Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Ayyy bende başladım bugün 1.günü tamamladım cok şükür yeme içme olayı bugünlük bitti. Ama sanki köfteyi baya bi fazla kaçırdım gibi yani 8taneydi ana biraz fazla büyüklerdi:110: soda yogurt limonla 3 kilo vermistim bide bunla birlikte devam ediyim dedim bakalım nasıl olcak

Bugün benim 2. Günüm 60.8 ile başladım dün hiç kaçamak yapmadım inş bugünde yapmam aynı zamanda sporda yapıyorum 60.8 ile başladım bu sabah tartıldığımda 59.5 çıktım muhtemelen ödem attım ama genede çok motive oldum bakalım

Ya ben hic sevmiyorum bu diyetisyenlerin islerini
Kendini insan kontrol edebilmeli bence
Su kadar peynir su kadar zeytin ne gerek var .
Yediğini ictigini kalorisini gun icinde kendin bilmeli bence
Hic kasmaya gelemiyorum o tur seylerde kendi diyetimi kendim hazırlıyorum :d gayette iyi gidiyor kilo veriyorum

örnek olur dıye 1 hafta yazacagım buraya.başlangıç kılom.67,9 haftaya pazartesi tartılırım. :) dayanabılırsem

örnek olur dıye 1 hafta yazacagım buraya.başlangıç kılom.67,9 haftaya pazartesi tartılırım. :) dayanabılırsem
Cok az yemissin kahvaltiyi saglam yapmalisin bence biraz da domates salatalik ye
Bende once maydonozlu limon suyu
omlet
1 adet tuzsuz domates salata
3 adet tuzsuz zeytin tuzsuz peynir
1 dilim kepek ekmek
Ve su
Kilo 59 kg

Cok az yemissin kahvaltiyi saglam yapmalisin bence biraz da domates salatalik ye
Bende once maydonozlu limon suyu
omlet
1 adet domates salata
3 adet tuzsuz zeytin tuzsuz peynir
1 dilim kepek ekmek
Ve su
Kilo 59 kg
yok normalde saglam kahvaltı yaparım bende .ama bu dıyete uyacaksam sıkacagım artık bır hafta..bu listenın kahvaltısında sadece bi dılım ekmek ve peynır var..az sabredeyım bakalım.sanada afıyet olsun :))
domates salatalıgı öglen yumurtayla yıyecegım

yok normalde saglam kahvaltı yaparım bende .ama bu dıyete uyacaksam sıkacagım artık bır hafta..bu listenın kahvaltısında sadece bi dılım ekmek ve peynır var..az sabredeyım bakalım.sanada afıyet olsun :))
domates salatalıgı öglen yumurtayla yıyecegım
Maydonozlu limon suyu tavsiye ederim cok iyi geliyor

C Ceylann27 zahmet olmazsa tarifini alabilir miyim. Denemek istiyorum:)
Siz HER GUN wc çıkıyormusunuz(buyuk) bilmem ama :KK70: ama ben çıkıyorum :))
Bu maydonoz sayesinde
Sabahlari ac karnina 2 avuc dolusu maydonoz 1 su bardagi su ile blandirdan geciriyorum, 1 adet limon sıkıyorum suyunu suzuyorum hepsini fazla bekletmeden icmek gerekiyor. 15. 20 dk bekleyin ondan sonra kahvalti edin
Gun icinde de karninizin icinde ki calismalari duyun :KK70: tok tutuyor agiz kokusuna birebir 15 gun her sabah ayni sekilde olmali. Daha sonra 1.2. Gun ara verip istersen yine yapabilirsin
Gecen sefer de yogurt küru denedim oda harika sonuc verdi gobek kalmadi resmen :)
Sabah ac karnina 4 yemek kasigi yogurt
1 cay kasigi toz zencefil tarcin zerdecal karistir ye uzerine 1 saat hic birsey yeme
Oglen ayni sekil gece yatarken de yenip uzerine hic bisi yenmicek
Suzgec gibi cekiyor karnini iceri :) ama bu kur cok etkili 2 hafta boyunca haftada 2 veya 3 gunde bir yapilmali acaip tokluk hissi veriyor
Yag yakiyor wc cikariyor harika ya :)

Hergün müüü?? Üç günde bir falan anca.
Eğer öyleyse süper,sabah ilk işim denemek olacak. Çünkü ciddi bir metabolizma tembelliğim var.Çok teşekkür ederim Ceylancım.
Peki bu diyeti yapıyor musun?

