• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nabayım Şimdi Ben Yaa :/

Biilmiyorum neden garipsediniz ergence gördünüz ama sizin tercihiniz .
Ben simgeyle konuşmaya söylemeye kaktığım gün sevgilisinle ayrılmıştı onun acısı ona yeterken bide bunu söleyip kahırmı edeydim ..
Bildiğim şey aklımdan çıkmayıp onunla hayatta söylemeden konuşamazdım en iyi ona zarar vemeden konuşmamaktı .

İnsan bir başkasından duyduğu lafa bakıp hareket eder mi peki? O kadar yakın olduğunuz için söylüyorum.. Benim için arkadaşlık önemli demişsiniz hatta simge hakkında söylenen yalan da olabilir bana göre de öyle derken soğuyabilmişsiniz ama?
Ben en yakın dediğim arkadaşımı başkasının lafına göre değerlendiremem, direkt sebepsiz bir şekilde iletişiminizi kesmişsiniz mesela?
Ve hala size laf atıyormuş, konuşmaya çalışıyormuş daha ne olsun?

Bu arada kalbinizin ve mantığınız nasıl farklı söylüyor anlayamadım? Bal gibi de ikisi de aynı şeyi söylüyor işte, siz bu kıza karşı hala bir yakınlık hissetseydiniz en iyisi hiç konuşmayalım, böyle gitsin bitsin diyemezdiniz gören de size çok büyük bir hatası olduğunu ve sizin de bir türlü unutamadığınızı düşünecek..

Son düzenleme:
Bende okuyunca lise dönemiymiş gibi geldi en azından ben liseye giderken böyle olaylar oluyordu,birde( nabayım şimdi ben yaa?)yazınız yanlıslıkla yazmışsınızdır diye düşündüm ama konu içinde de aynı kelime geçmiş,türkçemizi bozmuyalım lütfen...(düzeltebilirsiniz)
Tavsiyem arkadaşlığınız bittiyse ve ara vermişseniz tekrar iletişime geçmeyin,çünkü hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır..

Üni. öğrencisi Nabayım Şimdi Ben Yaa :/ diye bi sorumu soruyor ?

Şaka.. :53:

Nabayım nedir arkadaş ? Hangi lehçede o :53:

Biilmiyorum neden garipsediniz ergence gördünüz ama sizin tercihiniz .
Ben simgeyle konuşmaya söylemeye kaktığım gün sevgilisinle ayrılmıştı onun acısı ona yeterken bide bunu söleyip kahırmı edeydim ..
Bildiğim şey aklımdan çıkmayıp onunla hayatta söylemeden konuşamazdım en iyi ona zarar vemeden konuşmamaktı .

belki de sadece dedikodu olabilecek, ve bence bilmeye hakkı olduğu bişeyi sakladın, bunun yüzünden onunla arkadaşlığını bitirdin,ve bunu onu korumak, ona zarar vermemek adına yaptın..ilginç... ayrılık travmasını atlattıktan sonra da zaten soğumuştun konuşmaya gerek duymadın galiba...

kendi adıma neden ergence gördüğüme gelince, gerçek arkadaşlar olgun davranır...arkadaşı ile ilgili birşey olduğunda güveniyorsa ya onu savunur ya da önce onunla paylaşır ve benim zamanımda üniversitede iken kimsenin böyle işlerle uğraşacak zamanı olmazdı....

simge hakkında bişey duydun anladım da diğer dördüyle neden ilişkini kestin.
numaralarını bile sildim diyorsun.
sen biraz fazla kuralcısın galiba.
duyduğun şey her ne ise, önce bi kendisi ile konuşsaydın.

neyse olan olmuş.
en iyisi şimdi gidip açıkça konuş.
duyduğun şeyden dolayı rahatsız olduğunu o yüzden o zamanlar görüşmek istemediğini söyle.
hatta keşke önce seninle konuşmuş olsaydım aslında yanlış yaptım falan de.
konuşma sizi biyerlere götürür zaten.
ya kesersiniz ya devam edersiniz.

Öncelikle başlığımı epey takmışsınız gunluk hayattada böyle konustuğum için doğal olsun diye yazdım . Neyse bu konu hakkında anlıcamı anladım ben yorumlarınız için teşekkurler ..

Öncelikle başlığımı epey takmışsınız gunluk hayattada böyle konustuğum için doğal olsun diye yazdım . Neyse bu konu hakkında anlıcamı anladım ben yorumlarınız için teşekkurler ..

Bak canım kimse seninle dalga geçmeye ya da seni seni üzmeye çalışmıyor. Hepimizin mantıklı düşünemediği, saçma sapan davrandığı dönemler olabilir. Benim oldu şahsen..

