-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.641
ya dikkatli beslenmeme rağmen 20 günlük süre içinde bu kadar fazla çıkmam normal değil ama düşünsene 71.3 tüm en son aralığın ilk haftası tartılmıştım ve dikkat ediyordum etmesem 2 günde de alırım o kg yu hatta rahatsızım 1 ay yemek yiyemiyordum midemden dola ama demekki yanlış birşeyler yapıyormuşumFolik asit aldırmaz canm çűnki hamilelikte ilk aylar kullanılır ama ilk aylar kilo alınmaz hatta hamileyken ilk aylar kilo bile veren olabiliyor ama tam tersine sonraki aylar hızla kilo alınıyor ama sabah 1-2 kilo daha az çıkarsn sabah ile akşam arası 1-2 kilo oynar herzaman
Ca insűlin direnci filan varsa normal yada başka bir sorun olabilir ozmaan hızlı alınıyor vucut direk depoluyor ve bende de imsűlin direnci bene hemen alıyorum malesef diyeti hic birakmamam lazim biraktigim an aliyorum ve zor veriyorum canm ablam da şuan 2aylık hamile yani 2aydır folik asit içiyor oda canm 56 ile hamile kaldı 53 e dűştű canm yani senin kullandgn degil asıl kullanmadıgn vitamin minareller vs. Varsa onlar kilo aldırıyor demir eksikliği , B12,D3 bunlar çok őnemli .ya dikkatli beslenmeme rağmen 20 günlük süre içinde bu kadar fazla çıkmam normal değil ama düşünsene 71.3 tüm en son aralığın ilk haftası tartılmıştım ve dikkat ediyordum etmesem 2 günde de alırım o kg yu hatta rahatsızım 1 ay yemek yiyemiyordum midemden dola ama demekki yanlış birşeyler yapıyormuşum
listeye bktım da haşlama tavuk haşlama yumurta var kolay olaydı keşke bende yapaydım .
bende anemi var canım demirim en düşük seviyedeymiş ilac verdiklerinde iştahım açııyor içmiyorum.Ca insűlin direnci filan varsa normal yada başka bir sorun olabilir ozmaan hızlı alınıyor vucut direk depoluyor ve bende de imsűlin direnci bene hemen alıyorum malesef diyeti hic birakmamam lazim biraktigim an aliyorum ve zor veriyorum canm ablam da şuan 2aylık hamile yani 2aydır folik asit içiyor oda canm 56 ile hamile kaldı 53 e dűştű canm yani senin kullandgn degil asıl kullanmadıgn vitamin minareller vs. Varsa onlar kilo aldırıyor demir eksikliği , B12,D3 bunlar çok őnemli .
Canm ilk sayfalardakileri okudum bende orda haftada 3 kilo filan genelde vermişler burda da bizle tekrar baslayan arkadaslisteye bktım da haşlama tavuk haşlama yumurta var kolay olaydı keşke bende yapaydım .
uygulayanlar ne kadar vermiş
Ondan canm demir dűşűk olması kilo vermeye engel oluyor ama ilacıda çok iştah açıyor malesef ama sağlık için şart heleki sen bebek dűşűyorsun mutlaka içmelisin benimde çok dűşűktű hamileleik boyu + devamındaki 2yıl emzirme sűreci hep demir hapı içtim 3yıl kullandm ben canm sağlığın ve bebeğin sağlığı için şartbende anemi var canım demirim en düşük seviyedeymiş ilac verdiklerinde iştahım açııyor içmiyorum.
bana zor gelen aç kalmak değilde haşlama yemek asla yiyemem amaCanm ilk sayfalardakileri okudum bende orda haftada 3 kilo filan genelde vermişler burda da bizle tekrar baslayan arkadascgdmk de ilk 3gunde 1600 mű 1700 mű ne verdim demisti yapanlar verdiriyor diyor ondan ben de bir hafta deniyim dedim canım yoksa bana gőrede değil yani zor geldi banada
ben yapmayı düşünüyorum aslında liste tam bana görebana zor gelen aç kalmak değilde haşlama yemek asla yiyemem amatugbaFB çok rahat yapar gibime geliyor .
3 5 gün idare edersen 2 kilo verirsin gibime geliyor. bende kendime göre uyarlasam mı acaba
EVET LİSTE SANA GÖREben yapmayı düşünüyorum aslında liste tam bana göre
haftaya deneyebilirim
Cok iyi vermissinkızlar sabah tartıldım 65.7 kg çıktım. dün akşam 66.8 çıkmıştım. bakalım hergün tartılacağım hergünü de not alacağım burayada yazacağım ki menü güzel simit ayran en sevdiğim :)
Demir eksikliği kilo vermeye cok büyük engeldir, istahini aciyorsa bir kaç gun sabret, sonra vücut alisiyor.bende anemi var canım demirim en düşük seviyedeymiş ilac verdiklerinde iştahım açııyor içmiyorum.
Bence uyarlasan bisey olmaz. 5 değil de 4.5 verirsinbana zor gelen aç kalmak değilde haşlama yemek asla yiyemem amatugbaFB çok rahat yapar gibime geliyor .
3 5 gün idare edersen 2 kilo verirsin gibime geliyor. bende kendime göre uyarlasam mı acaba
Ben haslamayi severim ama ust uste olunca sıkılırım, haslama artı salata yerine sote olabilir meselaEVET LİSTE SANA GÖRE
BENDE KENDİME GÖRE DÜZENLESEM Mİ DİYORUM TUBİLİ . HAŞLAMA YERİNE ZEYTİNYAĞLI YAPARIM 2 GÜN DENESEM Mİ HAFTA SONU ?
Sebze degilde protein olmasi gerekiyor ya izgara yapsan yada ton baligiEVET LİSTE SANA GÖRE
BENDE KENDİME GÖRE DÜZENLESEM Mİ DİYORUM TUBİLİ . HAŞLAMA YERİNE ZEYTİNYAĞLI YAPARIM 2 GÜN DENESEM Mİ HAFTA SONU ?
Kac gündür yapıyosun bu diyeti tartida farkettimi pekiBen haslamayi severim ama ust uste olunca sıkılırım, haslama artı salata yerine sote olabilir meselaben dün oyle yaptim
Bugün benim 6. Günüm ama h sonu biraccik ipin ucunu kaçırdım, tartida farketti hemen. Yine de 6 günde 1.300 bol kacamakli fena degil. İlk uc günde 1600 vermiştim. Bozmasaydim rahat 3 olurdu simdi.Kac gündür yapıyosun bu diyeti tartida farkettimi peki
Aile hekimim bana dedi hamilelik düşünüyorsun zaten hamile kalınca kadın doğumcu verir sana ben oyuzden şimdi vermiyorum bol pekmez felan ye dedi ama nefret ederim pekmez den ve kg da yapıyor zatenOndan canm demir dűşűk olması kilo vermeye engel oluyor ama ilacıda çok iştah açıyor malesef ama sağlık için şart heleki sen bebek dűşűyorsun mutlaka içmelisin benimde çok dűşűktű hamileleik boyu + devamındaki 2yıl emzirme sűreci hep demir hapı içtim 3yıl kullandm ben canm sağlığın ve bebeğin sağlığı için şart
Hamile kalmayı bekliyorum ya içmek icin doktorum verir zaten büyük ihtimalleDemir eksikliği kilo vermeye cok büyük engeldir, istahini aciyorsa bir kaç gun sabret, sonra vücut alisiyor.