Hergün müüü?? Üç günde bir falan anca.
Eğer öyleyse süper,sabah ilk işim denemek olacak. Çünkü ciddi bir metabolizma tembelliğim var.Çok teşekkür ederim Ceylancım.
Peki bu diyeti yapıyor musun?
Kacari yok her gun evet :)
Ben kendi capimda diyet yapiyorum :) ben oyle cok sıkıntıya gelemem diyetle falan daha cok asabim bozulur :)
Sabah 1 saat 7 de yuruyus kosu yapiyorum
Sabah maydonoz suyum
1 dilim sadece 1 dilim kepekli ekmek
3.4 tane tuzsuz zeytin tuzsuz peynir 1 salata domates ve omlet veya bazen sadece 1 dilim tost cogu zaman ekmeksiz koyu 1 tabak corba .
40 dk karin egzersizi
1 dilim harici fazla asla yemiyorum ister sabah ister aksam o bana kalmis artik tuz katiyen yok sekerde tatli krizim gelince onun harici yok asitli seyler hic tuketmiyorum icimden de gelmiyor artik icmek

Oglen 1 saat yuruyus ve egzersizler
oglen acikinca salata elma yiyorum bu maydonuzu ictigimden beri acikmiyorum da pek zaten midem de kuculdu ha yersem de az yiyorum
Canim tatlı istedimi incir kayisi yiyorum kalorisi cok cok dusuk veya bitter çikolata sadece 1 dilim yani sonuc olarak yicegim seyin kalorisine bakiyorum en az dusuk olani yiyorum veya kalorisi yuksekse sadece 1 dilim yiyorum
Aksam icinde ne yersem yiyim ekmeksiz yiyorum ,mesela haftada sadece 1 gun kizartma veya yagli seyler yiyorum kendi kafamda dengeliyorum onu
7 den sonra asla yemek yemiyorum ilk baslarda zorlandim acikiyordum sadece yogurt yerdim şimdi onuda yemiyorum aksam
1.5 lt su iciyorum her gun onu artik 2.lt cikaricam

Aksam pilates calisiyorum 1 saat cok ise yariyor vucut sıkılasti inceldi ozellikle bel bolgesi 78 iken simdi 71 kalca 98 iken simdi 91 selulut icin muzice zaten cok etkili
1.5 ay dolmadan 7 kg verdim simdi 59'um hedefim 50 bakalim canim :)

Bazen sadece 1 lt limonsu iciyorum
Normal tuz yerine himalaya veya deniz tuzu varmis o daha iyinis yemeklerde onu kullanicam alip
Afedersin Her gun wc cikinca mesela su kaybi oluyor insanda biraz halsizlestim sabahtan beri elim ayagim titriyor , hemen cok az sekerli biseyler yicem
Ama zayifladiktna sonra da bu sekilde saglikli beslenme diyelim biz buna ben yine bu sekilde devam edicem
Dipnot: beyaz hamur makarna ve pirinc pilavı kesinlikle çıkar dim hayatimdan

Screenshot_2016-03-14-13-39-25.jpg

Şimdi 1 tane lokum yedim
Bu sekilde kalorilere bakarak tuketiyorum
Egzersiz yapıyorum.şimdi birazdan da yuruyus yapicam yedigimi yakmak icin
Pilates mesela kiloya gore gerçi degisiyor kalorisi benim yaptigim 200 küsür kalori yakiyor dengelememiz gerekiyor yani . Ye ye yeee otur kilo gitmez :) kalori yakmak lazim hic bisey yapamiyorsun yuruceksin 1 saat kacari yok

X