Naci CELIKe 24 eylulde amelıyat inşallah

damak sen böyle sıfır agrı dedikce cesaretleniyorum. pazartesi doktor görüsmelerim baslıyor. insallah benimde kas zarı altı olur. bakalım ne diyecekler?:26:

damak sen böyle sıfır agrı dedikce cesaretleniyorum. pazartesi doktor görüsmelerim baslıyor. insallah benimde kas zarı altı olur. bakalım ne diyecekler?:26:

butterfly ben bile bu kadar tahmin etmemiştim... ameliyattan sonra ilk iki gün göğüs kısmında çok baskı hissettim ve bazen nefes almakta güçlük çektim. yatıp kalkarken gögüs kasları hareket ettiği için bi ağrı oluyodu ama sadece o anlık... oturuken yatarken uyurken yemek yerken vs... herhangi bi süregelen ağrı hissetmedim. şuanda 4. günüm ve çok rahatlıkla yatıp kalkıyorum tabi yan yatamıyorum... hiç ama hiççç ağrım yok... kas altı olsaydı böyle olurmuydu bilmiyorum ama bu yöntem rahatmış gerçekten. hadi hayrılısı olsun senin için de ...:)))

ee peki neler konuştunuz neler soyledı doktor...

Genel olarak özetlemek gerekirse fasya altına uygun göründüğümü, yuvarlak-damla nasıl protez istersem güzel olabileceğini, 250-350 arasında hangi boyutu beğenirsem olabileceğini söylemişti ilk görüşmede. İkinci görüşmede ise benim yöntem ile ilgili kafamda çok soru işaretleri vardı, genelde teknik konular konuştuk. Bütün ayrıntılar konumda yazıyor, hatta fazla ayrıntısıyla :))

Darısı başıma ya, ben ilk gün hariç yalnız olacağım için umarım benim de zahmetsiz olur.

Nemutlubana ben aıleme soylemeyecegım ıcın bende herseyımı kendım yapacam. Annemlere bel agrısı dıyecem. Bakalım ne yapacaz

Nemutlubana ben aıleme soylemeyecegım ıcın bende herseyımı kendım yapacam. Annemlere bel agrısı dıyecem. Bakalım ne yapacaz

Ben de başta aileme söylememeyi düşünüyordum. Seni çok iyi anlıyorum. Ama emin ol güvendiğin bir kişi bile varsa söylemek hepsinden iyi.
Hem insan zamanla bu fikre alışıyor, ben evlendiğimde eşime bile söylemem diyordum ama bu fikrim de değişti.
Yanında olabilecek, sana destek olabilecek biri var mı bunu iyi düşün derim.
Ben anneme söylemeyeceğim ama ablamlara söyledim, inan söylemenin fikrine bile tahammül edemiyordum ama, söyledikten sonra çok rahatladım ve gerisi çorap söküğü gibi geldi.

Benımde esım ve kardesım bılıyor. Amelıyattan sonra refakatcı olarak kardesım kalacak tabı nöbeti olmazsa. Esimın teyzesı tam kafadar cok iyi anlasıyoruz ona soylesem mi diyorum ama cesaret edemiyorum söyler mi diye

Ben de kimse bilmiyor anladım, eşinle kardeşin biliyorsa yeterli bence de. Kardeşin kalamasa bile eşin idare eder diye düşünüyorum. Başka kimseye söylemene gerek yok gibi, ne kadar kafadar olursa olsun ne kadar az kişi bilse o kadar iyi.

canım şu an birşeye benzemezler 20.günde gör sen onları:) duş beni rahatlatıyordu gerginliği alıyordu.evet işin en sıkıcı kısmı düz yatmak ve bel ağrısı ne yapalım gülü seven dikenine katlanır hesabı

inşallah kalemcim bekliyorum bakalım... şuan biraz ayrık duruyolar... iyice yumuşayınca destekli sutyen takınca biraz birleşceklerini umuyorum... çunku doktorum şanslısın gögus oyuntun var guzel dekolten olur demişti.... dün gece biraz yan yatabildim ama çok değil :))) kollarımı kaldırabiliyorum saçımı toplayabiliyorum... sağ kolumu daha çok kaldırabiliyorum...sol biraz daha geç iyileşiyo sanırım...ağrı tamamen geçti artık onu söylemiyorum bile

maşallah... ağrısız sızısız. diren kullanılmadı sanırım sen de zaten naci bey her hastada kullanmıyor,gerek görünce kullanıyor,ben kas zarı altı oldum dual plan olanı da gördüm ama ağrı acı olarak farklılık şu oluyor dual plan olan hamlamış çok spor yapmış gibi bir his duyuyor,kas zarı altı olan ise kendimden örnek vereyim ameliyat olduğumu bile anlamayıp ameliyatın ertesi günü gardropta ne var ne yok denemiştim.. şiddetle uzak durmanız önerilir

cnm mesaj kutun dolu sanırım mesaj atamadım sana

damakcım iyi misin? sabırsızlıkla bekledik seni, şimdi de yoksun. her şey yolundadır umarım.:26:

damak nasılsın canım?

damakcım iyi misin? sabırsızlıkla bekledik seni, şimdi de yoksun. her şey yolundadır umarım.:26:

kesin geziyor
renk renk südyenler alıyordur

kızlaarr ben burdayım merak etmeyin... takip ediyorum sizi... bugün dikişlerimi aldırmaya gittim...doktor da "şimdiden bile çok hoş gözüküyolar " dedi ama daha da güzelleşicek dedi.... yaa kızlarrr her geçen gün daha da hoşuma gidiyooooo bu meretler yuppiiiii... çok mutluyummmm bu haliyle bile... doktorumun eline koluna sağlıkkk süper yapmışş... boyutu da ne büyük ne küçük tam istediğim gibi...yaşasınnnn... gerçi daha şişlikler inince normal sutyene geçince belli olcak ama olsun...ilaçları bugün itibariyle bıraktım 3-4 gün sonra iz için kreme başlıcam... 3 hafta sonra da kontrol...

yavaş yavaş tenimi hissetmeye başladım. meme çevresinden biraz hissediyorum işte... iki kolumu kaldırdığım zaman sağ kolum daha yukarı gidebiliyo ama sol kolumu o kadar kaldıramıyorum... onun için de ara ara biraz yukarı aşağı kaldırıp indirmemi söyledi...

yani anlıcağınız kızlar süper hızda iyileişyorum...

canım masallah sana cabuk iyileş de dön aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…