikler gitti su anda datakartla giriyorum onun da limiti az her an bite bilir.bu arada pisti olmuum yahu iki dunur de burdaymis:KK9:
umrancim sana da gecmis olsun

selammm dünürüm naber yaaa nassın? hayırlı olsun topiğiniz cnm :KK34::KK34::KK34:iyimisin?

X