- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.581
ingiliz tuzu içiyom canım ben :) tarif için teşekkr ederim taadı daha güzelmdir mutlka :)Biz takımda ananas kabuğu kaynatıp içiyoruz hatta yapraklarından da eklersen daha etkili oluyormuş. Bende çok işe yaradı, sende dene istersen. Ya da maydonoz, zencefil limon kaynatabilirsin.
İngiliz tuzu mu? O nasıl bir şey canım, ilk kez duyuyorum.ingiliz tuzu içiyom canım ben :) tarif için teşekkr ederim taadı daha güzelmdir mutlka :)
tadı iğrenç.. böyle görünüşü aynı limon tuzu bir bardak suya bi çay kaşığı koyup içyorum.. gün içinde de dışarı çok çıkmıyoum valla ne zaman etki edeceği belli olmuyor sabah aç karnına.. internette te zayıflama için banyo küvetine dökün diyorlar ama ben de küvet yok :) aktardan aabilirsin canım..İngiliz tuzu mu? O nasıl bir şey canım, ilk kez duyuyorum.
Ay sorma ya al benden de o kadar. Hafta sonu herşeyi batırdım. Bakalım bu hafta baştan başladım. Ara öğün ekledim listeye, çok acıkıyorum ve deli gibi herşeye saldırmak istiyorum öbür türlü. Bende 72,6 idim bu sabah. Neyse 1 aylık 73,5 kabusumdan kurtuldum hiç değilse. Cuma günü anlarız iyi mi yaptım kötü mütadı iğrenç.. böyle görünüşü aynı limon tuzu bir bardak suya bi çay kaşığı koyup içyorum.. gün içinde de dışarı çok çıkmıyoum valla ne zaman etki edeceği belli olmuyor sabah aç karnına.. internette te zayıflama için banyo küvetine dökün diyorlar ama ben de küvet yok :) aktardan aabilirsin canım..
diyet nası gidiyor ben hala 72 lerde sürünüyorum biraz fazla kaçırdım hafta sonu bu hafta sporu günde 2 kez yapmayı planlıyrum
ben tartılmak için cumayı bekleyemiyorum ya hergün kontrol ediyorum şuan 71 leri geziyorum ama 72 ler hayal oldu kaçamak yapmazsam :):) aynen 73 görmeyeceğimizi garantiledik bu bile harika :)Ay sorma ya al benden de o kadar. Hafta sonu herşeyi batırdım. Bakalım bu hafta baştan başladım. Ara öğün ekledim listeye, çok acıkıyorum ve deli gibi herşeye saldırmak istiyorum öbür türlü. Bende 72,6 idim bu sabah. Neyse 1 aylık 73,5 kabusumdan kurtuldum hiç değilse. Cuma günü anlarız iyi mi yaptım kötü mü
Sende durumlar nasıl?
Kesinlikleeee, bu sabah 71,8 çıktımben tartılmak için cumayı bekleyemiyorum ya hergün kontrol ediyorum şuan 71 leri geziyorum ama 72 ler hayal oldu kaçamak yapmazsam :):) aynen 73 görmeyeceğimizi garantiledik bu bile harika :)
aeerin sana :) aynen devam :) ben endüşü 71.6 gördüm dün yemeği fazla yedim midem falan ağrıdı hatta bugünde oruç tutayım dedim relg oldumKesinlikleeee, bu sabah 71,8 çıktımbir haltlar karıştırmazsam cumaya sabit gelebilirim herhalde.
Denedin miBu diyet ilgimi çekti, 2 hafta zaten deneyeceğim sonuçları yazarım
Diyeti yaptınız mı ? Faydası oldumu acaba?Bugün ben de başlıyorum.boyum 162 kilom 60 yaşım 36.Deneyenler ve kilo verenler tecrübelerini paylaşırlarsa benimle memnun olurum.Ben de gün gün kilomu yazmaya çalışacağım yeni başlamal isteyenler için
Denediniz mi acaba sonuçlari yazarım demissiniz nasl sonuç aldınîz ?Bu diyet ilgimi çekti, 2 hafta zaten deneyeceğim sonuçları yazarım
Yapabildiniz mi? Sonuç nasl ?Yapmayı düşünen var mı? Bugün ben başladım umarım 1 hafta dayanabilirim her aksam et yemekten sikilmazsam
Yarın başlıyorum birlikte başlayabiliriz aslında birbirimizi motive ederiz ben 5 kg versem yeter yani vermem gereken kg 15 kg ama şimdilik 5 vereyim deYapabildiniz mi? Sonuç nasl ?
Merhaba canm hadi beraber başlayalım ozaman olur muMerhaba bende yarın başlıyorum bu diyeti ins
Tamam o zaman gün için haberleşirizMerhaba canm hadi beraber başlayalım ozaman olur mubende yarın sabah başlıyorum
Aynen canm bende toplamda 13 - 15 arası vermek istiyorum evet şuan ne versek kâr gőzűyle bakıyorum 2haftada 3 bile varsem yeter yani yeter ki vereyimYarın başlıyorum birlikte başlayabiliriz aslında birbirimizi motive ederiz ben 5 kg versem yeter yani vermem gereken kg 15 kg ama şimdilik 5 vereyim de
Yapiyorum cok etkili cidden ama haftasonu bocaladim, yarin kaldigim yerden devamYapabildiniz mi? Sonuç nasl ?