- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Sağol canımAfiyet ile yesin ablacığım benim yerime
Kızın payına dokunma bari![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımAfiyet ile yesin ablacığım benim yerime
Kızın payına dokunma bari![]()
Sagol beybisi bizimki soba fantazisiYaa senin soban yetervalla bende hastayım
![]()
Bizde kış bitmeden bir köye gitme hayaliyle yaşıyoruz sırf o sobadan sebepSagol beybisi bizimki soba fantazisi![]()
Nanam sakin ol bebişim tansiyonun var beni katil etme şimdiEllerine sağlık çok güzel olmuş, keşke yapmasaydın
Moralimide bozdun
Sinirimde zıpladı![]()
Nanam sakin ol bebişim tansiyonun var beni katil etme şimdibir sürü tatlılar pastalar tuzlular var benimki balon tarif oylamada fisssss diye söner
![]()
Bana gel beybisiBizde kış bitmeden bir köye gitme hayaliyle yaşıyoruz sırf o sobadan sebep![]()
Tam da o balonHele birinci ol, bak nasıl kovamıyorum sopayla
Balon derken inşAllah insanlarin içine girip uçtuğu balon olmaz o![]()
Sizin köy nirde ki Acep ,bak bana böyle şakalar yapmayın kapıya dayanirsam karışmamBana gel beybisi![]()
Beybi koyde degilim suan kendi evimdeyim sariyerdeyim hic dusunme gelSizin köy nirde ki Acep ,bak bana böyle şakalar yapmayın kapıya dayanirsam karışmam![]()
Bu sobalı ev Sarıyer'de öylemi, ahh ben kocayı kafalayabilsem il il gezerdim siziBeybi koyde degilim suan kendi evimdeyim sariyerdeyim hic dusunme gel![]()
Teşekkür ederim canımmalaga bayılırım
eline sağlık canım başarılar![]()
Evet canim sobayi rizeden getirttim bu sene kurdumBu sobalı ev Sarıyer'de öylemi, ahh ben kocayı kafalayabilsem il il gezerdim sizi![]()
Kim yapıyor o isteğiSağol ortiim, yoğun istek üzerine yarın bir bahçe yapicam bu gidişle![]()
İyi yapmışsın canım.den gene de çok çekme nazara gelmesinEvet canim sobayi rizeden getirttim bu sene kurdumdayanamadik arzularimizaa
Sağol canımaaa bilecikin saat kulesi
muhteşem görünüyor.. emegine sağlık
yarışmada bol başarılar diliyorum:)
SecmenlerimKim yapıyor o isteği![]()
![]()