Üniversitede okuduğunu söylemişsin. Bende üniversite öğrencisiyim. Yazdıklarını ve arkadaşınla olan sorunlarını gerçekten garipsedim. Çünkü benim çevremde yaşanmıyor bunlar hiç. Galiba diğer arkadaşlarda bu tip sorunları çocukluklarında bırakmışlar.

Simge'nin hakkında bir şey duydum ve o nedenle ilişkimi kestim demişsin. Muhtemelen çirkin bir dedikodu duymuşsundur. Anladığım kadarıyla muhafazakar bir dünya görüşüne sahipsin. Bu çirkin dedikodu seni rahatsız etmiş olabilir ve bu nedenle iletişimi kesmiş olabilirsin. Böyle bir çıkarımda bulundum yazdıklarından çünkü başka ne gibi bir söylenti sana bunu yaptırabilir ki. Yanılıyorsam düzelt beni lütfen..

Eğer benim tahmin ettiğim gibi bir şeyse arkadaşını en iyi sen tanırsın. Dedikoduları duyduğun an ona söylemen gerekirdi. En azından kız önlem alırdı. Haberi olurdu. Haklıysa da hakkını savunurdu. Neyse olan olmuş artık..

Bize tuhaf gelen, laf atmalar, küsüp barışmalar, sebepsiz tartışmalar oldu açıkçası. Ben anlamadım bile kim kime ne demiş, ne söylemiş, neden küsmüş. Bırak bu işleri. Kaç yaşına gelmişsin. Konuşmak istemezsen, konuşmazsın. Görüşmek istemezsen görüşmezsin. Zorlayan mı var? Tamamen sana kalmış bir şey.

Yorum yapan arkadaşlara ve bana da kızmaya ya da darılmaya hakkın yok. Buraya konu açtıysan iyi kötü her yoruma hazır olmalısın. Ayrıca kimse kişiliğine saldırıda bulunmadı. Hepimiz iyiliğin için söyledik düşüncelerimizi. Bunu da aklından çıkarma lütfen..

Birilerinden duyduğuna inanıp, kendince bahanelerle arkadaşının hakkında duyduklarının
teyidini bile almamışsın. Simge'ye yeteri kadar değer veriyor olsaydın o an ruh halini
bahane etmezdin. O an değilse bile uygun bir anda illaki konusur öyle karar verirdin.
Sınıfta yaşadığınız olay da gerçekten çok ciddiye alınacak birşey değil. Ben küs kalmamayı,
geç de olsa konuyu konuşup bir sonuca bağlamayı seçerdim.

sen bir kere arkadaşın hakkında kötü bişey duymuşsun peşin hüküm giydirmişsin konuşmamışsın onunla duyduklarını bence kendinide burda tartman gerek şunu diyebilirim küslük çocukca bişey ama daha mesafeli olabilirsin...

Eğer üniversiteye 10-15 yaş arası öğrenci alımı başlamadıysa yazık o üniversiteye ..
Ne dıyelim kalbınızın goturdugu yere gidin ..

Ben Bu Konuyu İyi Yada Kötü Eleştiri İçin Açtım Yani İsteyen İyi Eleştirsin İsteyen Kötü Kendi Kararınız ..
Kendinizi Yormanıza Gerek Yok Artık İyi Yada Kötü Yorumlar İçin Teşekkurler Pek İşe Yaramasada Yorumlarınız ..
Konuyu Aramızda Çözdük Konuyu Kapandı Sayın ..
Tekrar Teşekkürler ..

Ben Bu Konuyu İyi Yada Kötü Eleştiri İçin Açtım Yani İsteyen İyi Eleştirsin İsteyen Kötü Kendi Kararınız ..
Kendinizi Yormanıza Gerek Yok Artık İyi Yada Kötü Yorumlar İçin Teşekkurler Pek İşe Yaramasada Yorumlarınız ..
Konuyu Aramızda Çözdük Konuyu Kapandı Sayın ..
Tekrar Teşekkürler ..

Sonuç nedir peki ?

siz üniversite okudugunuza eminmisiniz..bana ortaokul öğrencilerymişsiniz gibi geldi de..hocaya şikayet etmeler..durup dururken küsüp barışmalar..komik..

siz üniversite okudugunuza eminmisiniz..bana ortaokul öğrencilerymişsiniz gibi geldi de..hocaya şikayet etmeler..durup dururken küsüp barışmalar..komik..

Diyosunuz? 9 eylülde okuyorum ekonometri 3.sınıf öğrencisiyim yazdığım yazıda şikayet diye bir kelime geçmiyor hocalarla samimiyiz toplaşıp oturmaya biyerlere falan gideriz iyi olduğumuz için simgeyle konuşmayınca hocada merak edince söylemiş neler olduğunu..

Back