Sağol canımAfiyet ile yesin ablacığım benim yerime
Kızın payına dokunma bari
Sagol beybisi bizimki soba fantazisiYaa senin soban yetervalla bende hastayım
Bizde kış bitmeden bir köye gitme hayaliyle yaşıyoruz sırf o sobadan sebepSagol beybisi bizimki soba fantazisi
Nanam sakin ol bebişim tansiyonun var beni katil etme şimdiEllerine sağlık çok güzel olmuş, keşke yapmasaydın
Moralimide bozdun
Sinirimde zıpladı
Nanam sakin ol bebişim tansiyonun var beni katil etme şimdibir sürü tatlılar pastalar tuzlular var benimki balon tarif oylamada fisssss diye söner
Bana gel beybisiBizde kış bitmeden bir köye gitme hayaliyle yaşıyoruz sırf o sobadan sebep
Tam da o balonHele birinci ol, bak nasıl kovamıyorum sopayla
Balon derken inşAllah insanlarin içine girip uçtuğu balon olmaz o
Sizin köy nirde ki Acep ,bak bana böyle şakalar yapmayın kapıya dayanirsam karışmamBana gel beybisi
Beybi koyde degilim suan kendi evimdeyim sariyerdeyim hic dusunme gelSizin köy nirde ki Acep ,bak bana böyle şakalar yapmayın kapıya dayanirsam karışmam
Bu sobalı ev Sarıyer'de öylemi, ahh ben kocayı kafalayabilsem il il gezerdim siziBeybi koyde degilim suan kendi evimdeyim sariyerdeyim hic dusunme gel
Teşekkür ederim canımmalaga bayılırım
eline sağlık canım başarılar
Evet canim sobayi rizeden getirttim bu sene kurdumBu sobalı ev Sarıyer'de öylemi, ahh ben kocayı kafalayabilsem il il gezerdim sizi
Kim yapıyor o isteğiSağol ortiim, yoğun istek üzerine yarın bir bahçe yapicam bu gidişle
İyi yapmışsın canım.den gene de çok çekme nazara gelmesinEvet canim sobayi rizeden getirttim bu sene kurdumdayanamadik arzularimizaa
Sağol canımaaa bilecikin saat kulesi
muhteşem görünüyor.. emegine sağlık
yarışmada bol başarılar diliyorum:)
SecmenlerimKim yapıyor o isteği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?