- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.661
Dimi bence deBence uyarlasan bisey olmaz. 5 değil de 4.5 verirsin
Ben kokusunu da sevmem ama dediğin gibi yapacam bakalım etki edecekBen haslamayi severim ama ust uste olunca sıkılırım, haslama artı salata yerine sote olabilir meselaben dün oyle yaptim
Ton balığı aldım dün yarın biraz protein ağırlıklı gitmeyi düşünüyorumSebze degilde protein olmasi gerekiyor ya izgara yapsan yada ton baligi
Canm sabah ile akşam arasında zaten 1 kilo fark oluyor yiyip içtigmiz vs. Ama sabah kalkp aç karnina tartilinca 1 yada 1.5 kilo gibi daha az çikarz normali bu zatn o kilo verme olmuyor kiCok iyi vermissin
Oncesinde de icersen karına olurHamile kalmayı bekliyorum ya içmek icin doktorum verir zaten büyük ihtimalle
Ben duramıyorum tartilmadan, bugun tekrar eksiye gectim cok şükürSiz tartiliyormusunuz ne durumda kg verimi
Sabahtan sabaha tartilmadin mi? Yani o sekilde kilo verimin nasilCanm sabah ile akşam arasında zaten 1 kilo fark oluyor yiyip içtigmiz vs. Ama sabah kalkp aç karnina tartilinca 1 yada 1.5 kilo gibi daha az çikarz normali bu zatn o kilo verme olmuyor ki
Cok iyi o zmaan ya bende yarin basliyorum kafaya taktimmi ben listenin hic disina cikmam bakalim sonuc ne olacak :)Bugün benim 6. Günüm ama h sonu biraccik ipin ucunu kaçırdım, tartida farketti hemen. Yine de 6 günde 1.300 bol kacamakli fena degil. İlk uc günde 1600 vermiştim. Bozmasaydim rahat 3 olurdu simdi.
Cikmazsan cok cok sonuc alırsınCok iyi o zmaan ya bende yarin basliyorum kafaya taktimmi ben listenin hic disina cikmam bakalim sonuc ne olacak :)
Canm ben diil perem aksam tartilip sonra sabah tartilip 1 kilo eksiyim yazmis sende coj iyi yazmissin ya ben ona yorum yaptm zaten normali sabahdan sabaha tartilmak diyorum bende aksamdan sabaha kilo verilmis olmuyor diyorum bende onaBen duramıyorum tartilmadan, bugun tekrar eksiye gectim cok şükür
Ca sen listenin biraz degisik halini uyguluyosun ama senin versiyon daha sağlìkli daha mantikli olmus zatenBugun menüm
Sabah yoğurt kürü
Bir dilim kepek ekmegi arasi peynir ve domates
Oglen
Yine bir dilim kepek ekmeği arasi peynir ve domates
Ara
Orta kahve(okulda arkadaşlar söylemiş, ictim ben de)
Akşam
Az havuç
Bolca turp
Yogurt
Tavuk sote
Az turşu
Evt o kg verme olmuyor ama kesin verdim ben ilk kg mu bilmiyordum ya inceldim 2.gün valla motive oluyorum akşam yemek yemedim ya haşlama tavuk midemi bulandırdı bir salatalık 2 3 kasik yoğurt yedim sadeceCanm sabah ile akşam arasında zaten 1 kilo fark oluyor yiyip içtigmiz vs. Ama sabah kalkp aç karnina tartilinca 1 yada 1.5 kilo gibi daha az çikarz normali bu zatn o kilo verme olmuyor ki
Bende de dunden beri bulantı oldu ayrıca kabız oldum sen de de oldumu ?Evt o kg verme olmuyor ama kesin verdim ben ilk kg mu bilmiyordum ya inceldim 2.gün valla motive oluyorum akşam yemek yemedim ya haşlama tavuk midemi bulandırdı bir salatalık 2 3 kasik yoğurt yedim sadece
Ben bugun değişiklik olarak haslama salata yerine sote yaptimCa sen listenin biraz degisik halini uyguluyosun ama senin versiyon daha sağlìkli daha mantikli olmus zaten
bende kabızlık olmadı çünkü ben hergün saat 6 gibi bir soda içiyorum direk wc ye götürüyor benim zaten diyet dışındada kabızlık var sürekli salatama keten tohumu ekliyorum mesela.Bende de dunden beri bulantı oldu ayrıca kabız oldum sen de de oldumu ?
Bende normalde hiç olmazdı normal diyetimi sebze yemeği ağırlıklı olarak ve yoğurt,meyve filan tűketirdim ondan hiç kabızlık sorunu yaşamazdım ama bunda üst üste et olduğu için oldubende kabızlık olmadı çünkü ben hergün saat 6 gibi bir soda içiyorum direk wc ye götürüyor benim zaten diyet dışındada kabızlık var sürekli salatama keten tohumu ekliyorum mesela.
aynen canım sen dediklerimi yap düzelir maden suyu iç keten tohumu tüket salatanı da bol tutmaya çalışBende normalde hiç olmazdı normal diyetimi sebze yemeği ağırlıklı olarak ve yoğurt,meyve filan tűketirdim ondan hiç kabızlık sorunu yaşamazdım ama bunda üst üste et olduğu için oldu