Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Slm bende yarin bu diyete basliyorum onceden yaptim gzel kilo vermistim tabi sonuna kadr yapamamistim ama bu sefer baslayip sonuna kadr devam edicem insallahhh yeni baslayan bana arkadaslik etmek istyen olursa ben burdayim

geçen hafta 6 gün isveç yaptım ve düzenli uyamadım listeye ilk günden beri değişikliker yaptım kaçamaklar yaptım buna rağmen 2 kilo verdim bugün dinlendim yarın bu diyete başlıyorum

Slm bende isvec yaptim gecen hafta forumda yazmistim hatrlarsin 10 gun yaptim snra braktim tam 2.5 kilo verdim ama cok yiyince ertesi gun 1.5 kilosunu geri aldim

Nese basladinmi bu diyete merak ettim eger basladysan yarn bende basliyorum buraya girip menu paylasip birbirimizi motive edebliriz istersen

Oluur tabikii cok mutlu oluruum ben devam edemedim misafirlik felan deyince 2 hafta evdeyim yarindan itibaren yarin tekrardan baslayacagimm birlikte devam ederiz

kizzzlar isvec diyeti yapan kizlarin hepsi buraya mi toplasmis ne :)))
benimde gozum bu diyette. yarin basliyorum. baslayin gitsin kilolar.
2 hafta diyeti ile yarin sabah tartilip hergun bildirim yapmaya calissacagim
sayfayi aktif tutalim.

Kızlar çok fena yemin ettim.yarın başlıyorum.eksik malzemeleri az önce tamamladım. Lütfen ciddi bir diyet arkadaşımm olsun. Hergün (enazından her akşam) haberleşelim.. Bu arada bir çocuk annesiyimmm..28 yaşındayım :)

bende kararsizdim aslinda ama tarti ileriye dogru gidince beraber yapalim diye dusundum.
istersen burda bulusalim her aksam insallah Sinem1923

2 yumurta ve salatamı yedim..ilk gün herşey yolunda.canım meyve istiyor sadece ama kaçamak yok :)
Hedefim 55..
Allah yardımcımız olsun :)
eveeet sinemcim ben gunu kapattim.
bugun guzel bir gundu. yalnizca bi kucuk kurabiye yedim. ablam cok israr etti.
menuye harfiyen uydum. birazdan yuzme ye gidecegim 1 saat yuzerim. kurabiye erir gider.
bol su iciyorum.

eveeet sinemcim ben gunu kapattim.
bugun guzel bir gundu. yalnizca bi kucuk kurabiye yedim. ablam cok israr etti.
menuye harfiyen uydum. birazdan yuzme ye gidecegim 1 saat yuzerim. kurabiye erir gider.
bol su iciyorum.
Canım yüzme şansının olması harika.çok daha kısa sürede kilo vereceksin eminim :)
Bende eve egzersiz bisikleti aldım.hergün 1 saat sürmeyi hedefliyorum.. Yarın simit var öğlen ..onun hevesiyle uyuyacağımm :)

Özentii bu şaka mıı :)
58.5 geldim bu sabah.mıtlaka su kaybı da var ama baya motive oldum..
Kahvaltı faslı da bitti.simiti bekliyorum heveslee :)

Eklentiler

• DSC_0630.JPG
    24,1 KB · Görüntüleme: 167
Özenticim..
Ben diyete devam ediyorum .yalnız iş seyahatm çıktı.sanırım giremeyeceğim ya da fazla giremem.bu iş seyhati kötü oldu.inşl kaçırmam.bol şans dilyorumm

Özentii bu şaka mıı :)
58.5 geldim bu sabah.mıtlaka su kaybı da var ama baya motive oldum..
Kahvaltı faslı da bitti.simiti bekliyorum heveslee :)

Özenticim..
Ben diyete devam ediyorum .yalnız iş seyahatm çıktı.sanırım giremeyeceğim ya da fazla giremem.bu iş seyhati kötü oldu.inşl kaçırmam.bol şans dilyorumm
vayy helal kis.1 gunde tam 2.5 kg gitmis senden. cok sevindim. odem bile olsa gitmesi super.
is seyahatinin cikmasina uzuldum ama napalim artik sayfa bana kalacak :) sagol canim. gule gule git. kolay gelsin

Son düzenleme:
slm kizlar.
bugun 4.gun -200 daha gitmis bu sabah.
toplamda 1.200 verdim 61.0 oldum
listeye nerdeyse tamamen uyuyorum. spor yapmadigim icin pek gitmiyor herhalde. haftada 2 gun hafif tempoda yuzuyorum sadece. ama yinede cok mutluyum. bu diyet bana disiplin sagladi. eger baslamamis olsaydim bu 1 kiloyuda veremezdim. 14 gun devam edecegim. 4 gitti kaldi 10 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…