- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.681
Yok canm bana vakit kaybı olmasın bu ben kendi diyetimle daha iyi veriyorum zaten cuma yarismasi grubundayim bana faxla et iyi gelmiyor zaten kendi diyetimle haftayi kurtarmam lazim bende bugün diyetime donunce sporuma da hemen basladm canm şimdi kondisyon bisiklerindeyim bende 1saate tamamlarim bisikletimicanım o kabızlıktan olabilir ben kabızlıktan dolayı 1.5 kg 2 kg fazla çıktığımı bilirim haftayı bitirseydin bari.benim iyi gidiyor bu haftayı bitiririm diğer haftada yaparım büyük ihtimal eğer kg verimi devam ederse baktım veremiyorum bende 2 günlük şaşırtma yapar devam ederim yada normal diyetime dönerim ben dün 20 dk eliptik bisiklet yaptım bugün 30 dk yaparım inş bir şey çıkmazsa
iyi bakalım canım inş toparlarsın ben protein ile çok güzel kg veriyorum ama spor yapmaya halim kalmıyor bu diyette benim vücut alışana kadar bu diyete 20 30 dk eliptik yapıyorum. sizin varmı instagram diyet hesabı ordan takipleşelim :)Yok canm bana vakit kaybı olmasın bu ben kendi diyetimle daha iyi veriyorum zaten cuma yarismasi grubundayim bana faxla et iyi gelmiyor zaten kendi diyetimle haftayi kurtarmam lazim bende bugün diyetime donunce sporuma da hemen basladm canm şimdi kondisyon bisiklerindeyim bende 1saate tamamlarim bisikletimi
Yok canm ben burda 14.Takım cuma zayıflama yarışmasındayım canm bende 2gün odiyetle spor yapmaya halim yoktu ama bugun kendi diyetimi yapinca tekrar sporuma başladmiyi bakalım canım inş toparlarsın ben protein ile çok güzel kg veriyorum ama spor yapmaya halim kalmıyor bu diyette benim vücut alışana kadar bu diyete 20 30 dk eliptik yapıyorum. sizin varmı instagram diyet hesabı ordan takipleşelim :)blonde ambition cgdmk
Benimkisi diyet hesabı değiliyi bakalım canım inş toparlarsın ben protein ile çok güzel kg veriyorum ama spor yapmaya halim kalmıyor bu diyette benim vücut alışana kadar bu diyete 20 30 dk eliptik yapıyorum. sizin varmı instagram diyet hesabı ordan takipleşelim :)blonde ambition cgdmk
Süper canim iyi değiştiriyorsun peki kg verme durumu nasıl etkiliyoemu acaba bende mi senin gibi yapsam ya sıkılıyor insan senin gibi yaparsam sıkılma belki ya birde bugün çok açım ben kıtlıktan çıkmış gibiyim yemiyorum tutuyorum kendimi ama bi yesem 5 pizza 10 hamburger 15 kola 50 çikolata yiyecek gibiyim8. Gun ama ben 9. Gunu yaptim
menumu yazayım
Sabah yoğurt kürü
1 dilim kepek ekmegiyle peynir
Öğlen
1 simit ve ayran(listede vardi)
Akşam
Ispanaklı yumurta ve bol yoğurt ( listede tavuk haslama vardi salata ile ben de böyle uydurdum, tavuk yemekten sıkıldım. 3 yumurtayla yaptim, tavuktaki proteini yakalamisimdir diye düşünüyorum)
Turp
Süper canim iyi değiştiriyorsun peki kg verme durumu nasıl etkiliyoemu acaba bende mi senin gibi yapsam ya sıkılıyor insan senin gibi yaparsam sıkılma belki ya birde bugün çok açım ben kıtlıktan çıkmış gibiyim yemiyorum tutuyorum kendimi ama bi yesem 5 pizza 10 hamburger 15 kola 50 çikolata yiyecek gibiyim
Sütlaç olmamış canim Ama olsun telafi edersin ben akşam eve geldim işten açlık krizi o çıldırma hiç birşey yok bugün kuzu pirzola vardı ama ben tavuk attım fırına poşette yağsız onu yedim daha doğrusu yiyemedim ac değildim hiç şimdi bi soda içiyorum bağırsakların 2 gündür durmuş durumda calistirsin biraz tüm günü yazayımMenumu yazayım 9. Gün
Sabah
Yoğurt kürü
1 dl kepek ekmeği domates, peynir
Akşam 16.30
Köfte
Turp
Ayran
2 catal ispanak kavurması
2.5 yemek kaşığı sutlac
