Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Sen bilirsin canm ama hepimize artı yaptı aynı kaloriyi hatta biraz daha fazla kaloriyi daha sağlıklı hafif zeytin yağı eklenmiş 1meyve bir kase yoğurt eklenmiş sağlklı bir menűden alsan daha hızlı tuvalete çıkmaya başlar ve çok gűzel sonuç alırsın canm ama sen bilirsin tabi
Akdeniz diyeti degil mi senin yaptığın?
Onu da görmüştüm ama bu daha cazip gelmişti. O da aklimda, onu da deniycem

Akdeniz diyeti degil mi senin yaptığın?
Onu da görmüştüm ama bu daha cazip gelmişti. O da aklimda, onu da deniycem
Evt canm őyle Akdeniz diyeti +spor yapyrm kesinlikle aklında olsun cunki dünyanïn en sağlıklı diyeti canm :KK66: dünyanın en uzun yaşayan ve en saglikli genç kalanları Akdeniz beslenmesi ile beslenen insanlardır. Oyüzden yavaş az versek bile sağlıklı oluruz diyorum :KK66:

Evt canm őyle Akdeniz diyeti +spor yapyrm kesinlikle aklında olsun cunki dünyanïn en sağlıklı diyeti canm :KK66: dünyanın en uzun yaşayan ve en saglikli genç kalanları Akdeniz beslenmesi ile beslenen insanlardır. Oyüzden yavaş az versek bile sağlıklı oluruz diyorum :KK66:
Onun bi topigi vardi, takip ediyorsan etiketler misin? Bulamadım

Benim bugün diyet miyet oldu.grip oldum mahvoldum sabahtan beri birşey yemedim zaten iştahım yok tavuk çorbası yaptım onu yedim bol mandalina portakal limon yiyorum pazartesi gunu ne kadar iyilesirsem tekrar başlayacağım ama değiştirerek ıspanak sevmem canim yumurtalı ıspanak yada ıspanak boregi istiyor

Akdeniz diyet topiğine baktım aktif değil cgdmk cgdmk neyse zaten ben listeyi biliyorum istegime gire duzenliyorum canm bizim takimda baya yoğun zaten ordan devam ediyorum akdeniz diyetine ben :KK66: artk iyice bir çeki düzen vericem zaten :KK66: menűlerim de balığı ve őğűnlerimde yoğurdu biraz daha arttrırmam lazm onu farkettim hatta bugun bol bol yoğurt tűkettim yarın akşamada balık yapıcam :KK66:

cgdmk cgdmk P perem bugun tartildiniz mi? Bi fark varmi ? Fazla çıkmsdnz o inmişmi bari kızlar? Bu arada ben tekerar Akdeniz diyetine gecince vermeye baslamistm biligorsunuz :KK66: bu sabah 600grm daha gitmiş 70.9 çıktm :KK73: ama yoğun spor yapıyorum onun etkisi çok

Benim bugün diyet miyet oldu.grip oldum mahvoldum sabahtan beri birşey yemedim zaten iştahım yok tavuk çorbası yaptım onu yedim bol mandalina portakal limon yiyorum pazartesi gunu ne kadar iyilesirsem tekrar başlayacağım ama değiştirerek ıspanak sevmem canim yumurtalı ıspanak yada ıspanak boregi istiyor
Gecmis olsun ben de cuma artı gorunce sinir olup bozdum aksam, haftasonu da dahil tabi. Ama ne hikmetse bugun cumadan beri -400 gördüm. Vucudu sasirtmak gerekmis☺️ bu moralle aksama dengeleyip yarinki psikolojime gore ya bunun ilk gününden tekrar basliycam ya da karbonhidrat diyeti yapicam ki daha agir basiyor ve onun de ilk haftalarinda iyi kilo vermiştim gecen sene.

Akdeniz diyet topiğine baktım aktif değil cgdmk cgdmk neyse zaten ben listeyi biliyorum istegime gire duzenliyorum canm bizim takimda baya yoğun zaten ordan devam ediyorum akdeniz diyetine ben :KK66: artk iyice bir çeki düzen vericem zaten :KK66: menűlerim de balığı ve őğűnlerimde yoğurdu biraz daha arttrırmam lazm onu farkettim hatta bugun bol bol yoğurt tűkettim yarın akşamada balık yapıcam :KK66:
Bana listeyi burdan ya da ozelden atar mısın

