• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naci CELIKe 24 eylulde amelıyat inşallah

canımmm ben çok fazla giremiyorum artık nete... izin bitti iş başladı malum... o yüzden cevaplarım geç gelirse kızmayın bana... bugün 11. günüm... artık yan yatabiliyoruuummmmm :))) yuppiii... düz yatmaktan dolayı sırtımda ağrılarla uyanıyodum hep... şimdi ağrıyınca biraz yan yatıyorum geçince yine düz yatıyorum... gece boyu düz yatmak ne kadar zor bir şeymiş yaaa. üstelik benim gibi yan yatmayı çok seven biri için... yavaş yavaş onu da atlatıyorum :)) her geçen gün his olayı geri geliyo... sağ göğüs ucumu hafif de olsa hissettim bugün. tabi yine de hala şişlikler var.... öyle işte şimdilik iyi gidiyo

canım dısardan anlayan oldu mu? iş yerinde falan?

canımmm ben çok fazla giremiyorum artık nete... izin bitti iş başladı malum... o yüzden cevaplarım geç gelirse kızmayın bana... bugün 11. günüm... artık yan yatabiliyoruuummmmm :))) yuppiii... düz yatmaktan dolayı sırtımda ağrılarla uyanıyodum hep... şimdi ağrıyınca biraz yan yatıyorum geçince yine düz yatıyorum... gece boyu düz yatmak ne kadar zor bir şeymiş yaaa. üstelik benim gibi yan yatmayı çok seven biri için... yavaş yavaş onu da atlatıyorum :)) her geçen gün his olayı geri geliyo... sağ göğüs ucumu hafif de olsa hissettim bugün. tabi yine de hala şişlikler var.... öyle işte şimdilik iyi gidiyo

yan yatabilmen süper çünkü ben de aynı şekilde yan yatmayı çok seviyorum..geçen çaarşamba Naci Bey ile görüştüm kas zarı altı damla protez önerdi..280-320cc arası nasıl istersen dedi..bu arada sen hastaneden memnun kaldın mı, ameliyatını yaptığı iki hastaneyi de hiç bilmiyorum ben :(

Damak selam, sen hastanede kalmış mıydın? Ben o noktayı unutmuşum da, programımı ona göre yapacağım :)
hastanede kalmadım cnm . o günün akşamı 7 gibi çıktım hastaneden

yan yatabilmen süper çünkü ben de aynı şekilde yan yatmayı çok seviyorum..geçen çaarşamba Naci Bey ile görüştüm kas zarı altı damla protez önerdi..280-320cc arası nasıl istersen dedi..bu arada sen hastaneden memnun kaldın mı, ameliyatını yaptığı iki hastaneyi de hiç bilmiyorum ben :(
canım ben ataşehirdeki esthetica da oldum. ben hastaneyi çok beğendim... odasına bayıldım... çok güzeldi...studyo daire gibi nerdeyse :)) hemşireler de çok ilgiliydi ... özellikle baş hemşire çok tatlı bi bayandı... kısacası ben baya memnun kaldım...

canım dısardan anlayan oldu mu? iş yerinde falan?

canımcım walla sporcu sutyeninden dolayı şuan biraz bol şeyler giyiyorum yada uzerime hırka alıyorum... çunku fuze gibi dikler şuanda o yuzden anlayan olması çok zor

peki hastanede kalmadığında fiyatta bir değişiklik oluyor mu? Ben de orayı beğendim, web sitesini inceledim. Ee hizmetten de memnun kaldıysan tamamdır o zaman :)

peki hastanede kalmadığında fiyatta bir değişiklik oluyor mu? Ben de orayı beğendim, web sitesini inceledim. Ee hizmetten de memnun kaldıysan tamamdır o zaman :)

yok cnm zaten fiyat hastanede kalamdığın takdirdeki fiyat... zaten bence gerek de yok kalmaya... akşama kadar baya geliyosun kendine...

yok cnm zaten fiyat hastanede kalamdığın takdirdeki fiyat... zaten bence gerek de yok kalmaya... akşama kadar baya geliyosun kendine...

