Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

merhaba kızlar uzun süredir girmiyorum foruma çünkü hiç bir diyete devam edemedim ve moralim çok bozuktu. 1.63 boya 88.5 kilo olmak çok sinir bozucu üstelik yaşım daha 22 iken. ben polikistik over hastasıyım ve nasıl bu hale geldim hatırlamıyorum bile. üniversite öğrencisiyim bu moral bozukluğum derslerimide hayatımıda çıkmaza soktu ve artık buna bir dur dedim herşey benim elimde sonuçta bunu düşünerek motive oldum ve dün bu diyete başladım normalde 1. günün sonunda diyeti bozan ben ilk günümü başarıyla tamamladım ve ikinci günümdeyim veee sabah tartıya çıktıgımda şok oldummm nedeni işte buyurun:

22 nisan: 88.5
23 nisan:87.0

elbetteki vücudumdan su gitmiştir ama o suyunda gitmesi lazım bence. diyete tamı tamına uydum ama köfte yerine tavuk gögüs yedim ben ve diyet boyuncada bunu yemeyi düşünüyorum. yine ek olarak yeşilçay ve lipton form plus çayını içtim. ve spora gelirsek ben sigara içtiğim için çok çabuk tıkanan biriyim ve hiç spor yapmamıştım. dün sabah leslie ile 1 mil akşamda yatmadan önce 1 mil yürüdüm. üst bedenımde kilolar biriktiği için 2 milini yapamadım çünkü kalbim çok agrıdı nefesim kesildi bende yavaş yavaş arttırmayı düşündüm. ve hergün tartılıp buraya yazacam çünkü diyeti araştırırken kilo verme oranları beni motive etti belki başkalarıda okur ve benim diyet serüvenim onlara motive olur

ben çok iradesiz bir insanım ama hayatımı tamamen artık düzene sokmak istiyorum daha yaşım genç ve ben bu yaşımda bu görüntüde olmak istemiyorum ben yapabiliyorsam sizde yaparsınız kızlar herşey kendi elimizdee

günaydınn kızlarrr buralarda kimse yok heralde
bugün 3. günüm bu diyette zor ama güzel gidiyor
24 nisan:86.2
gittikçe yavaşlıcak galiba kilo vermem ama öylesi daha iyi bence

herkese merhaba buralara kimse uğramıyor heralde ay girdiğim her topiği kurutuyorum galiba
bugün dördüncü günüm diyet yapmak çok zor iş ama tartıda eksiye düşmek çok güzell
24 nisan:86.2
25 nisan:85.7
ilk günlerde ödem gittiği için yavaşladı kilo vermem belki pazartesiye kadar tartılmam moralim bozulmasın diye

Ben de başlamaya karar verdim bu diyete hem lezzetli yiyecekler var acıktığın zaman sonraki öğün güzel bir şey yiyebilecek olduğunu bilmek soğutmaz insanı diyet listesinden, hem de hızlı kilo veriyorsun. Şu an 100 kilo olduğum için hızlı veririm diye düşünüyorum boyum 1.70. Benim en büyük sorunum aynaya bakınca kendimi kilolu görmemem hani bazı insanlar aynaya bakınca kendini zayıf görmezmiş ya bende tam tersi, tabii baskül dank diye insanın yüzüne vuruyor gerçeği.
bilmemkine pazartesi sonucunu bekliyorum

aynı sorun bendede vardı aynaya bakınca kilolu görmüyordum kendimi ama bunu fotografla yendim. aynada her ne kadar görmek istemesemde fotograflarda gerçek gün gibi ortadaydı. bunu yöntemi deneyebilirsin çünkü beni gaza getiren bu oldu.

Kızlar bende yapmak istiyorum ama verebilir miyim brnde çok iradesiz biriyim çabuk pes ediyorum ama moralim bozuluyor aynaya bakınca

Meraba hanmlar bende bu diyete bgun basladim aranzda baslicak yada baslayan varsa birbirimize destek olalim buraya hergun yazalim olurmu

Merhabalar :) bu topic neden ölmüş bence canlansın :)
İsveç diyetinde 13 günü geride bırakarak 6 kg verdim.Pazartesi itibariyle de akdeniz diyetine başlıyorum

Merhabalar bugün hem ayın biri hem de Pazartesi bu bir işaret olmalı diyerekten ben de başladım diyete. 20 yaşındayım. Başlangıç kilomu tartım olmadığı için şu an söyleyemiyorum akşam söyleyeceğim. Birbirimizi bilgilendirelim bırakmayalım forumu. Ben gün gün yazacağım :) İnş. İstediğimiz kilolara kavuşuruz :)

hoşgeldin :) kurtulalım kilolardan

Ben de bugün başladım yorumlar çok güzel inş biz de güzel sonuçlar alırız diyeti bitenleri tebrik ediyorum başlayanlara da kolay gelsin diyorum

Reactions: es1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…