Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Ben bugün de tartıldım 68.7 çıktım. 300 gr beklediğim gibi değildi ama devam :21:

Azmettim hadi bakalım
Başlangıç kilom 69.0
1.gün 68.7
2.gün 68.1

2 günde 900 gr iyi gibi. Spor yapmadım bu iki günde, dün ev temizledim ama kan ter içinde:temizlik:
Yılmak yok hedefe kilitlendim. Hedefim en az 6 kilo:sampiyon:

Herkese yeniden merhaba:halay: Az once tartildim ama dune gore fazla ciktim. Regl donemim degil sporum ve suyum tamam ayrica kacamak yapmadim ama nedenini bilmiyorum sizce neden?:110: umarim yarin duzelmis olur.
Baslangic kilom:79.2
2. Gun:78.5
3.gun:77.8
4.gun:78.3
Siz kilonuzu baza almayın olculerinizi baza alın bi ara çok kafa görmüştüm bu duruma kas yapmissinizdir yağdan kaybetmissinizdir tabi kaçamak olmadiysa

Merhabalar bende başlıyorum yarın. Bugün alıştırma olacak bana. Yarın kesin başlıyorum. Başlangıc kilom: 66,6
Beden ölçülerim: 98-79-97

Son düzenleme:
selam ben bu diyetin 2.günündeyim. 74 ile başladım 1 hafta boyunca tartılmayı düşünmüyorum. diyet gerçekten çok rahat yapılıyor.hele çalışanlar için çok kolay. inşallah 14 dün sonra sonucu buraya yazarım.

Tamam gördüm:) cok guzel bi gelisme ben hastanede idim bi kac gündür sabah kahvaltısı ile duruyorum bir tartildim ki 67.1 :KK43: üstelik 65.5 olmustum

X