- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.561
kızlar ben yine değişiklik yapıyorum ooof ya.. yarının menüsünü bugüne taşıdım.. yarın simit ayran günüm olacak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika, bende 73 çıktım bakalım yarın kaç çıkacağım.akşam ben de çok acıktım, şekersiz buzlu kahve içtim, doyurdu beni. sabah tartıldığımda da 900 gr. vermiştim.. her gün tartılmak istemiyorum ama kilo veremesem de beni biraz olsun frenliyor :)
2 haftanın sonunda gün gün kilo kaydımı yazmayı planlıyorum. umarım pes edip bırakmam.
Bende gece 2 oreo kaçağı yaptımgünaydın kızlar :) 2. gün :) ya ben değişiklik yapmak zorundayım hep dyet üzerinde evimde malzme yok çünkü.. dün öğleve akşamarası bir elma yedim.. ve gün içinde 2 taze incir kaçamağım oldu -500 gr vermişim :) bu da iyi bana göre 72 lilerle uğraşıcam bu hafta :)
O konuda haklısın, bir şey diyemeyeceğim vaktin yoksa :)canım takımlar çok güzel biliyorum.. ama hergün girip sohbet edemem ki.. orada çok yakın arkadaşlıklar oluyor ben bir kaç saat giriyorum neredyse 10 sayfa okunmamış yazı oluyor :) kendime güvenemiyorum açıkcası devamlılık için
Bende sporla destekliyorum yürüyüş ve kas çalışması.ben de spor yaptım 1 saat :) leslie yapıyorum kızlr ben 3 mile party walk yapıyorum yada 3 tane 1 mile lik arka arkada yapıyorum :)
Menülere uydum. Kahveye yüklenicim galiba akşamda yapabilirsem toplamda 35-40 dk kadar da egzersiz yapmış olacağım.bugün nasıl gidiyorkızlar ? :)
benimde iyi gidiyor işte :) bugün 72.7 çıktım... az veriyorum sanki senin nasıl?Menülere uydum. Kahveye yüklenicim galiba akşamda yapabilirsem toplamda 35-40 dk kadar da egzersiz yapmış olacağım.
Senin nasıl gidiyor?
Hahahaa bende aynı çıktım ama öğlen makarna yedim yaaaa, bakim makarna öğünüyle değiştireyim günü.benimde iyi gidiyor işte :) bugün 72.7 çıktım... az veriyorum sanki senin nasıl?
normal o zaman :) gün içinde de 72.4 çıktım :) bugün simit vardı benimde yemedim kepek ekmekle tost yaptım yanında az bi karpuz maydanoz :) şimdide yeşil merccimek ve kabak var bi de cacık toplam kalori 550 falan :)Hahahaa bende aynı çıktım ama öğlen makarna yedim yaaaa, bakim makarna öğünüyle değiştireyim günü.
Evet seninki listeden çıkmış tatlım biraz :) şade makarnanın kilo yapmadığını biliyorum tabi ayarlı yiyince. Sos eklenmemeli yerken be yağda. Ana listeye bakarsan tatlım karbonhidrat ve proteini dengeliyor gün içinde. Adamın vardır bir bildiği :)))normal o zaman :) gün içinde de 72.4 çıktım :) bugün simit vardı benimde yemedim kepek ekmekle tost yaptım yanında az bi karpuz maydanoz :) şimdide yeşil merccimek ve kabak var bi de cacık toplam kalori 550 falan :)
benim ki muzaffer kuşhandan çıktı canım :) azçok anladım ben diyetin mantığını gibi ama o makarna günü falan emin değilim ya makarna hep zararlı bildik.. yicem mi bilmiyorum
mutlaka vardır :) makarnayı bi öğlen yemeğinde yemeyi düşünüyorum yedikten sonra da spor :) muhtemelen cuma günü öyle yapıcam :) 6. takıma girdimcanımEvet seninki listeden çıkmış tatlım biraz :) şade makarnanın kilo yapmadığını biliyorum tabi ayarlı yiyince. Sos eklenmemeli yerken be yağda. Ana listeye bakarsan tatlım karbonhidrat ve proteini dengeliyor gün içinde. Adamın vardır bir bildiği :)))
tebrik ederim keşke 5'e gelseydin ya neyse buradan takip ederiz birbirimiz artık. aynı gün ve aynı kiloda başlamamız süper olduuumutlaka vardır :) makarnayı bi öğlen yemeğinde yemeyi düşünüyorum yedikten sonra da spor :) muhtemelen cuma günü öyle yapıcam :) 6. takıma girdimcanım
ne bileyim canım ben katılmak isteyenlere yazdım 6. takım hemen gel dedi :) neyse bugünnnnn 72.1 çıktım :):) sen ?tebrik ederim keşke 5'e gelseydin ya neyse buradan takip ederiz birbirimiz artık. aynı gün ve aynı kiloda başlamamız süper olduuu
Bende o civarlardayım totem yapıyorum takımda şimdi, yarın daha fazla çıkarsam moralim bozulmasın diye, yarın bildirim günü ya daha az çıkarsam çok mutlu olacağımne bileyim canım ben katılmak isteyenlere yazdım 6. takım hemen gel dedi :) neyse bugünnnnn 72.1 çıktım :):) sen ?
Bende o civarlardayım totem yapıyorum takımda şimdi, yarın daha fazla çıkarsam moralim bozulmasın diye, yarın bildirim günü ya daha az çıkarsam çok mutlu olacağım
Sporda yapıyor musun canım?
kolay gelsin canım :) ben hiç artı çıkmadım çok şükür :) su tutmuştur vücudun çok takma aynen devam <<<<merhaba arkadaşlar,
2 gündür kilomda eksileri görüyordum ancak bugün 500 gr fazla çıktım tartıda. ama moralim bozulmadı, böyle olması normaldir sanırım, 2 hafta sonundaki sonuca bakacağım. umarım yarın tekrar eksi rakam görürüm. zaten 3. gün tam uyamadım listeye, o yüzden de olabilir. sağlıklı beslenmeye ve spora devam.
Biz takımda ananas kabuğu kaynatıp içiyoruz hatta yapraklarından da eklersen daha etkili oluyormuş. Bende çok işe yaradı, sende dene istersen. Ya da maydonoz, zencefil limon kaynatabilirsin.evet kesinlike leslicim her gün benimle hatta yarım saat sonra başlıyorum :):) yarın aynen ya daha az çıkmak için bugünü çok hafif kapatmak lazım yarın ödem atıcı bir şeyler yiyip iççem :)
Aynen, yarım kiloyu bende fazla takmıyorum. Fazlası olmasın yetermerhaba arkadaşlar,
2 gündür kilomda eksileri görüyordum ancak bugün 500 gr fazla çıktım tartıda. ama moralim bozulmadı, böyle olması normaldir sanırım, 2 hafta sonundaki sonuca bakacağım. umarım yarın tekrar eksi rakam görürüm. zaten 3. gün tam uyamadım listeye, o yüzden de olabilir. sağlıklı beslenmeye ve spora devam.