- 14 Kasım 2016
- 39
- 8
- 29
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.541
Herkese merhaba kızlarBen de yarın bu diyete başlayayım diyorum Kilomu ölçüp sizinle yarın paylaşacağım. Sonra ise gün gün ölçüm ve sonuç bildirimi Başaralım bu sefer
uzun zamandır spor ve sağlıklı beslenme ile geçen düzenli hayatım evlenip şehir değiştirince bozulduğu için, hızla kilo aldım ve kilolarımdan dolayı mutsuzum. bir dönem bu diyeti yapıp güzel kilo vermiştim. şimdi yeniden spora başlamışken bu diyetle kilomu da eski haline çekmeye çalışacağım bakalım. yarından itibaren başlayacağım. umarım biraz olsun motive eder
merhaba hanımlarben de bu diyete başlamayı düşünüyorum :) ama aklıma takılan bir kaç soru var... tedarik edemeyeceğim besinler var.. ızgara şiş, sosis .. bir de ızgara dana eti denmiş onun yerine evde oğlak eti vrdı o olur mu? dana eti alamam şu anda malesef.. ızgara şiş ve sosis yerine kalorisi aynı olan benzer yemek yesem o günlerde olur mu ? cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim :) kilo verme serüveninizde başarılar dilerim :)
ben başadım canım az önce eynir ve ekmek aldım :) inşallah iyidir bu diyet bayarama kadar bi 5 kilo yeter benmiçin :)Kızlar başladınız mı? Bende yapayım diyorum da. Birkaç kişi birden başlarsak motivasyon olabilir. Ne dersiniz?
Bende bu sabah başladım. Kepek ekmeği değil de evde tam buğday vardı onu yedim. Çok etkilemez herhalde.ben başadım canım az önce eynir ve ekmek aldım :) inşallah iyidir bu diyet bayarama kadar bi 5 kilo yeter benmiçin :)
Hadi bakalım, birbirimize destek çıkalım madem öyle :) vermek istediğin kilo ne kadar canım? Ben şu anda 73,5 civarlarında geziniyorum.ben başadım canım az önce eynir ve ekmek aldım :) inşallah iyidir bu diyet bayarama kadar bi 5 kilo yeter benmiçin :)
aynıyız canım :):) benim boyumda 168 falan işte.. :) ben de sabah 73.5 gibi çıktım daha az da olabilir işte 3 günde anca yerleşiyor kilo :) şuan çok acıktım yaHadi bakalım, birbirimize destek çıkalım madem öyle :) vermek istediğin kilo ne kadar canım? Ben şu anda 73,5 civarlarında geziniyorum.
Boyumuzda aynı :))) bende 169 um, takım yarışmasına da girmek ister misin? Orada çok motive oluyor insan. Ben 5.takımdayım eğer istersen link atarım sana.aynıyız canım :):) benim boyumda 168 falan işte.. :) ben de sabah 73.5 gibi çıktım daha az da olabilir işte 3 günde anca yerleşiyor kilo :) şuan çok acıktım yaöğleyi de 14.30 da yerim diye sabırla bekliyorum.. akşam da köftem yok balık buğulama yaptım.. balık buğulama günün de de köfte yicem :)
Ben de araları yeşil çay, maden suyu ve filtre kahveyle geçiştiriyorum.bir kaç internet sitesi okudum da .. aralarda salata yiyebiliriz diyor.. ben de şimdi bir slatalık yicem :) bir de taze naneli yeşil çay demliyeyim :) bir saat kaldı öğlen yemeğime )
Kızlar başladınız mı? Bende yapayım diyorum da. Birkaç kişi birden başlarsak motivasyon olabilir. Ne dersiniz?
Süperben de bugün başladım :) iyi de gitti, kendimi iyi hissettim. sporumu da yaptım.
Süper
Benimde ilk günüm iyi geçti. Akşamüstü çok acıktım ama yemek yapmaya başlayınca geçti. :)