Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Çok iyi. Ben dün verememisim hatta 100 gr almışım :) 64.800 çıktım

olsun o kadarcık olur, zaten 2 hafta 8-10 kilo çok fazla :) ama ben bu diyeti spor hocalarıma sorduğumda protein ağırlıklı iyi bir liste olduğunu söyledi, tam gaz devam motivasyonu düşürmek yok, ben bugün tartılmadım hergün tartılınca psikolojim bozuluyor yarın sabah tartılabilirim yazarım o zaman :)

Bi terslik var ya yine 100 gr almışım :)

Ben bismillah deyip bugun basladim.bakalim nasil sonuclanacak.suanki kilom 67.
Bir sorum olacak ben nescafe 3in1 icmeden duramiyorum.icsem bozarmi.nedersiniz?

Bende bende bendee istiyorummm kilo vermek hep beraber baslayalim insallah gitsin kilolar

Ben bismillah deyip bugun basladim.bakalim nasil sonuclanacak.suanki kilom 67.
Bir sorum olacak ben nescafe 3in1 icmeden duramiyorum.icsem bozarmi.nedersiniz?

Slm bende bugun basladım tesaduf benim kilomda 67 ilk gün basarıyla bitti. Bende günde 1 kere 1 şekerli kahve içiyorum.içmesek daha iyi ama ondan da bişey olmaz sanırım.

pazar günü tarcin bal karışımı içmeye başlamıştım kilom 79.6 idi. Salı günü diyete başladım bugün ikinci günüm kilom 77 cok motive oldum valla

Bugün Öğlen ve akşam öğünlerine uyamadım malesef.Öğlen simit yerine pırasalı menemen ve 1 dilim kepek ekmeği yedim. Akşam k.validem mantı yapmıştı 3 yk mantı yedim küçük bir kuru pasta ve iki dilim mandalina yedim.inş kilo vermeye devam ederim.Mantı olmasa iyi olacaktı.

Bugün sabah ogunume uydum. biraz peynir bir dilim kepek ekmeği ve çay içtim. Öğlen okulda yemek yediğim için mecburen barbunya yemeği yiyebildim yanında yoğurtla. Akşam tavuk ve yağsız salatami yedim iki bardak form çayı içtim tek kacamagim yarım muz.Bebisimin muzunun yarisini luplettim artik sali gunu tartilmayi planliyorum.

geçen hafta 6 gün isveç yaptım ve düzenli uyamadım listeye ilk günden beri değişikliker yaptım kaçamaklar yaptım buna rağmen 2 kilo verdim bugün dinlendim yarın bu diyete başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…