cgdmk cgdmk P perem bugun tartildiniz mi? Bi fark varmi ? Fazla çıkmsdnz o inmişmi bari kızlar? Bu arada ben tekerar Akdeniz diyetine gecince vermeye baslamistm biligorsunuz :KK66: bu sabah 600grm daha gitmiş 70.9 çıktm :KK73: ama yoğun spor yapıyorum onun etkisi çok
Tartildim cumadan sonra 400 gitmis bozmama ragmen. Bu moralle tekrar dikkat edicem :KK66:
Senin adina da cok sevindim. Senin listene de bakayim ona göre yarin tekrar baslarim birine

bende bi araştırayım akdeniz diyetini ama bizim evde beslenmemiz genellikle et türüdür

kızlar tartılmadım çünkü haftasonu bildiğiniz yedim yani cumartesi günü istahım yoktu ama pazar günü gömdüm herşeyi tartılmaya korkuyorum çünkü çok ödemim var elim ayağım sis adet olacağım icin yarın sabah tartılcam başa dönmüşümdür hoş zaten 400 500 gram gitmişti fazlası gelmediyse iyidir. akdeniz diyetini araştırcam netten kendime uydurabilirim belki ya iki gündür sabah kahvaltılarından sonra midem bulanıyor kusma yok ama bulantı var öğlene doğru kendiliğinden geçiyr yerini iştaha bırakıyor deli gibi acıkıyorum adetime 4 gün kaldı hamilelik belirtisi olabilir mi ki acaba gece de bir sıcak bastı normalda yatak odam soğuktur kazakla uyurum o derece dün atletle uyudum öyle bir ates basması acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum :) blonde ambition blonde ambition cgdmk cgdmk

O zaman rahat uygularsin. Esim kuru sever, et pek sevmem. ben zorlaniyorum
Akdeniz diyeti de mi et üzerine işyeri yoğun daha inceleyemedim ya ay birde karnında değişik bi şancı var adet sancisi gibi ama.birsey batıyor sanki karnıma midem sürekli bulanıyor bugün öğleden sonra geçiyordu bugün geçmedi

kızlar tartılmadım çünkü haftasonu bildiğiniz yedim yani cumartesi günü istahım yoktu ama pazar günü gömdüm herşeyi tartılmaya korkuyorum çünkü çok ödemim var elim ayağım sis adet olacağım icin yarın sabah tartılcam başa dönmüşümdür hoş zaten 400 500 gram gitmişti fazlası gelmediyse iyidir. akdeniz diyetini araştırcam netten kendime uydurabilirim belki ya iki gündür sabah kahvaltılarından sonra midem bulanıyor kusma yok ama bulantı var öğlene doğru kendiliğinden geçiyr yerini iştaha bırakıyor deli gibi acıkıyorum adetime 4 gün kaldı hamilelik belirtisi olabilir mi ki acaba gece de bir sıcak bastı normalda yatak odam soğuktur kazakla uyurum o derece dün atletle uyudum öyle bir ates basması acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum :) blonde ambition blonde ambition cgdmk cgdmk
Olabilir canm inslh őylesindir ama őzellikle sinin en sağlıklı diyetlerden birini tercih etmen gerekli bebk isfiyorsun ondan simdiden sağlıklı beslenmeye baslamalısın bence:sinirli: canm bak benim Akdeniz diyetindeki tercih sebebeim dunyanın en sağlıklı beslenme şeklinin bu oluşu sağlık benim için çok őnemli ben sagliksiz ve yasinin bile ustunde gőrűnen 50 kilo biri olmak istemem benim amacım tam tersi sağlıklı,genç ve fit kalmak buda sağlıklı beslenme + spor ile műmkűn canm Akdeniz diywtinde et olarak balik tercih ediliyor kırmızı et sadece ayda bir filan olmalı zaten erken yaşlandırıyor ve tansiyon,kolestrol gibi bir sűru zararı var tavuk ve yumurtada haftada 1 olmalı sűtte műmkűn olduğunca az canm Burda balık bol haftada en az 2gűn balık yiycez ve zeytin yağlı salatalar,zeytin yağlı sebze yemekleri ve baklagiller,yoğurt yenecek ara őğűnlerde meyve yaninda az kuruyemis yada 1meyve+sűt gibi olucak kahvaltida peynir,zeytin,domates,salatalik űzerine biraz zeytin yağı gezdirilp yanında 1-2 dilim tam buğday ekmeği yeniyor bőyle çok lezzetlide bir menű aslında canm ve 3ana őğűn 2-3tanede ara őğűn ile hep de tok oluyorsun ondan yemeğe saldırma yada tatlı krizi gibi şeyler hiç olmuyor cgdmk cgdmk menuyu anlattm canm uygulamak istersen buna gore duzenleyebilirsin :KK66:

X