Canım benim üzülme lütfen bunlar yükselip değişebilecek değerler benim eşimde de aynı sorun çıktı doktora gittik takviye aldık ve 3 ay düzenli kullandık.Sonrasında bize doktor bitter çikolata,keçiboynuzu pekmezi vb buna iyi gelecek şeyler söyledi hemen aldık kullandık bide benim eşim sigara içiyordu günde bir paketti günde 6 kaleme düşürdü onunda çok etkisi olmuştu bizde sonrasında üç ay kullandı çok artış elde edemedik çünkü o ilaçların fayda etmesi 3-6 ay olarak değişiyormuş ardından başka bir takviye aldık o sperm sayısını çok güzel değiştirdi gerçekten güzel temiz beslenmenin de çok faydası var birde hormon testi yaptırın doktor onlara göre sizi yönlendirecektir bende senin gibi çok üzüldüm perişan oldum dedim olmayacak hep kötü şeyler düşündüm ama aylar geçtikçe değerler yükseldi umudum arttı hala ileri hızı düşük mesela ama öncekine göre arttı ilerleme kat ettik bide eşim bir doğal karışım yemişti tabi doktora sormuştuk öyle temin etmiştik yani hiç ama hiç üzülme kalbini içini ferah tut bizde 8 aydır istiyoruz ama olmadı nasip değilmiş içimi ferah tutuyorum bizlerinde bebekleri olacak sadece biraz zaman lazım.sarımsak,bitter çikolata,balık,çiğ kabak çekirdeği,keçiboynuzu pekmezi ve yeşil sebzeleri bol tüketmeye çalıştı eşim benim deneyimim bu şekildeydi yani üzülme sen düzelecek değerler bunlar inşallah