Merhaba arkadaşlar yazıcağım konu biraz uzun ama lütfen okuyun ..
Arkadaşlar ben bir arkadaşım ve benim aramda olan sıkıntıları anlatmak istiyorum lütfen bana yardım edin aklım ve kalbim bana aynı şeyleri söylemiyor..
Arkadaşlar üniversitenin ilk yılıydı üniversite yeni bir hayat yeni arkadaş demekti benim için dediğim gibi arkadaş o sene 5 kişiydi hepimiz kızdık erkeklerle pek muhattap olmayı sevmezdik hiçbirimiz... Okul içi ve dışı hep beraberdik beş kişiydik ama bi arkadaşım bana gerçekten daha yakındı simge.. Simgeyle biz farklıydık okul dan çıktığımız zaman hep birlikte giderdik beraber yürürdük biz ,ötekiler hep arkamızdan gelirdi o sene çok iyi geçti taa ki okulun son gününe kadar okulun son günü ben bunlardan çok soğmuştum çünkü simgenin hakkında birşey duymuştum çok kötüydü belkide yalandır ki bence öle ama ben bunu simgeye söylemedim daha doğrusu hiçkimseye ben o son gunden sonra bunların hiçbirini ne aradım ne sordum numaralarını bile sildim telefonda..Bi sene sonraydı ve yine hep beraberdik sınıfta değişik insanlarda vardı ben yeni bir kişiyle tanıştım iyi bir kızdı ama ne ben nede simge benle konuşmuyordu. O sene hiç konuşmadık ara ara atıştık hep bir olayı anlatayım hemen :Birgün dersteydik öndeki arkadaşlar çok konuşuyodu sesli bi şekilde yeter artık susun dedm ordan üstüne alınıp atladı simge sanane ya sanamı sorcam falan dedi bende sinirli bir yapıya sahip olduğum için başladım ağzıma geleni söyledim.Çocuk gibi hocaya anlattı hocada bana imalı imalı sözler ettii o gunden sonra ilk senede beraber bir arkadaşın hakkında konusmuştuk ona konuştuklarımızı sanki tek ben sölemişim gibi anlatmış. O senede öle küs bitti .Şimdi bu senenin başında yine hiç konuşmadık geçen bir olay için mecbur bir araya geldik ben hiç laf atmadım hep o bana laf attı bende cevap verdim bu geldiğim yere kadar kafam hiç karışık deildi olan bugun oldu beynim ve kalbim bugun karıştı.Bugun çok yakındık yine bir şey için biraradaydık birbirimizle sürekli konuştuk muhatap olduk .Ama karışığım ben çünkü bana sorduklarında ben asla bidaha simgeyle konuşmam dedim büyük konuştum.Şimdi tükürdüğümü yalamış gibi olcamkonuşursam .Şimdi ben nabayım beynim sakın konuşma ,kalbim ise 3 gunluk dünyada uzatamaya gerek yok diyor.Lütfen ama Lütfen yazımı okuyun sonrada cevap verin beynimin karışıklığını çözün yardım edin. Benim için arkadaşlık önemli hemde bir seni o arkadaşımla geçirdiysem onu anladıysam dinlediysem gerçekten benimsemişsem dahada önemli .
Nabayım Şimdi Ben Yaa :/
Zaten uzun süredir konuşmuyormussun demek ki sandığın kadar önemli biri değilmiş senin için onsuz yapabilmişsin. Ayrıca ben şuraya takıldım konuştuklarınızı bir başkasına anlatmış şu saatten sonra eskisi gibi olamayacağınız ortada ne diye konuşasın aynı şeyleri tekrar yaşayasın ki? Bir insan kişiliğini ancak küs olduğundaki davranışları belirler.. bu olaylar sizin arkadaşlığınızın sınavı olmuşve ne yazık ki geçememişsiniz.. Bence tekrar geriye bakmaktansa ileri bakmak daha mantıklı..
Üniversite çağındaki insanların bu şekilde tartışmalar yaşaması çok tuhaf değil mi?
Hakkında bir şey duydun, kestin görüşmeyi. Kıza gidip sormamışsın, söylememişsin bile. Ben anlamadım zaten tam olarak kim ne yapmış:S Bence görüşme. Zaten bu arkadaşlıktan hayır gelmez bu saatten sonra.
Ama bugun hiç bişey olmamış gibi konuştuk sormazlarmı adama konuşmucaksan ozaman neden bugun konuştun diye ...
ne yapayım ben yaaaa demek istedin sanırım??
karışık bi durum
inan ne YAPABİLECEĞİNİ ben de kestiremedim......
2 seneden beri konuşmamışım bu saatten sonra konuşmasamda olur herhalde ..
Kesinlikle. Ama aynı ortama giripte konuşmamazlık yaparsan kendini çok önemser.. Girmemeye çalış laf attığında tınlama bir süre sonra kendisi susucaktır zaten.
hatta en güzeli ben yarın ona içimden gecen herşeyi söyliyeyim vede orda konuşmamız bitsin bidada ikimizde muhattap olmayalım birbirmizle .. en doğrusu bu galba ben yarın size anlatırım olanları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?