Hergün müüü?? Üç günde bir falan anca.
Eğer öyleyse süper,sabah ilk işim denemek olacak. Çünkü ciddi bir metabolizma tembelliğim var.Çok teşekkür ederim Ceylancım.
Peki bu diyeti yapıyor musun?
Kacari yok her gun evet :)
Ben kendi capimda diyet yapiyorum :) ben oyle cok sıkıntıya gelemem diyetle falan daha cok asabim bozulur :)
Sabah 1 saat 7 de yuruyus kosu yapiyorum
Sabah maydonoz suyum
1 dilim sadece 1 dilim kepekli ekmek
3.4 tane tuzsuz zeytin tuzsuz peynir 1 salata domates ve omlet veya bazen sadece 1 dilim tost cogu zaman ekmeksiz koyu 1 tabak corba .
40 dk karin egzersizi
1 dilim harici fazla asla yemiyorum ister sabah ister aksam o bana kalmis artik tuz katiyen yok sekerde tatli krizim gelince onun harici yok asitli seyler hic tuketmiyorum icimden de gelmiyor artik icmek
Oglen 1 saat yuruyus ve egzersizler
oglen acikinca salata elma yiyorum bu maydonuzu ictigimden beri acikmiyorum da pek zaten midem de kuculdu ha yersem de az yiyorum
Canim tatlı istedimi incir kayisi yiyorum kalorisi cok cok dusuk veya bitter çikolata sadece 1 dilim yani sonuc olarak yicegim seyin kalorisine bakiyorum en az dusuk olani yiyorum veya kalorisi yuksekse sadece 1 dilim yiyorum
Aksam icinde ne yersem yiyim ekmeksiz yiyorum ,mesela haftada sadece 1 gun kizartma veya yagli seyler yiyorum kendi kafamda dengeliyorum onu
7 den sonra asla yemek yemiyorum ilk baslarda zorlandim acikiyordum sadece yogurt yerdim şimdi onuda yemiyorum aksam
1.5 lt su iciyorum her gun onu artik 2.lt cikaricam
Aksam pilates calisiyorum 1 saat cok ise yariyor vucut sıkılasti inceldi ozellikle bel bolgesi 78 iken simdi 71 kalca 98 iken simdi 91 selulut icin muzice zaten cok etkili
1.5 ay dolmadan 7 kg verdim simdi 59'um hedefim 50 bakalim canim :)