- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.521
Hangi diyetle verdiniz acaba?İraden yoksa vay haline buna benzer bir diyetle başladım bende yola ilk hafta hiç et yoktu hatta öğlen ve akşam yemeği sadece salata ve yoğurt ama ben bunun üstesinden de geldim şükür şuan 2 ayda 16 kilo vermişim darısı başınıza :)
Ben bugün de tartıldım 68.7 çıktım. 300 gr beklediğim gibi değildi ama devam
şoklama diyetlerinden birini yaptım biraz ağır amaHangi diyetle verdiniz acaba?
Zahmet olmazsa ozelden yazarmisiniz?şoklama diyetlerinden birini yaptım biraz ağır ama
Siz kilonuzu baza almayın olculerinizi baza alın bi ara çok kafa görmüştüm bu duruma kas yapmissinizdir yağdan kaybetmissinizdir tabi kaçamak olmadiysaHerkese yeniden merhabaAz once tartildim ama dune gore fazla ciktim. Regl donemim degil sporum ve suyum tamam ayrica kacamak yapmadim ama nedenini bilmiyorum sizce neden? umarim yarin duzelmis olur.
Baslangic kilom:79.2
2. Gun:78.5
3.gun:77.8
4.gun:78.3
1 haftada bir kilo vermişim ben benim için yinede fazla :)Merhabalar bende başlıyorum yarın. Bugün alıştırma olacak bana. Yarın kesin başlıyorum. Başlangıc kilom: 66,6
Beden ölçülerim: 98-79-97
Merhaba banada yazarmısınız özelden bende acil vermem lazım . Sımdıden teşekkürlerşoklama diyetlerinden birini yaptım biraz ağır ama
bu diyeti bana da özelden yazar mısınızşoklama diyetlerinden birini yaptım biraz ağır ama
Hadi bakalm gelişmelerden haberdar edelim birbirimiziHarika canik yarin bende başlıyorum:)