- 5 Nisan 2011
- 383
- 191
- 333
- Konu Sahibi nisandains
canım masallah sana cabuk iyileş de dön aramıza
ayyy inşallah cimbomcum yaa..şöyle bi 2 ayı doldursam hiç fena olmaz yani:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım masallah sana cabuk iyileş de dön aramıza
Damakcim maşallah canım nazar değmesin mutlu olmana çok sevindim
kızlaarr ben burdayım merak etmeyin... takip ediyorum sizi... bugün dikişlerimi aldırmaya gittim...doktor da "şimdiden bile çok hoş gözüküyolar " dedi ama daha da güzelleşicek dedi.... yaa kızlarrr her geçen gün daha da hoşuma gidiyooooo bu meretler yuppiiiii... çok mutluyummmm bu haliyle bile... doktorumun eline koluna sağlıkkk süper yapmışş... boyutu da ne büyük ne küçük tam istediğim gibi...yaşasınnnn... gerçi daha şişlikler inince normal sutyene geçince belli olcak ama olsun...ilaçları bugün itibariyle bıraktım 3-4 gün sonra iz için kreme başlıcam... 3 hafta sonra da kontrol...
yavaş yavaş tenimi hissetmeye başladım. meme çevresinden biraz hissediyorum işte... iki kolumu kaldırdığım zaman sağ kolum daha yukarı gidebiliyo ama sol kolumu o kadar kaldıramıyorum... onun için de ara ara biraz yukarı aşağı kaldırıp indirmemi söyledi...
yani anlıcağınız kızlar süper hızda iyileişyorum...
çok sevindim canım. ödem durumu nasıl peki? masaj önerdi mi naci bey?
ben de senin gibi, korkudan kollarımı hareketsiz bıraktığım için, yukarı kaldıramıyordum. sonra, naci bey'in verdiği hareketleri yapınca geçti.
canım, bende his durumu iyi. sadece bazen göğüs uçlarımda, ilk dokununca his yokmuş gibi bir durum var. (aslında his var) ama tarif edemiyorum ki :26::26: neyse...
sporcu sütyeni aldın mı canım? hangi cup dediler sana? bebişlerinin yeni ölçüsü nedir?
ödem hala çok var yaprakcım... masaj yapmana gerek yok dedi naci bey sadece kremi sür dedi...anlatamadığın şeyi bende yaşıcam ne de olsa o yüzden sorun değil :)) sadece göğüs çevremi hiseetmeya başladım orta kısımlarını hala hissetmişyorum... ameliyatta taktıkları sütyenleyim hala... naci bey bunla da devam edebilirsin sporcu sutyeni de alabilirsin dedi. yarın gidip alıcam bi tane... ya bişi söylicem yaprakcım ama şaka yapıyosun diceksin :) yeni ölçümün kaç olduğunu bilmiyorum :))) çünkü sormayı unuttum hep başka şeyler sormaktan :))) dün de aklımdaydı hep ama başka sorular sorunca unuttum sormayı yine... eve gelince aklıma geldi :))) bana giydirilen sutyende 36 B yazıyo ama bu benim cup ölçümmü onu bilmiyorum...
cup ölçünü naci bey söylemeyecek. sana, git mağazadan ameliyat sonrası sporcu sütyeni al diyecek. sen marks spencer'dan gidip ameliyat sonrası sporcu sütyeni istiyorum diyeceksin. görevli bayanlar ölçünü alacak ve sütyen verecekler sana. sütyenleri denemeden alma. göğüs ucunda potluk oluşturmasın ve göğüslerini tam sarsın.
göğüs altı ve üstü ölçün alınacak.
benim ameliyatta takılan sütyenimde 34 C yazıyordu. mağazada ölçüldüğünde de 72 göğüs alt ölçüm çıktı. 32 C de 34 C de oldu bana ama sporcu sütyenleri dışında 34 C yani 75 C daha iyi olmuştu.
sen muhtemelen B cup sın o zaman. 36 olduğuna göre göğüs alt ölçün 80dir.
kızlaarr ben burdayım merak etmeyin... takip ediyorum sizi... bugün dikişlerimi aldırmaya gittim...doktor da "şimdiden bile çok hoş gözüküyolar " dedi ama daha da güzelleşicek dedi.... yaa kızlarrr her geçen gün daha da hoşuma gidiyooooo bu meretler yuppiiiii... çok mutluyummmm bu haliyle bile... doktorumun eline koluna sağlıkkk süper yapmışş... boyutu da ne büyük ne küçük tam istediğim gibi...yaşasınnnn... gerçi daha şişlikler inince normal sutyene geçince belli olcak ama olsun...ilaçları bugün itibariyle bıraktım 3-4 gün sonra iz için kreme başlıcam... 3 hafta sonra da kontrol...
yavaş yavaş tenimi hissetmeye başladım. meme çevresinden biraz hissediyorum işte... iki kolumu kaldırdığım zaman sağ kolum daha yukarı gidebiliyo ama sol kolumu o kadar kaldıramıyorum... onun için de ara ara biraz yukarı aşağı kaldırıp indirmemi söyledi...
yani anlıcağınız kızlar süper hızda iyileişyorum...
