• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naci CELIKe 24 eylulde amelıyat inşallah

çok ama çook teşekkür ederim hepinize kızlar... ben şuan pek tadına varamadım hissizlik ve sertlikten dolayı... nefes almakda güclük cekiyorum bazen... yaprakcım allah esimden razı olsun o olmasaydı ben cok zorlanırdım... herşeyimi o yapıyo yardım ediyo sağolsun. o yuzden cok sanslıyım... ayın 1 inde pansumana gidicem...o zaman kadar biraz daha rahatlarım umarım...

Çok çok çoookk geçmiş olsun canımmmm..... :71: Bende ameliyat olldugum gün telefondan foruma girip arkadaşlarıma bilgi vermiştim..O günleri hatırladım şimdi :31: Vay beeee..Aradan yıl geçti.Önümüzdeki Şubat ayında iki sene olacak...
Canım ilk zamanlar şişkinlik ve gerginlik olması çok normal.Gerçi ben ilk gögüslerimi elledigim zaman bile kendi gögüslerime elledigimi hissetmiştim.Belkide benim gögüs dokum fazlaydı ondan olabilir :34: Zamanla tabiki gayet dogal bir görünüme,yumuşaklıga gelecektir merak etme :34:
Maşallah Barekallah de..Bu kadar güzel,iyi yorumlarda yazma yahu.Kendi kendine nazar verirsin Allah korusun :nazar::nazar::34: Hadi bakalım sıra Nemutlubana arkadaşımızdaaa...:52:

Eveeeeeeeeeet sıra bendeeeeeeeeeeeeee :52:

çok ama çook teşekkür ederim hepinize kızlar... ben şuan pek tadına varamadım hissizlik ve sertlikten dolayı... nefes almakda güclük cekiyorum bazen... yaprakcım allah esimden razı olsun o olmasaydı ben cok zorlanırdım... herşeyimi o yapıyo yardım ediyo sağolsun. o yuzden cok sanslıyım... ayın 1 inde pansumana gidicem...o zaman kadar biraz daha rahatlarım umarım...

o güne kadar epey düzelmiş olursun. :31: hissizlik geçicidir. sertlik de masajla birlikte geçecek. naci bey, gerek görürse, gittiğin gün masaj önerir. sabırlı ol. zaman geçtikçe daha iyi olacaksın ve daha iyi hissedeceksin.
yürüyüş yap her fırsatta.
ödem attırıcı bitkiler iç. ılık duş al, serince olsun. ödemlerinin azalmasına yardımcı olur.
naci bey'in dediklerini yap bir de :3:
eşlerini böyle konularda anlayan erkeklere de kocaman bir alkış! :46::42:

24 Ekim canım, sıranı bekle bakalım, kimseye vermem sıramı :1:
Şaka tabii, umarım herkes tez vakitte mutlu olur :16:

benim doktor görüşmelerim devam ediyor ama gazi üni hastanesinden ameliyat tarihi aldım bile 15 ekime !! :D eğer oraya karar verirsem senden önce olcam demekkiiiiiiiii:52:

benim doktor görüşmelerim devam ediyor ama gazi üni hastanesinden ameliyat tarihi aldım bile 15 ekime !! :D eğer oraya karar verirsem senden önce olcam demekkiiiiiiiii:52:

Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Ama aceleci davranıp yanlış karar verme, aklın rahatlayana kadar zaman tanı kendine.

ahh bu heyecanlar ah... :52: insan yeniden yaşamak istiyor o günleri :52: tüm zorluklarıma rağmen acayip heyecan yaşamıştım. ameliyat günü evden ayrılmam başlıbaşına korkutucuydu... şimdi bunları gülümseyerek yazmak da çok keyif verdi.
sizleri takip etmek de çok keyifli. :112:

Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Ama aceleci davranıp yanlış karar verme, aklın rahatlayana kadar zaman tanı kendine.

okdr bunaldımki artık bi an önce olmak istyrm çokta korkuyorum,çok araştrdıkça aklım karışıo bu kdr didiklemek normalmi bilmiorum :) yrn iki doktorla dha grşmem var bakalım onlar ne dicek?

Son düzenleme:
ahh bu heyecanlar ah... :52: insan yeniden yaşamak istiyor o günleri :52: tüm zorluklarıma rağmen acayip heyecan yaşamıştım. ameliyat günü evden ayrılmam başlıbaşına korkutucuydu... şimdi bunları gülümseyerek yazmak da çok keyif verdi.

ben yeniden yaşamak istermiyim bilemiyorum bi kere yaşayım sizin gbi memnun oluyum fazla heycana gerek yok :D şuan karar veremiyorum aklım karışık ama karar verdğmde en büyük sorunum korkum ve heycanım olcak sanırım umarım bu ameliyata engel olmaz :D

Son düzenleme:

Nerdeyse'' bi daha olasım geldi'' yazacaksın dedim içimden;)

okdr bunaldımki artık bi an önce olmak istyrm çokta korkuyorum,çok araştrdıkça aklım karııo bu kdr didiklemek normalmi bilmiorum :) yrn iki doktorla dha grşmem var bakalım onlar ne dicek?