Hastanede kalsanda kalmasanda fiyatın aynı olması gerekiyor :44: Ben ameliyat oldugumda doktorum istersem aynı günün akşamı hastaneden ayrılabilecegimi söylemişti.Bende kalmak istiyorum diyince eşim fiyatta ödeme yapmamız gerekiyormu diye sormuştu.Hayır demişti doktorum.O ücreti siz zaten ödüyorsunuz,kalsanızda aynı kalmasanızda..Bence bir gecede olsa hastanede kalmak en iyisi.Agrılarınız için agrı kesici yapılıyor,tansiyonunuz ve ateşiniz sürekli ölçülüyor..Narkoz alıyorsunuz,kolay degil.Narkoz alınan her ameliyatta hasta bir gece hastanede tutulması gerek.Bunu hafife almayın.Lipsuctıon ameliyatımda ikinci günün akşamı hastaneden çıktım.Çünkü tansiyonum çok fazla düşmüştü,serum takviyesi yaptılar..Kızlar bu konuya dikkat edin bence...

Hastanede kalsanda kalmasanda fiyatın aynı olması gerekiyor :44: Ben ameliyat oldugumda doktorum istersem aynı günün akşamı hastaneden ayrılabilecegimi söylemişti.Bende kalmak istiyorum diyince eşim fiyatta ödeme yapmamız gerekiyormu diye sormuştu.Hayır demişti doktorum.O ücreti siz zaten ödüyorsunuz,kalsanızda aynı kalmasanızda..Bence bir gecede olsa hastanede kalmak en iyisi.Agrılarınız için agrı kesici yapılıyor,tansiyonunuz ve ateşiniz sürekli ölçülüyor..Narkoz alıyorsunuz,kolay degil.Narkoz alınan her ameliyatta hasta bir gece hastanede tutulması gerek.Bunu hafife almayın.Lipsuctıon ameliyatımda ikinci günün akşamı hastaneden çıktım.Çünkü tansiyonum çok fazla düşmüştü,serum takviyesi yaptılar..Kızlar bu konuya dikkat edin bence...

hımmm evet ben kendime bakarak demiştim gerek yok diye ama haklısın... çünkü bende en ufak bi tansiyon düşmesi vs vs olmadı... ben sanırım çok rahat atlattım o yüzden herkesi kendim gibi sandim bi an :))))

Damakcmmmm bu arada foto koymayı düşünüyor musun? Ben de Naci Bey'e seninle aynı teknik ve protezle ameliyat olacağım da senin sonucunu çok merak ediyorum :)

hastanede kalmadım cnm . o günün akşamı 7 gibi çıktım hastaneden

Sağol canım, ben bu konuyu soracağım Naci beye ve sanırım ne olur ne olmaz diye kalmak isteyeceğim. Kalemcim de kalmamı tavsiye etmişti. Büyük sözü dinlemekte yarar var :27: (Büyükten kasıt tecrübe anlamında tabi)

Damakcmmmm bu arada foto koymayı düşünüyor musun? Ben de Naci Bey'e seninle aynı teknik ve protezle ameliyat olacağım da senin sonucunu çok merak ediyorum :)

Canım sen de verdin demek kararını, hadi hayırlı olsun, zaman ne zaman :52:
Gel aynı gün olalım :52:

kızlar ileriki zamanlarlarda normal sutyene geçince isteyenlere yollıcam :)

kızlar ödemleriniz ne zaman indi? ben ameliyat olalı 3 gün oldu. hala çok dik ve iriler.. işe gideceğim için endişeliyim, neredeyse ağzıma girecekler :(

kızlar ödemleriniz ne zaman indi? ben ameliyat olalı 3 gün oldu. hala çok dik ve iriler.. işe gideceğim için endişeliyim, neredeyse ağzıma girecekler :(

canım benim 5 gün sonra 1 ay olcak ama hala şiş ve ödemliler..ayrıca hala dikler:) bence endişelenme hiç..bende öle işe gittim bol bol şeyler giydim hep şimdi bide havalar soğudu kalın şeyler giyeceksin hiç belli olmaz merak etme sen..iştede çok zorlayıcı hareketli işlerin yoksa eğer daha rahat atlatırsın..kol hareketlerinde biraz sıkıntı oluyor çünkü..