İyi kapatmissin günü, acikirsan yogurt yersin, protein sonuçta, salatalık ve havuc da serbestSütlaç olmamış canim Ama olsun telafi edersin ben akşam eve geldim işten açlık krizi o çıldırma hiç birşey yok bugün kuzu pirzola vardı ama ben tavuk attım fırına poşette yağsız onu yedim daha doğrusu yiyemedim ac değildim hiç şimdi bi soda içiyorum bağırsakların 2 gündür durmuş durumda calistirsin biraz tüm günü yazayım
Kahvaltı peynir çay 1 dilim tambugday ekmek
Öğlen patates vardı ama ben bugün yemedim dün patates yokmuş evde bende iki yumurta ile salata yaptım marulla onu yedim akşam ise avuç içi kadar tavuk şimdi soda ve günü kapatıyorum.gun icin de bol su içtim kahve içtim. Yarın menemen var ama ben yiyemiyorum menemeni onun icin bugün yiyemedigim patates salatasını yarın yiyeyim dedim sorun olmaz herhalde
Ben de 6. Takimdayim canim ama izindeyim, izin kiloma inmeyi bekliyorum girmek için. Yarin giremem tabi de yine de merak ediyorumKızlar bizim grubun yarın tartı günü olduğu için tartılıyoruzhadi sizde yarın sabah tartılın bakalım son durumu merak ettim nasl gidiyor sabah tartılınca haberleşiriz
Yaaa bende izindeyim canm takımda aktif yazışıyorum ama izin őncesi kiloma dőnemediğim için listeye giremedim bende listeden 69 ile izne ayrılmıştm canm şuan 71.5 kilomBen de 6. Takimdayim canim ama izindeyim, izin kiloma inmeyi bekliyorum girmek için. Yarin giremem tabi de yine de merak ediyorum
Canm bu diyet bana da ődemde yaptı ve kilo fazlamı bile atmama engel oldu ben de bunu bıraktkdan sonraki bir kaç gün sağlıklı beslenip spor yapınca fazlamı attım bugün 71.5 a dőndűm ama bu diyet ile 71.8 çıkmsdm ben hic begenmedim bunu sonucta simit var makarna var vs. Direk ődem yapıp şişirici gıdalar bide her gűn et direk sindirim sistemini durdurucu bir diyet bence bunun yerine az zeytin yağlı sebze,yoğurt,çorba gibi gıdalarla sindirim sistemin hızlanır ődeminde atılır sabahlarıda peynir ekmeğin yanina 1haslanmis yumurta,birkaç zeytin,domates filan ekle sağlıklı bir kahvaltı yapya kızlar ben gram kg verememişim 75.5 cıktım 100 gram da fazla ama dünden beri bir ödem var yüzüğüm parmağımı kasıyor reglime az kaldı ondan mı acaba.ama yola devam pes etmek yok :)
Ben de bugun arti ciktim ya dün toplasam 500 kalori ancak yemisimdir. Simdilik pes etmiyorumya kızlar ben gram kg verememişim 75.5 cıktım 100 gram da fazla ama dünden beri bir ödem var yüzüğüm parmağımı kasıyor reglime az kaldı ondan mı acaba.ama yola devam pes etmek yok :)
Sen bilirsin canm ama hepimize artı yaptı aynı kaloriyi hatta biraz daha fazla kaloriyi daha sağlıklı hafif zeytin yağı eklenmiş 1meyve bir kase yoğurt eklenmiş sağlklı bir menűden alsan daha hızlı tuvalete çıkmaya başlar ve çok gűzel sonuç alırsın canm ama sen bilirsin tabiBen de bugun arti ciktim ya dün toplasam 500 kalori ancak yemisimdir. Simdilik pes etmiyorum
Demek istediğim o canm zaten bu diyetin birebir aynısını uygularsan zamanın boşa gider biraz biseyler ekle çıkar değiştr sakın aynını uygulama bak cgdmk de fazla cikmis iste ve zaten verdim dedifinde de bu diyetin ayni ni yapmiyordu o degistirip yiyordu yani net ortada bence birebir aynısı yapılırsa kilo verilmiyor ancak űzerinde değişiklik yapılırsa oluyor oda zaten başka bir diyet olmuş oluyorben biraz daha devam edecegim ama araöğün ekleyebilirim önümüzdeki hafta mesela elmalı keten tohumlu tarçınlı yoğurt yiyebilirim öğle arası yada bir avuç leblebi yada bir sütlü kahve tarzı benim tansiyon kan şekeri çok düşüyor iki gündür açlık krizi geçiriyorum gündüzleri