Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

Merhaba bende bugün diyete başladım. Daha önce denemiştim 3-4 gün uygulamıştım ama onda bile güzel kilo vermiştim.
Benim kafama takılan bu diyette ara öğün yok mu? Az önce 1 kutu kayısı ve ceviz yedim. Sanırım yememem gerekiyor.
Akşamda spor yapacağım. Sporsuz kilo verimi çok yavaş oluyor.
Başlangıç kilom 63.5

meraba kizlar yarin bemde bu diyete basliyorum bu dyeti iki sefer yaptim hep yarim biraktim ama bu sefer yarim birakmicM insallah sonuna kadr devam edicem zuhal32 birlikte basliyoruz aramiza katilmak isteyen olursa bekleriz burdan gunluk yazisip kac kilo verdigimizi yazariz motive ederiz birbirimizi yarin kilomu bildirip burdan yediklerimi paylasicam :)

Evet malzemelerimi hazırlıyorum yarın başlıyoruzz bende hep yarım bıraktım bu sefer tamamlıcam sabah kilomu yazarım en az 5 kilo vermek istiyorum yürüyüşlee desteklicem

bgun basladim bu diyete zuhalle tabi sian kadr menuye uydum sadece salata yemedim evde suan malzeme yok yarin pazar gnum bgun salatasiz gecicek kofte yerinede baget yicem 2 tane zumba yapicam brazdan ve aksam yuruyuse cikicam 1 lt su ictim 2 kupada itki cayimdan ictim hic kacamak yapmadim bayrama hedefim 59 kilo olmak bu sabah 66.2 kiloydum boyum 1.58 1.60 civari :) haydi kizlarrr yapmak isteyen katilsin bizeeee

meraba persembe gnu bu dyete baslamissin nasil gidiyo diyet kilo verebildinmi hic :)

eşimle bende başladım eşim 74.1 ben 66.6 kiloyum.ilk gün sabah öğle menüye uydum şuan için iyi gidiyo inş didemcim 59 u görürüz.akşamüzeri yürümeyi düşünüyorumm

bgun 2 gunum ve dunden bgune tam 1 kilo gitti dun herseye uydum sadece salta malzemem olmadgi icin salata yiyemedim ama aralrda kfte kacamagim ve tavuk kacamagim oldu yinede verdim oda nasil yuruyus ve sporla bence spor 45 dakika yaptim bide 1.30 saat tempulu yuruyus yaptim insallah bgunde yuruyusumu yapicam bkalim yarina ne kadr gidicek :)

aynen canim ama olsun yapmak isteyenlere yardimci olmus oluruz bgun 4 gunum ve suan 64.2 kiloyum diyete baslarken 66.2 kiloydum
birinci gun : 1 kilo
ikinci gun :200 gr
ucuncu gun : 800 gr
verdim yarina insallah hedefim 63.5 bakalim nolucak insallahh hedefime ulasirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…