- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 31
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.461
geçen hafta 6 gün isveç yaptım ve düzenli uyamadım listeye ilk günden beri değişikliker yaptım kaçamaklar yaptım buna rağmen 2 kilo verdim bugün dinlendim yarın bu diyete başlıyorum
Slm bende isvec yaptim gecen hafta forumda yazmistim hatrlarsin10 gun yaptim snra braktim tam 2.5 kilo verdim ama cok yiyince ertesi gun 1.5 kilosunu geri aldim
Nese basladinmi bu diyete merak ettim eger basladysan yarn bende basliyorum buraya girip menu paylasip birbirimizi motive edebliriz istersen
bende kararsizdim aslinda ama tarti ileriye dogru gidince beraber yapalim diye dusundum.Kızlar çok fena yemin ettim.yarın başlıyorum.eksik malzemeleri az önce tamamladım. Lütfen ciddi bir diyet arkadaşımm olsun. Hergün (enazından her akşam) haberleşelim.. Bu arada bir çocuk annesiyimmm..28 yaşındayım :)
Çok sevindim özenti :)bende kararsizdim aslinda ama tarti ileriye dogru gidince beraber yapalim diye dusundum.
istersen burda bulusalim her aksam insallahSinem1923
eveeet sinemcim ben gunu kapattim.2 yumurta ve salatamı yedim..ilk gün herşey yolunda.canım meyve istiyor sadece ama kaçamak yok :)
Hedefim 55..
Allah yardımcımız olsun :)
Canım yüzme şansının olması harika.çok daha kısa sürede kilo vereceksin eminim :)eveeet sinemcim ben gunu kapattim.
bugun guzel bir gundu. yalnizca bi kucuk kurabiye yedim.ablam cok israr etti.
menuye harfiyen uydum. birazdan yuzme ye gidecegim 1 saat yuzerim. kurabiye erir gider.
bol su iciyorum.
Özentii bu şaka mıı :)
58.5 geldim bu sabah.mıtlaka su kaybı da var ama baya motive oldum..
Kahvaltı faslı da bitti.simiti bekliyorum heveslee :)
vayy helal kis.1 gunde tam 2.5 kg gitmis senden. cok sevindim. odem bile olsa gitmesi super.Özenticim..
Ben diyete devam ediyorum .yalnız iş seyahatm çıktı.sanırım giremeyeceğim ya da fazla giremem.bu iş seyhati kötü oldu.inşl kaçırmam.bol şans dilyorumm