nacizane yagliboya tablolarim

Hobi olarak basladi aslinda....Isteyene satabilirim de ama elimdekileri degil tabii.Onlarin yasanmisliklari var bende.Isteyene istedigi resimi yapabilirim.Ama herkes fiatini sorduktan sonra vazgeçiyor almaktan.Çünkü simdi dijital baskilar cikti, gerçeginden zor ayirt edebiliyorsunuz.Yagliboyanin yerini tutmasa da daha ucuza geldigi için tercih ediliyor.Sevgiler.
ne yalan söyleyim dürüst olmak lazım şuan alacak durumum yok ama kaça sata.rsanız satın el emeğinin yeri başkadır siz fıyatınızdan kısmayın... zatyen kolay bir iş olsaydı herkes yapabilirdi. bu yetenekle duyguların birleşimiyle yapılan birşey bu ikisini aynı anda bulmak zor.... el emeği şeylere antika şeylere bayılırım...ve çok değer veririm. siparişi neye göre yapıyorsunuz birde ücret ne kadar merak ettim...

ne yalan söyleyim dürüst olmak lazım şuan alacak durumum yok ama kaça sata.rsanız satın el emeğinin yeri başkadır siz fıyatınızdan kısmayın... zatyen kolay bir iş olsaydı herkes yapabilirdi. bu yetenekle duyguların birleşimiyle yapılan birşey bu ikisini aynı anda bulmak zor.... el emeği şeylere antika şeylere bayılırım...ve çok değer veririm. siparişi neye göre yapıyorsunuz birde ücret ne kadar merak ettim...

Tesekkürle bu kadar övgü için.henüz internet üzerinden siparisim yok.Vaktim sinirli oldugu için fazla üretemiyorum.Ücretini de hocama sorup belirliyorum aslinda.Ne çok alip emegime haram karissin istiyorum, ne de az alip emegim karsiliksiz kalsin.Ince bir çizgi bu.sonuçta alanla satan arasinda ayrica helallesmek olmali bu konuda bana göre, çünkü emegin bedeli kisiden kisiye degisebiliyor.

Tesekkürle bu kadar övgü için.henüz internet üzerinden siparisim yok.Vaktim sinirli oldugu için fazla üretemiyorum.Ücretini de hocama sorup belirliyorum aslinda.Ne çok alip emegime haram karissin istiyorum, ne de az alip emegim karsiliksiz kalsin.Ince bir çizgi bu.sonuçta alanla satan arasinda ayrica helallesmek olmali bu konuda bana göre, çünkü emegin bedeli kisiden kisiye degisebiliyor.

evet bencede çok haklısınız aynen dvm... hayatta boş şeylerle oyalananlara rağmen güzel birşeyle uğraşıyorsunuz taktir ettim....kolay gelsin öpüyorum...:KK9:

$IMG_220097201997127-1.jpg
Baris temali tablom

$IMG_220068070552571.jpg
Fotograftan çalismam

Yetenegin, dogustan degil, bikmadan usanmadan çalisma ve egitimle kazanilabilen bir beceri oldugunun canli örnegiyim ben.Kimse yeteneksizim dememeli kendine haksizlik etmis olur.Sevgiler

Merhabalar ben resimden çok fazla anlamam ama özellikle rapido tekniğiyle yaptığınız ve maskeli olanı beğendim..ellerinize sağlık..

Size danışmak istediğim birşey var..ben bu konuda yeteneksizim hernekadar ben çocukken anneme hocalarım yetenekli olduğumu söylemiş olsalarda şuan ancak cin ali çizebiliyorum..ama birçok kişiden öğrenilerek yetenek kazanıldığını duydum sizinde söylediğiniz gibi..

Siz hangi kursa gittiniz? Bu aşamaya gelmeniz ne kadar zaman aldı? Bende hobi olarak resim yapmak istiyorum aslında yıllardır..

Merhabalar ben resimden çok fazla anlamam ama özellikle rapido tekniğiyle yaptığınız ve maskeli olanı beğendim..ellerinize sağlık..

Size danışmak istediğim birşey var..ben bu konuda yeteneksizim hernekadar ben çocukken anneme hocalarım yetenekli olduğumu söylemiş olsalarda şuan ancak cin ali çizebiliyorum..ama birçok kişiden öğrenilerek yetenek kazanıldığını duydum sizinde söylediğiniz gibi..

Siz hangi kursa gittiniz? Bu aşamaya gelmeniz ne kadar zaman aldı? Bende hobi olarak resim yapmak istiyorum aslında yıllardır..

Öncelikle severek yapmak önemli 3 yildir belediyelerin acmis oldugu kurslardan faydalaniyorum.Ve çok çalisiyorum. Sizin de basaracaginiza inaniyorum. Sevgiler...

arkadaslar ev hanımlarımıza katkı adına kokulu taş,sabun yapımında kullanılan silikon kalıplar sadece 10 tl 15 tl 20 tl fiyatlarla.. isteyen özelden mesaj atsın ben ara ara resim yükleyeceğim kalıplardan

bayıldım resmen :KK16: ... sergi düzenlemeniz lazım birikiminiz baya güzel.. dilerim hep böyle devam edersiniz
Tesekkürler benim de temennim o yönde.Bu zamana kadar çok sey taptim, dikis, nakis,örgü, siir, yemek........
Ama resim yapabildigimi görünce hepsini bir kenaraattim.O bambaska bir dünya benim için. Sevgiler.

Çalışmalarınız sizin gayretinizi ve yeteneğinizi yansıtıyor...
Emeğinize sağlık ne kadar da güzeller...:KK9:
Eminim birçoğu sergilenmiştir...sergilenmeli de ....
Ben de resim yapmak istiyorum....

Çalışmalarınız sizin gayretinizi ve yeteneğinizi yansıtıyor...
Emeğinize sağlık ne kadar da güzeller...:KK9:
Eminim birçoğu sergilenmiştir...sergilenmeli de ....
Ben de resim yapmak istiyorum....

Istemek basarmanin yarisidir, baslamak da diger yarisi .Ha gayret......

Istemek basarmanin yarisidir, baslamak da diger yarisi .Ha gayret......
na kadar emek vermişsiniz bir sürü tablo yapmışsınız. hepsi çok güzel ama bazıları aşırı güzel. :) benim de bi tane tablom var beğenilerinize sunabilir miyim. :)))

sürrealist demiş arkadaş ama sürrealist karışık renklerle yapılan değil gerçeğe uygun olmayan kurgularla tamamen kendi yaratıcılığıyla yapılan eserlerdir arkadaşım ..
mesela bu gibi
$lady-in-dreams.jpg

arkadaşım bu arada çok hoş tablolar:nazar::nazar:

bende yağlıboya yapmaya başlıcam fakat hangi marka boya kullanmalıyım sizce? (daha önceden resim çalışmalarım var ama yağlı boya ilk olacak)

X