selam kızlarrrrrr... şuan yepyeni halimle size yazıyorum :))) sabah erkenden çıktık yola... saat 8 gibi hastanedeydik beni hemen odaya aldılar... oda çok güzeldi... özel hissettiriyo resmen kendini... naci bey henüz gelmemişti.. hemşireler hazırladı beni kan aldılar ve serum için igne bagladılar... biraz zaman geçtikten sonra naci bey geldi ve gögsümde çizimler yaptı... yatağıma yattım ve hemşire tekrar geldi... iğne yaptı seni biraz uyuşturcak ameliyathaneye gidene kadar dedi... sonrasını hatırlamıyorum... :)))) sadece tek bi kare hatırlıyorum o da ameliyathanede yatağımdan sedyeye geçmemi istediler...ameliyathaneye kadar odadaki yatağımla götürdüler çünkü. o anı sadece hatırlıyorum... sonrraaaa gözlerimi bi açtım ameliyat olmus 2 saat gecmiş de bitmiş.... kendime gelmeden önce naci bey yanıma gelip " hadi aç gözlerini bakalım"dedi. söylediklerini duydum ama bi türlü açamadım gözlerimi "açamıyorum" dedim...:))))) sonra zaten gitmek zorunda oldugu ıcın gıtmıs ama esıme heryı anlatmıs... daha önce kararlaştırdığımız gibi damla protez 320 cc arion kas zarı altı yapıldı... ameliyattan sonra kendime gelince ilk 2 3 saat ağrı hissettim sonra ağrım kesildi ağrı kesicilerin de yardımıyla :)) sadece yatağa yatıp kalkarken bi ağrı oluyo... yani anlıcağınız şuana kadar sıfır ağrı gibi bişey :)
yanlız şuan çok sertler doğal olarak ve gerginler... ve ortası ayrık duruyo. ellediğim zaman da tenimi hissetmiyorum. sanki başkasının tenine değiyomusum gibi... zamanla geçiceğini umuyorum... sizdede böyle oldu mu teninize değdiğinizde hissizlik oldu mu?
kızlar hala inanamıyorum yaaa ağrım da yok ya sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim... enkısa sürede sporcu sutyeninden kurtulup normal sutyen takmaya başlayınca daha da güzel olcak umarım. dediğim gibi şuan pek bişi anlamıyorum....işte böyle kızlar... :))))
darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkese inşallahh