Naci CELIKe 24 eylulde amelıyat inşallah

evet artık nemutlubana için geri sayım yapıcaz... canım sen görüşmeye gitmişmiydin

yaprak o kadar güzel anlatmışşsın kiii aynı benim yaşadıklarım... demekki herkesde aynı şey oluyor... bana da aç gözlerini bakalım diyodu naci bey duyuyorum ama bi türlü açamıyordum zar zor da olsa açamıyorum dediğimi hatirlıyorum. yazmayı unuttugum bir şeyi de sen hatırlattın yazında cnm ... sonra beni de deli gibi bi titreme aldı... yorgan üstüne baddeniye koydular... dişlerim deli gibi birbirine çarpıyodu... bi süre sonra geçti... eşim de ben baygınken narkozun etkisiyle sızlandığım video çekmiş. ben hatırlamıyorum tabi bişiler söylemişim... sürekli "bitti mi kaç saat oldu" diye sormusum :)))) sonradan kendimi izleyince çok güldüm çok komik gözüküyomusum :)))
buarada benimde kimseye söylemediğim anestezi korkum vardı... ameliyattan sonra eşime uyanamamktan korktum dedim ama şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı... anestezi doktorları dallarında uzman kişiler zaten ... aslında korkmaya gerek yok ama insan yine de tırsıyo işte...

bugün destek almadan kendim rahat kalkabildim... kalkarkenki o agrıyı hissetmedim... süratle iyileşiyorum sanırım... :))) yarın da duş alıcam... yaprakcım sen sporcu sutyenini ne zaman cıkarmıstın

damakcmm çok sevindim bu kadar ağrısız atlatmana..
Ben de Naci Bey'den randevu aldım 3 Ekim'de görüşmeye gidiyorum, bakalım bana neler diyecek :)

AAA gerçekten yokmuşsun listemde:) Demekki bazen senin yazdığın forumlarda ismini çok duyup yazılarını okuduğumdan olsa gerek sanki arkadaşız gibi geldi

ekledim canım. sen de eklersen arkadaşız.
ayrıca arkadaş olmak için listede olmak da şart değil. yazdıklarınla arkadaşlığını gösteriyorsun :112:

bence de anestezi korkulacak bir şey değil. doktoruna güvenmeyen kişi korksun, korkacaksa.
kendin kalkabilmişsin ne güzel. ben istanbul'da yalnız kaldım bir kaç gün. beni doğrultacak biri olmadığı için resmen oturarak uyuyordum. ona uyumak denirse. çok zor günler geçirdim...
ameliyat sonrası giydirilen sporcu sütyenini ilk kontrolümde naci bey'in yanında yere düşürdüm. çok da titizimdir. neyse ki, "at onu çöpe. ameliyat sonrası sporcu sütyeni al. onu kullan dedi" ben de uçarak mağazaya gittim. bağdat caddesinin en mutlu kişisi olarak! 2. ay kontrole gittiğimde her şey serbest dedi. balenlilerde rahat edemiyorum hala. o nedenle balensizler hariç giyiyorum diğer sütyenleri. senin kas zarı altı olduğu için daha erken kurtulursun sporcu sütyeninden muhtemelen. :112:

Ben de Naci Bey'den randevu aldım 3 Ekim'de görüşmeye gidiyorum, bakalım bana neler diyecek :)

ben o günlerin heyecanını tekrar yaşamak isterdim. hadi bakalım. aklında soru işareti kalmasın, her şeyi sor naci bey'e.

canım cok geçmiş olsun . güle güle kullan cicişlerini.

hadi bakalım hayırlısı....sen de en kısa zamanda kavuşursun inşallah :)))

bugün acaip iyiyim SIFIR SIFIR SIFIRRRR ağrı ve sızı....yuppiii... hissizlik devam ediyo ve sertlik... olsun ağrı olmasında gerisi sorun değil...

yaprakcım bişi sorcam... mememe dokundugumda hiç bişi hissetmiyorum sanki başkasının memesi... sende de oyle oldu dimi... bu his ne zaman geçti sende.. yani dokundugunda kendi tenini ne zaman hissettin

yaprakcım bişi sorcam... mememe dokundugumda hiç bişi hissetmiyorum sanki başkasının memesi... sende de oyle oldu dimi... bu his ne zaman geçti sende.. yani dokundugunda kendi tenini ne zaman hissettin

zamanla hissedersin canım..gayet normaldir bu....

ameliyattan bir kaç gün sonra regl oldum. o ara uyuşma hissediyordum göğüslerimde. uyuşma hissi göğüslerimin varlığını da hissettirmişti. karıncalanma tarzında ve insanı deli edecek kadar mutlu eden bir şey.. ilk ay bu his ara ara oldu. bazen de mutlu hissettiğim zamanlarda, güzel haber aldığımda göğüslerimde canlanma, kıpırdanma oluyor. o zaman da yoğun hissediyorum varlıklarını.
şu an senin için yine dokunuyorum sağlıklı rapor vermek için (işime de geliyor tabi ) his var! göğüs uçlarında bazen his daha az gibi. sanırım hissin en yoğun olması gereken yeri orası ve bunun için de biraz zaman gerekiyor bence.
için rahat olsun canım. bunları kafana takma ki iyileşmen daha hızlı olsun. sen bol bol hayal kur, güzel sütyenler, cici cici atletler, bluzlar seni bekliyor. daha tasarım aşamasında giyeceklerimiz. senin bebetoların canlanınca çıkar alışverişinizi yaparsınız üçünüz.
bebişler büyük mağazalardaki çeşit çeşit, renk renk sütyenleri görünce gözleri dönüyor benden söylemesi. hepsinden istiyorlar.

damakcım geçmişler olsun..ohhhh benimle yöntemi ve doktoru aynı olan birisi buldum nihayet:) kas zarı altı gerçekten sıfır ağrılı bir ameliyat ama sıfır ağrılı olduğunu düşünüp kollara yüklenmemek gerekiyor,sonra acısı fena çıkıyor,çabucacık yumuşayıp şekil alacak merak etme,her gün duşunu al ama sıcak olmasın duşun ve bandaj yerlerini mutlaka kurula... şu an bile eminim çok güzel gözüküyordur..tekrardan geçmişler olsun

çok teşekkürler kalemcim... evet kas zarı altı sıfır ağrı gerçekten... kollarıma çok yüklenmemeye çalışiıyorum ama hergün duş almadım alsamıydım ki??? kalemcim şuan şişliklerden dolayı tam şeklini almadı sanıyorum o yüzden pek tadını çıkartamadım... .ok rahat desteksiz ve sıfır ağrı acıyla kalkıp yatabiliyorum tek sıkıntı düz yatmak zorunda kalmak... sabah bel ağrısıyla uyanıyorum...ama yine de mutluyum... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…