Normal normal, araştırmaktan didiklemekten kafa karışıklığından korkma.
Fizik kuralı, dağılmayan şey toparlanmaz ;)

ben yeniden yaşamak istermiyim bilemiyorum bi kere yaşayım sizin gbi memnun oluyum fala heycana gerek yok :D şuan karar veremiyorum aklım karışık ama karar verdğmde en büyük sorunum korkum ve heycanım olcak sanırım umarım bu ameliyata engel olmaz :D

doktoruna güven duyarsan korkuların azalır. heyecan kalıcıdır. heyecansız olmaz ki! :52:
korkulacak bir şey yok ayrıca sanıldığı gibi. eğer şundan bundan korkuyorum dersen, yaz. bakalım neler seni endişelendiriyor. bizler de ona göre yazalım da rahatla canım. :112:

doktoruna güven duyarsan korkuların azalır. heyecan kalıcıdır. heyecansız olmaz ki! :52:
korkulacak bir şey yok ayrıca sanıldığı gibi. eğer şundan bundan korkuyorum dersen, yaz. bakalım neler seni endişelendiriyor. bizler de ona göre yazalım da rahatla canım. :112:

genel olarak anestezi almaktan bi sorun çıkmasından korkuyorum,ah güven duycağım doktora karar verebilsem 2 doktorla knştum ikisinide sevdm ama protezi koycakları yer ve şekli farklı ikisininde kendnce nedenleri var bakalım yrn gşceklerim ne diyecek

evlilik, çoluk çocuk olsun, bakarız :17::17: :54:

Galiba bunun sonu yok Yaprak cım:) ben hem meme küçültme hem karıngerme birlikte oldum.Resimlerimden biliyorsundur.Şimdi de kollarım ve bacak içindeki yağlar gözüme batmaya başladı.Kombine ameliyat olduğumdan biraz zor olmuştu.O günlerde diyordumki ''Birdahamı töbe töbe'' şimdi başladım gıdıklanmaya:) Ameliyatım geldi demeye:34:

genel olarak anestezi almaktan bi sorun çıkmasından korkuyorum,ah güven duycağım doktora karar verebilsem 2 doktorla knştum ikisinide sevdm ama protezi koycakları yer ve şekli farklı ikisininde kendnce nedenleri var bakalım yrn gşceklerim ne diyecek

benim de en korktuğum konulardan biriydi anestezi. naci bey'e o kadar güvendim ki, bu korkumla ilgili bir şey sormadım, söylemedim Ona. çünkü biliyordum, güven duyduğum kişinin seçeceği anestezi doktoruna da güvenmem gerektiğini.
arkadaşlar forumda hep yazıyordu. mide bulantısı yapıyormuş, kusuyorlarmış diye. benim de midem hassastır. ya kusarsam, ya öksürürsem, yeni ameliyatlı biri olarak canım acırsa... diye düşünmüştüm. hiç biri olmadı. farketmeden uykuya daldım, farketmeden uyandım. kopuk bir zaman dilimi geçiyor insanın içinden. hep merak ettiğim bir şeydi. "anestezi almak" duygusu çekici gelmiştir hep bu düşünceler nedeniyle. (anestezi bağımlısı mı oldum ne :9: )
bana ameliyathanede sesleniyorlardı "ameliyatınız bitti"...
"ağzınızı açın, kapatın" (yaşıyor muyum diye sanırım :9: ) hatta bir kaç defa sordular. içimden, neden bir daha soruyorlar ki diyordum. onların da içi rahat olsun düşüncesiyle zor da olsa tekrarlıyordum aynı şeyi. çok düşünceliyimdir! :17:
odama getirdiklerinde, sedyedeyken, "yatağınıza geçin" dediler. sadece duyuyordum. kesinlikle başka hiç bir şey yapamıyordum. tekrar tekrar söylediler. baktılar yapamayacağım. aldılar yatağa. naci bey bir şeyler söylüyordu. duyuyordum. kısa süreli gözlerimi açıyordum ama tutamıyordum gözlerimi, tekrar kapıyordum. KALEMe bilgi veriyordu. ben de birşeyler söylemek, sormak istiyordum yapamıyordum.
bir süre sonra üşümeye ve titremeye başladım. yoğun bir titreme. bedenimi yoruyordu. dakikalar ilerledikçe azaldı. tam bilmiyorum ama bir saat sürmüştür yine.
anestezi herkeste farklı gösterir etkisini. umarım sen de sorunsuz atlatırsın canım. hep diyoruz ya, doktorun sağlam olsun, ötesi zor değil!

Son düzenleme:
Galiba bunun sonu yok Yaprak cım:) ben hem meme küçültme hem karıngerme birlikte oldum.Resimlerimden biliyorsundur.Şimdi de kollarım ve bacak içindeki yağlar gözüme batmaya başladı.Kombine ameliyat olduğumdan biraz zor olmuştu.O günlerde diyordumki ''Birdahamı töbe töbe'' şimdi başladım gıdıklanmaya:) Ameliyatım geldi demeye:34:

şaka bir yana, ama ben gerçekten anestezi olayını çok sevdim! :9::9:
sonu yok sanırım. :112:
fotolarını göremem ki .listemizde yokuz birbirimizin.

şaka bir yana, ama ben gerçekten anestezi olayını çok sevdim! :9::9:
sonu yok sanırım. :112:
fotolarını göremem ki .listemizde yokuz birbirimizin.

AAA gerçekten yokmuşsun listemde:) Demekki bazen senin yazdığın forumlarda ismini çok duyup yazılarını okuduğumdan olsa gerek sanki arkadaşız gibi geldi;)

Back