Biilmiyorum neden garipsediniz ergence gördünüz ama sizin tercihiniz .
Ben simgeyle konuşmaya söylemeye kaktığım gün sevgilisinle ayrılmıştı onun acısı ona yeterken bide bunu söleyip kahırmı edeydim ..
Bildiğim şey aklımdan çıkmayıp onunla hayatta söylemeden konuşamazdım en iyi ona zarar vemeden konuşmamaktı .
Biilmiyorum neden garipsediniz ergence gördünüz ama sizin tercihiniz .
Ben simgeyle konuşmaya söylemeye kaktığım gün sevgilisinle ayrılmıştı onun acısı ona yeterken bide bunu söleyip kahırmı edeydim ..
Bildiğim şey aklımdan çıkmayıp onunla hayatta söylemeden konuşamazdım en iyi ona zarar vemeden konuşmamaktı .
Öncelikle başlığımı epey takmışsınız gunluk hayattada böyle konustuğum için doğal olsun diye yazdım . Neyse bu konu hakkında anlıcamı anladım ben yorumlarınız için teşekkurler ..
Ben Bu Konuyu İyi Yada Kötü Eleştiri İçin Açtım Yani İsteyen İyi Eleştirsin İsteyen Kötü Kendi Kararınız ..
Kendinizi Yormanıza Gerek Yok Artık İyi Yada Kötü Yorumlar İçin Teşekkurler Pek İşe Yaramasada Yorumlarınız ..
Konuyu Aramızda Çözdük Konuyu Kapandı Sayın ..
Tekrar Teşekkürler ..
Sonuç nedir peki ?
siz üniversite okudugunuza eminmisiniz..bana ortaokul öğrencilerymişsiniz gibi geldi de..hocaya şikayet etmeler..durup dururken küsüp barışmalar..komik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?