-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.441
Iyi olur aslında kendi kendime yazıp duruyordum ben de :)Vay harika, konuyu aktiflik yapınca benimde tekrardan bu diyete başlayasım geldi, yarın başlıyorum o zaman bende :) Sizin ile bilgilendirmemizi yapalım belki motivasyon açısından da iyi olur :)
Off 4. Gün hiç vermemisim 65.400 halaKızlar 3. Gün sabah 65.400 geldim hemde hergün bir şekerli Nescafe içerek
Evet 5. Gün ve 64.700 olmuşum 4 gün de 2300gr verdimOff 4. Gün hiç vermemisim 65.400 hala
Evet 5. Gün ve 64.700 olmuşum 4 gün de 2300gr verdim
Spor la çok daha fazla gider ama akşama kadar yatıyorum :)benimde 2. günüm bugün :) yarın sabah tartılıcam bakalım neler olmuş :) ben düzenli sporda yapıyorum onunda faydası olur herhalde :)
Sizin de çok iyi gidiyor maşallah diyet, 4 günde 2.300 çok çok iyi..
Spor la çok daha fazla gider ama akşama kadar yatıyorum :)
Çok iyi. Ben dün verememisim hatta 100 gr almışım :) 64.800 çıktımbugün 3. günüm 63 ile başlamıştım sabah 61.700 , yani 1.300 gr vermişim :) tam gaz devam :)
Çok iyi. Ben dün verememisim hatta 100 gr almışım :) 64.800 çıktım
Bi terslik var ya yine 100 gr almışım :)olsun o kadarcık olur, zaten 2 hafta 8-10 kilo çok fazla :) ama ben bu diyeti spor hocalarıma sorduğumda protein ağırlıklı iyi bir liste olduğunu söyledi, tam gaz devam motivasyonu düşürmek yok, ben bugün tartılmadım hergün tartılınca psikolojim bozuluyor yarın sabah tartılabilirim yazarım o zaman :)
Bi terslik var ya yine 100 gr almışım :)
Bıraktım 1haftadr yapmıyorumsizin diyet nasıl gidiyor, ben çok feci grip oldum yarıda bırakmak zorunda kaldımhala düzelmedim ama yarın başlıcam yine..
Bende bende bendee istiyorummm kilo vermek hep beraber baslayalim insallah gitsin kilolarmeraba kizlar yarin bemde bu diyete basliyorum bu dyeti iki sefer yaptim hep yarim biraktim ama bu sefer yarim birakmicM insallah sonuna kadr devam edicem @zuhal32 birlikte basliyoruz aramiza katilmak isteyen olursa bekleriz burdan gunluk yazisip kac kilo verdigimizi yazariz motive ederiz birbirimizi yarin kilomu bildirip burdan yediklerimi paylasicam :)
Ben bismillah deyip bugun basladim.bakalim nasil sonuclanacak.suanki kilom 67.
Bir sorum olacak ben nescafe 3in1 icmeden duramiyorum.icsem bozarmi.nedersiniz?