- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.621
cgdmk başladın mı canm ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birşey değişeceğini sanmıyorum canım sonuçta gün boyu alman gereken kalori miktarını alıyorsun.ya benim basım çok ağrıyor ve bunalıma girdim % 50 indirim yapan mağazaya gittim öğle arası düşünsene 42 beden pantolon dar geldi ya bunalıma girdim 36 38 nerde 42 nerde azimlendim ama iyiki gitmişimCanm ben iki őğűnű birleştirdim yani sabah geç ve iştahsız kalkdım őğlene doğru anca acıktım ondan iki oğűnű bir arada yedim bir şey farketmez umarım
Saat 12'de = 2yumurta ,peynir,yarm dilim tambuğday, çay,2-3 çeri domates yedim
Őğleden sonra acıkınca sadece salatalık yiycem
Akşamada aynen kőfte yesil salata yapicam
Maydonoz ve limon fazla tűketme canm ozaman ben de ozellikle limon fazla tuketmiycem cűnki cok tuketirsem tansiyonumu dűşűyor bu arada sen laç kilosun? Kahve kremasi hiçbir diyette kullanilmiyor yağ vs. iceriyor tatlandricida seker olarak algiliyor vucut diyorlar yani o kahve olmasa iyi olurdu ama yapacak birsey yokkızlar çok maydanoz yemekten sanırım tansiyonum düştü şu an kahve iciyorum ama 2 kaşık kahve kreması koydum tatlandırıcı attım dengelesin diye masanın üstünden kafamı kaldıramadım bir daha maydanoz yemiycem inş bu kahve çok etkilemez ya
Maydanozu cok yemem, bilmiyorum ama cok yediysen etkisi olmuştur mutlakakızlar çok maydanoz yemekten sanırım tansiyonum düştü şu an kahve iciyorum ama 2 kaşık kahve kreması koydum tatlandırıcı attım dengelesin diye masanın üstünden kafamı kaldıramadım bir daha maydanoz yemiycem inş bu kahve çok etkilemez ya
Canm keşke bu sabah tartılsaydın da diyetin etkisini tam gőrűrdűm ama yarın sabah mutlaka tartıl ki diyetin bize nekadar verdirdiğini gőrelim hep korumak lazm az rahat bıraknca alınıyor zaten canm bende yazin 69 dum ama diyeti bırakınca 72-73 arsına çıkmısm hemen malesef bűnyemiz hep kontrol gerekiyor sonra tekrar basladm cuma gűnű 71.5 dum bende hafta sonu biraz bozmustum diyeti ama bugűn buna baslamak iyi oldu inslh cumaya 70lere inmis olurum biran őnce bir iki haftada en azından 69a geri inmem lazmEvt ya kahve kötü oldu ama telafi ederim 8 köfte yemem 4 yerim akşam ben en son 71.3 kg idim ama aldığımı hissediyorum korkuyorum tartılmaya ya yarın sabah tartikcam sanırım rahat 75 çıkarım fazlasını bilmiyorum ya folik asit kg yapıyor sanırım onu içeli sisiyorum sanki ama mecbur icecem genel olarak güzel geçti benim de o kahve hariç hatta şuan tok hissediyorum akşam yemesem olur ama bozmamak adına 4 köfte yerim yarın daha rahat olur ogl3n simit ayran en sevdiğim
Evet ben de kapattim gunu
Canm yağsız filan yiyoruz diyemi niye bilmem o bir litre suyu çok zor bitirdim ben normalde rahat 2lt içiyordumEvet ben de kapattim gunu
Sabah yoğurt kuru
Yarim saat sonra tam bugday ekmeği
Peynir
2.30 gibi patates salatası
Arada bir fincan kahve
Akşam kuzu pirzola vardi 6 parça ben kırmızı et pek sevmedigimden tavuk sote yedim, domates,biber, soğan da koydugum icin salata yemedim, ayran içtim bir bardak
Su benim de cok az oldu, 400ml
1000 yaparim insallah
Ben karbonhidrat tukettigim zaman iyi su icerim, bu genelde protein olduğundan beni susatmiyorCanm yağsız filan yiyoruz diyemi niye bilmem o bir litre suyu çok zor bitirdim ben normalde rahat 2lt içiyordum
Aynen canim hemen alıyoruz kg yu ben sabah kesin tartikcam az önce dayanamadım tartıldım 76.8 çıktım ama 3 litre su çaylar yediğim yemek kahve içtim hepsi var bakalım sabah kaç çıkacam ama 71 den 20 gun gibi sürede nasıl 76.8 oldum anlamadım ya üstelik dikkat ediyorum sanırım folik asit çok aldırıyor banaCanm keşke bu sabah tartılsaydın da diyetin etkisini tam gőrűrdűm ama yarın sabah mutlaka tartıl ki diyetin bize nekadar verdirdiğini gőrelim hep korumak lazm az rahat bıraknca alınıyor zaten canm bende yazin 69 dum ama diyeti bırakınca 72-73 arsına çıkmısm hemen malesef bűnyemiz hep kontrol gerekiyor sonra tekrar basladm cuma gűnű 71.5 dum bende hafta sonu biraz bozmustum diyeti ama bugűn buna baslamak iyi oldu inslh cumaya 70lere inmis olurum biran őnce bir iki haftada en azından 69a geri inmem lazm
Folik asit aldırmaz canm çűnki hamilelikte ilk aylar kullanılır ama ilk aylar kilo alınmaz hatta hamileyken ilk aylar kilo bile veren olabiliyor ama tam tersine sonraki aylar hızla kilo alınıyor ama sabah 1-2 kilo daha az çıkarsn sabah ile akşam arası 1-2 kilo oynar herzamanAynen canim hemen alıyoruz kg yu ben sabah kesin tartikcam az önce dayanamadım tartıldım 76.8 çıktım ama 3 litre su çaylar yediğim yemek kahve içtim hepsi var bakalım sabah kaç çıkacam ama 71 den 20 gun gibi sürede nasıl 76.8 oldum anlamadım ya üstelik dikkat ediyorum sanırım folik asit çok aldırıyor bana
Canm kahve sűtlű mű? Kremalı değilmiydi? Sűtlű ise sűt daha masum daha iyi ama kahve kreması yada sűt tozu çok zararlıBenim günüm şöyleydi
Kahvaltı 8 de .bir dilim süzme beyaz peynir bir dilim tambugday ekmek çay içemedim iş yerinde çay yoktu sular kesilmisti
Öğlen 12.30 da 2 haşlanmış yumurta bol maydanoz ve 1 salatalık
15 ile 16 arası bir çay bardağı sütlü kahve pismanligim
Akşam 6 gibi bir maden suyu içtim
8 de 4 köfte ve mevsim salatası marul domates salatalık 'tan oluşuyordu eşim 8 de geliyor akşam yemeği anca
Aralar da çay içtim 2.5 lt su içtim gün boyu
kremalı canım ya sütlü yazmışım da malesef kremalıCanm kahve sűtlű mű? Kremalı değilmiydi? Sűtlű ise sűt daha masum daha iyi ama kahve kreması yada sűt tozu çok zararlı