canım benim 5 gün sonra 1 ay olcak ama hala şiş ve ödemliler..ayrıca hala dikler:) bence endişelenme hiç..bende öle işe gittim bol bol şeyler giydim hep şimdi bide havalar soğudu kalın şeyler giyeceksin hiç belli olmaz merak etme sen..iştede çok zorlayıcı hareketli işlerin yoksa eğer daha rahat atlatırsın..kol hareketlerinde biraz sıkıntı oluyor çünkü..

cok tesekkurler canim

benimde 2 gün sonra 1 ay olcak... benimde hala şişlikler mevcut ama ilk haftalardaki gibi değil tabi ki... hiç kimse anlamaz cnm merak etme...

benimde 2 gün sonra 1 ay olcak... benimde hala şişlikler mevcut ama ilk haftalardaki gibi değil tabi ki... hiç kimse anlamaz cnm merak etme...

canım senin yumuşaman nasıl? benim hala sertler yani ilk zamanlara göre tabiki biraz yumusama var ama sonuçta hala sertler..

selam kızlarrrrrr... şuan yepyeni halimle size yazıyorum :))) sabah erkenden çıktık yola... saat 8 gibi hastanedeydik beni hemen odaya aldılar... oda çok güzeldi... özel hissettiriyo resmen kendini... naci bey henüz gelmemişti.. hemşireler hazırladı beni kan aldılar ve serum için igne bagladılar... biraz zaman geçtikten sonra naci bey geldi ve gögsümde çizimler yaptı... yatağıma yattım ve hemşire tekrar geldi... iğne yaptı seni biraz uyuşturcak ameliyathaneye gidene kadar dedi... sonrasını hatırlamıyorum... :)))) sadece tek bi kare hatırlıyorum o da ameliyathanede yatağımdan sedyeye geçmemi istediler...ameliyathaneye kadar odadaki yatağımla götürdüler çünkü. o anı sadece hatırlıyorum... sonrraaaa gözlerimi bi açtım ameliyat olmus 2 saat gecmiş de bitmiş.... kendime gelmeden önce naci bey yanıma gelip " hadi aç gözlerini bakalım"dedi. söylediklerini duydum ama bi türlü açamadım gözlerimi "açamıyorum" dedim...:))))) sonra zaten gitmek zorunda oldugu ıcın gıtmıs ama esıme heryı anlatmıs... daha önce kararlaştırdığımız gibi damla protez 320 cc arion kas zarı altı yapıldı... ameliyattan sonra kendime gelince ilk 2 3 saat ağrı hissettim sonra ağrım kesildi ağrı kesicilerin de yardımıyla :)) sadece yatağa yatıp kalkarken bi ağrı oluyo... yani anlıcağınız şuana kadar sıfır ağrı gibi bişey :)

yanlız şuan çok sertler doğal olarak ve gerginler... ve ortası ayrık duruyo. ellediğim zaman da tenimi hissetmiyorum. sanki başkasının tenine değiyomusum gibi... zamanla geçiceğini umuyorum... sizdede böyle oldu mu teninize değdiğinizde hissizlik oldu mu?

kızlar hala inanamıyorum yaaa ağrım da yok ya sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim... enkısa sürede sporcu sutyeninden kurtulup normal sutyen takmaya başlayınca daha da güzel olcak umarım. dediğim gibi şuan pek bişi anlamıyorum....işte böyle kızlar... :))))
darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkese inşallahh:36::36::36:

Aynen bnm de cok sert ve dikler ve tenimi hisset,iyorum. Kac gun surdu bu diklik?

Back