- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
- Konu Sahibi nisandains
Ayy cok heyecanli, insallah agrisiz sorunsuz bir ameliyat gecirirsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ameliyatın yarın çok heyecanlısındır...
yarın güzel bir uykuya dalacaksın. uyandığında üzüntülerin de son bulacak. ameliyatından sonra, her geçen gün, sana heyecan ve merak dolu dakikalar sunacak. bir kaç gün sonra (ya da bir hafta) ayakların yere basmayacak, özgürce giyinebilmenin hayalini kuracaksın. gözlerini sütyenlerden, cici bici giysilerden ayıramayacaksın.
beklemesi bile çok güzel değil mi ? :112:
her şey gönlünce olsun canım
kızlar teşekkür ederimmm herkeseeee... normalde dündü ameliyatım ama bir gün erteledik...ben gidiyorum ameliyat olmaya birazdan.... destekleriniz için ayrıca teşekkür ederim.... ameliyattan sonra görüşürüz... içimde bi korku yok da değil yani... garip bi his ama süpeeerrr :))) öptum hepinizi... daha sonra detaylı yazıcam
yaprakcım işimden dolayı 1 gün ertelemek zorunda kaldık ameliyatı. saat suan sabah 6.30 birazdan yola çıkıcam... bütün hazırlıklar tamam :)))) yaklaşık 4 5 saat sonra yeni halimle uyanıcam . eve gelip kendime gelince size detaylı yazıcam ....
Damak çok mutlu oldum senin adına...
Tabii kendi adıma da çok mutlu oldum, bundan 1 ay sonra da ben bu şekilde dertsiz tasasız şeyler anlatıyor olacağım inşallah.
Umarım sıkıntı ettiğin şeyler de zaman içinde hallolur gider.
Ne mutlu sana...
Geçmişler olsun, hayırlı olsun, çok daha mutlu bir kadın yapsın seni yeni görüntün.
inşallahh cnm yaaa. vakit çebuk geçiyo. 1 ay önce bende acaba vakit geçermi diyodum geçti bitti bile... inşallah sen de en kısa zamanda olursun ameliyatını... ben de o zaman nemutlusana derim :)))
selam kızlarrrrrr... şuan yepyeni halimle size yazıyorum :))) sabah erkenden çıktık yola... saat 8 gibi hastanedeydik beni hemen odaya aldılar... oda çok güzeldi... özel hissettiriyo resmen kendini... naci bey henüz gelmemişti.. hemşireler hazırladı beni kan aldılar ve serum için igne bagladılar... biraz zaman geçtikten sonra naci bey geldi ve gögsümde çizimler yaptı... yatağıma yattım ve hemşire tekrar geldi... iğne yaptı seni biraz uyuşturcak ameliyathaneye gidene kadar dedi... sonrasını hatırlamıyorum... :)))) sadece tek bi kare hatırlıyorum o da ameliyathanede yatağımdan sedyeye geçmemi istediler...ameliyathaneye kadar odadaki yatağımla götürdüler çünkü. o anı sadece hatırlıyorum... sonrraaaa gözlerimi bi açtım ameliyat olmus 2 saat gecmiş de bitmiş.... kendime gelmeden önce naci bey yanıma gelip " hadi aç gözlerini bakalım"dedi. söylediklerini duydum ama bi türlü açamadım gözlerimi "açamıyorum" dedim...:))))) sonra zaten gitmek zorunda oldugu ıcın gıtmıs ama esıme heryı anlatmıs... daha önce kararlaştırdığımız gibi damla protez 320 cc arion kas zarı altı yapıldı... ameliyattan sonra kendime gelince ilk 2 3 saat ağrı hissettim sonra ağrım kesildi ağrı kesicilerin de yardımıyla :)) sadece yatağa yatıp kalkarken bi ağrı oluyo... yani anlıcağınız şuana kadar sıfır ağrı gibi bişey :)
yanlız şuan çok sertler doğal olarak ve gerginler... ve ortası ayrık duruyo. ellediğim zaman da tenimi hissetmiyorum. sanki başkasının tenine değiyomusum gibi... zamanla geçiceğini umuyorum... sizdede böyle oldu mu teninize değdiğinizde hissizlik oldu mu?
kızlar hala inanamıyorum yaaa ağrım da yok ya sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim... enkısa sürede sporcu sutyeninden kurtulup normal sutyen takmaya başlayınca daha da güzel olcak umarım. dediğim gibi şuan pek bişi anlamıyorum....işte böyle kızlar... :))))
darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkese inşallahh
selam kızlarrrrrr... şuan yepyeni halimle size yazıyorum :))) sabah erkenden çıktık yola... saat 8 gibi hastanedeydik beni hemen odaya aldılar... oda çok güzeldi... özel hissettiriyo resmen kendini... naci bey henüz gelmemişti.. hemşireler hazırladı beni kan aldılar ve serum için igne bagladılar... biraz zaman geçtikten sonra naci bey geldi ve gögsümde çizimler yaptı... yatağıma yattım ve hemşire tekrar geldi... iğne yaptı seni biraz uyuşturcak ameliyathaneye gidene kadar dedi... sonrasını hatırlamıyorum... :)))) sadece tek bi kare hatırlıyorum o da ameliyathanede yatağımdan sedyeye geçmemi istediler...ameliyathaneye kadar odadaki yatağımla götürdüler çünkü. o anı sadece hatırlıyorum... sonrraaaa gözlerimi bi açtım ameliyat olmus 2 saat gecmiş de bitmiş.... kendime gelmeden önce naci bey yanıma gelip " hadi aç gözlerini bakalım"dedi. söylediklerini duydum ama bi türlü açamadım gözlerimi "açamıyorum" dedim...:))))) sonra zaten gitmek zorunda oldugu ıcın gıtmıs ama esıme heryı anlatmıs... daha önce kararlaştırdığımız gibi damla protez 320 cc arion kas zarı altı yapıldı... ameliyattan sonra kendime gelince ilk 2 3 saat ağrı hissettim sonra ağrım kesildi ağrı kesicilerin de yardımıyla :)) sadece yatağa yatıp kalkarken bi ağrı oluyo... yani anlıcağınız şuana kadar sıfır ağrı gibi bişey :)
yanlız şuan çok sertler doğal olarak ve gerginler... ve ortası ayrık duruyo. ellediğim zaman da tenimi hissetmiyorum. sanki başkasının tenine değiyomusum gibi... zamanla geçiceğini umuyorum... sizdede böyle oldu mu teninize değdiğinizde hissizlik oldu mu?
kızlar hala inanamıyorum yaaa ağrım da yok ya sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim... enkısa sürede sporcu sutyeninden kurtulup normal sutyen takmaya başlayınca daha da güzel olcak umarım. dediğim gibi şuan pek bişi anlamıyorum....işte böyle kızlar... :))))
darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkese inşallahh