- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Sağol canimmEllerine sağlık canım
Çok leziz görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canimmEllerine sağlık canım
Çok leziz görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.
Sağol kuzucum bu da ç p ama seninki değil vallaCanoom yine nefis olmuş ellerine sağlık balimmm
Teşekkür ederimÇok lezzetli görünüyor
Yaa senin soban yetervalla bende hastayımAma ben hastayim.beni cok zorlamayin az kotu yapin yaaa
Sağol ablacım aramızda karıştırma takımı şimdiCanfebim ellerine sağlık canım.
Ağzım değil resmen beynim sulandı.
Bu mesajımı takımda görseler var ya Allah'tan görmüyorlar yemiyorsak bakmayalim da mi canım...şapurdamak serbest çok şükür...
Başarılar dilerim. Şansın bol olsun...Ben gideyim üçüncü etap için tarif bakayım...Sunum için de Everest Tepesi' ne ucuz bilet var mı bir bakayım...
Geldim bileHemen kurarım gel seni de başkan yardımcısı yapicam
Hoşgeldin yardımcım yakşamlarGeldim bile
Yakşamlar müdürüm afedersinHoşgeldin yardımcım yakşamlar
Yakşamlar partisi olsun mademYakşamlar müdürüm afedersin
İsmiyle yaşasınYakşamlar partisi olsun madem
İsim anası da oldun ohhİsmiyle yaşasın
Hayat bana güzel Anayım ben anaİsim anası da oldun ohh
Canım anaaaaamHayat bana güzel Anayım ben ana
Sağol ortiim, yoğun istek üzerine yarın bir bahçe yapicam bu gidişleOff off off bu nedirr arkadasss az insaff yaaa
Cok guzel olmuş ortimm basarılarr
ama gözüm bi bahçe aramadı dagill hani
YavrucuğumCanım anaaaaam
Yavrucuğum
Yedin dimi hepsiniSakın geç kalma erken gel
3 tane bırakmıştım yarin ablam gelicek hepimize birer tane diye ,az önce ucundan götürmeye başladım birini diyete geri donucem son tatlım kıymetlim benimYedin dimi hepsini
Ellerine saglık canım benim
Çok güzel olmuş her zamanki gibi
Afiyet ile yesin ablacığım benim yerime3 tane bırakmıştım yarin ablam gelicek hepimize birer tane diye ,az önce ucundan götürmeye başladım birini diyete geri donucem son tatlım kıymetlim benim