Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Bence uyarlasan bisey olmaz. 5 değil de 4.5 verirsin ☺️☺️
Dimi bence de
Ben haslamayi severim ama ust uste olunca sıkılırım, haslama artı salata yerine sote olabilir mesela :KK66: ben dün oyle yaptim
Ben kokusunu da sevmem ama dediğin gibi yapacam bakalım etki edecek
Sebze degilde protein olmasi gerekiyor ya izgara yapsan yada ton baligi
Ton balığı aldım dün yarın biraz protein ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum

Benim kilomda fark yok kızlar ve bu arada bugűn 2.gűn listesinide aynen uyguladm ama biraz hasta gibi oldum bulantı ve baş ağrısı vs. Çok kőtű geçti yani dűnki kőfte benim kolestrolűmű yűkseltip kœtű yaptı galiba bilmiyorum :KK43: sizin nasl gidiyor P perem senin nasl gidiyor canm bu arada sabah ile akşam arası 1 kilo ve űstű farkedebilir bu normaldir kilo verme diildir istersen şimdi tekrar tartil bak 76 civarı çıkarsın gene ama sabah 75 civarı çıkarsn gene normali bu canm ama gerçek kilomuz sabah aç karna çıkan kilomuz olarak sayıyoruz

Bugun menüm
Sabah yoğurt kürü
Bir dilim kepek ekmegi arasi peynir ve domates

Oglen
Yine bir dilim kepek ekmeği arasi peynir ve domates

Ara
Orta kahve(okulda arkadaşlar söylemiş, ictim ben de)

Akşam
Az havuç
Bolca turp
Yogurt
Tavuk sote
Az turşu

Bugün benim 6. Günüm ama h sonu biraccik ipin ucunu kaçırdım, tartida farketti hemen. Yine de 6 günde 1.300 bol kacamakli fena degil. İlk uc günde 1600 vermiştim. Bozmasaydim rahat 3 olurdu simdi.
Cok iyi o zmaan ya bende yarin basliyorum kafaya taktimmi ben listenin hic disina cikmam bakalim sonuc ne olacak :)

Ben duramıyorum tartilmadan, bugun tekrar eksiye gectim cok şükür
Canm ben diil perem aksam tartilip sonra sabah tartilip 1 kilo eksiyim yazmis sende coj iyi yazmissin ya ben ona yorum yaptm zaten normali sabahdan sabaha tartilmak diyorum bende aksamdan sabaha kilo verilmis olmuyor diyorum bende ona

Bugun menüm
Sabah yoğurt kürü
Bir dilim kepek ekmegi arasi peynir ve domates

Oglen
Yine bir dilim kepek ekmeği arasi peynir ve domates

Ara
Orta kahve(okulda arkadaşlar söylemiş, ictim ben de)

Akşam
Az havuç
Bolca turp
Yogurt
Tavuk sote
Az turşu
Ca sen listenin biraz degisik halini uyguluyosun ama senin versiyon daha sağlìkli daha mantikli olmus zaten

Canm sabah ile akşam arasında zaten 1 kilo fark oluyor yiyip içtigmiz vs. Ama sabah kalkp aç karnina tartilinca 1 yada 1.5 kilo gibi daha az çikarz normali bu zatn o kilo verme olmuyor ki
Evt o kg verme olmuyor ama kesin verdim ben ilk kg mu bilmiyordum ya inceldim 2.gün valla motive oluyorum akşam yemek yemedim ya haşlama tavuk midemi bulandırdı bir salatalık 2 3 kasik yoğurt yedim sadece

Evt o kg verme olmuyor ama kesin verdim ben ilk kg mu bilmiyordum ya inceldim 2.gün valla motive oluyorum akşam yemek yemedim ya haşlama tavuk midemi bulandırdı bir salatalık 2 3 kasik yoğurt yedim sadece
Bende de dunden beri bulantı oldu ayrıca kabız oldum sen de de oldumu ?

Ca sen listenin biraz degisik halini uyguluyosun ama senin versiyon daha sağlìkli daha mantikli olmus zaten
Ben bugun değişiklik olarak haslama salata yerine sote yaptim ☺️
Yoksa sıkılıcam
Bi de ben günlerin yerlerini de değiştiriyorum. Yarin normalde 8. Günü yapmam gerekiyor ama ben 9. Gunu yapıp ertesi gün 8. Günü yapıcam yani insallah :KK70:

bende kabızlık olmadı çünkü ben hergün saat 6 gibi bir soda içiyorum direk wc ye götürüyor benim zaten diyet dışındada kabızlık var sürekli salatama keten tohumu ekliyorum mesela.
Bende normalde hiç olmazdı normal diyetimi sebze yemeği ağırlıklı olarak ve yoğurt,meyve filan tűketirdim ondan hiç kabızlık sorunu yaşamazdım ama bunda üst üste et olduğu için oldu

Kızlar slm :KK70: ben sabitim :KK70: hatta cuma 71.5 idim ama pazartesi 71.8 çıkmıştm pazar kaçamağı ve regleden doluya şişlik olmuştur bir iki gűne atar tekrar 71.5 a inerim diyordum ama pazartesi ve salı bu diyeti yapınca ben bırakin kilo vermeyisonradan gelen şişliği bile atamamışım sabah tartıldm hala 71.8 şaka gibi :KK70: bunu uygulamasan en azından fazladan suyu atardm ama sağlık olsun :KK70: 2gűn sonucu sabit olarak kapatıyorum ve kendi Akdeniz tarzı beslenmeme ve sporuma dőnűyorum bugün :KK66: en azından 2 gün bana vucudu şaşırtma olmus oldu

canım o kabızlıktan olabilir ben kabızlıktan dolayı 1.5 kg 2 kg fazla çıktığımı bilirim haftayı bitirseydin bari.benim iyi gidiyor bu haftayı bitiririm diğer haftada yaparım büyük ihtimal eğer kg verimi devam ederse baktım veremiyorum bende 2 günlük şaşırtma yapar devam ederim yada normal diyetime dönerim ben dün 20 dk eliptik bisiklet yaptım bugün 30 dk yaparım inş bir şey çıkmazsa

X