Sen demek ben demek, yöntem aynı doktor aynı, tek farkımız benden 1 ay ileride olman, o yüzden yazdıkların daha bir ilgimi çekiyor.
Dikişler alınırken herhangi bir ağrı acı oldu mu, bir de dren kullanılmamıştı değil mi sende?
Bugün tam 1 haftalık oldun, ben 12 günlük olana kadar izinli olacağım, 1 haftada böyle rahatlayacağım demek, süper haber.
1. haftan kutlu olsun, hep böyle mutlu haberlerin olsun
canım benimmm teşekkür ederim. 12 günde sen hayli hayli toparlarsın... dren takılmadı bana cnm.. dikiş alınırken de hiç acı hissetmedim zaten cımbızla ipin ucundan tutyo çekiyo geliyo..2 sn fln sürüyo :)) belki doktor sana eriyen dikişlerden kullanır bilmiyorum... allah gönlüne göre versin cnmcım
Himm demek benden bir tane daha varmış ben yenisinin canım cogumuz gibi yillardir kafamda vardi ama bu sene ilk defa ciddi olarak niyetine girdim. Nemutlubana ve butterfly arkadaslarımı bekliyorum. Kismetse sıra bende ins. Senin gelişmelerini de heyecanla takip ediyorum aman nazarlar değmesin. His durumun nasil su anda? Arion takıldı sanırım çabuk kıvama geldigi söyleniyor bakalım sende nasil olacak ve kac cc takılmıştı? Gerçi ödemeler vardır hala sma buyuklugu nasil görünüyor gözüne?melbaaa geçen sene senle aynı dönemlerde araştırma yapıoduk eğer yanlış hatırlamıyosam... ama geçen sene ben olamamıştım... sen naptın cnm oldun mu ameliyat... umarım yanlış hatırlamamışlımdır
Himm demek benden bir tane daha varmış ben yenisinin canım cogumuz gibi yillardir kafamda vardi ama bu sene ilk defa ciddi olarak niyetine girdim. Nemutlubana ve butterfly arkadaslarımı bekliyorum. Kismetse sıra bende ins. Senin gelişmelerini de heyecanla takip ediyorum aman nazarlar değmesin. His durumun nasil su anda? Arion takıldı sanırım çabuk kıvama geldigi söyleniyor bakalım sende nasil olacak ve kac cc takılmıştı? Gerçi ödemeler vardır hala sma buyuklugu nasil görünüyor gözüne?
Canım karar ver aynı zamanlarda olalım benim 30 günüm var :)
Benim bı 30 güne daha ihtiyacım olacak maalesef O güne kadar sizin iyi haberlerinizle daha da iyi motive olurum.
Benim bı 30 güne daha ihtiyacım olacak maalesef O güne kadar sizin iyi haberlerinizle daha da iyi motive olurum.
sadece 2 ay. gelir geçer. ben 8 ay beklemiştim. ameliyat olalı da neredeyse 3 ay oldu. beklerken de, aklındaki tüm soru işaretlerini bitirmiş olursun, hazırlıklarını yaparsın. fırsat olarak düşün bu zamanı.
Ben de öyle yapıyorum yaprakcim kafamda soru işareti kalmasın istiyorum. Hazırlıkları sizden öğrenmemiz gerekiyor aslida. Ameliyat gunüne kadar neler yaptınız? Özellikle önerdiğiniz birsey var mı?
Himm demek benden bir tane daha varmış ben yenisinin canım cogumuz gibi yillardir kafamda vardi ama bu sene ilk defa ciddi olarak niyetine girdim. Nemutlubana ve butterfly arkadaslarımı bekliyorum. Kismetse sıra bende ins. Senin gelişmelerini de heyecanla takip ediyorum aman nazarlar değmesin. His durumun nasil su anda? Arion takıldı sanırım çabuk kıvama geldigi söyleniyor bakalım sende nasil olacak ve kac cc takılmıştı? Gerçi ödemeler vardır hala sma buyuklugu nasil görünüyor gözüne?
damakcım nasılsınnn? son durumun hakkında bilgi verir misin? cicilerin ne alemdeler :)