Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Mrb hanımlar bende başladım bugün hadi hayırlı olsun hepimize ama kaçamaklı bir gündü yarın birebir uyacağım

Reactions: es1
Meraba hanmlar bende basladim bgun azicik kacamak yaptim ama sabah sporumu yaptim vde spordan geldgimden beri temzlik yapiyorum oyuzden kacamaklari yakmisimdir diye dusunuyorum yarina insallah bol eksilerle uyaniriz :)

hg canım sen başlıyacaksın diye bende yeniden başladım.72.1 ile.benimde kaçamaklarım oldu bende temizlik yaptım misafir ağırladım okula yürüyerek gittim geldim.malum döneme girmek üzereyim inş.kilo gitmiştir

Günaydınlar 71.7 ile güne merhaba 400 gr gitmiş.ben kahvaltıda peynir yerine süt içiyorum kendi yaptığım minik poğaçamı yedim ve 2. Güne başladım öğle menü süper simit ayran çok severim :) herkese kaçamaksz bir gün diliyorum

71.2 ile 3.güne merhaba 500 gr gitmiş

Ben 74.8 kiloyla basladim bgum 3 gnum bol kacamak yaptim bgun sabah tartildim 73.5 kilo ciktim iki gunde ama ilk gun cok hareketliydim 73.7 gldim dun sabah bgunde 200 gr gtmis adet oldum dun alsam oyzden bu kdr az gtti grunuyo bnce ama daha fazla vermstirim ama vcut adetken su topladigi icn sisiyruz oyzden 1 2 kilo fazla gsteriyomus yinede tam gaz devam edicem bakalim nolucak :)

ay canım bende şimdi adet olmuşum :) sabahtan çok ümitsizim bakalım kilo gitti mi çok hareketliydim yorgunluktan ölüyorumm

Kizlar bu diyetteki simit kilo yapmiyor mu ya cok kararsiz kaldim kilo almamak icin 5 aydir simit yemiyorum bu diyetle simit yesem kilo alir miyim sizce?

Merhaba ben yarin baslayacagim diyete yalniz ben vejetaryenim et yerine yogurt yesem ?
Kilom 63 bakalim iki haftada ne kadar verecegim.

Et yerine yogurt yumurta sut tuketeblrsin bence protein iceren hersey olabilir mercimekte ayni sekilde :)

Kizlar bu diyetteki simit kilo yapmiyor mu ya cok kararsiz kaldim kilo almamak icin 5 aydir simit yemiyorum bu diyetle simit yesem kilo alir miyim sizce?

Bence simit yeme ben yedigime pisman oldum makarna simit yda biber dolmasi yerine sebze yemegi ye bi tabak tabi dolu dolu degil yda et tavuk kofte de yiyebliran bnce :)

Bence simit yeme ben yedigime pisman oldum makarna simit yda biber dolmasi yerine sebze yemegi ye bi tabak tabi dolu dolu degil yda et tavuk kofte de yiyebliran bnce :)

Tuh ya ( ben simit yemek istiyodum neyse ben isvec yapiyim en iyisi cunku bu diyet bana ters. Okul kapansin c.tesi gunu sıkı bir diyete baslamam lazım 3 ay sonra arkadaslarimi catlatmak istiyorum bildiginiz ise yarayan diyetler var mi canlar?? Elma diyeti haric

Hanimlar ben bugun bu diyete basliyorum tekrar sahur ve iftar olrak kndime uydrucam menuyu benimle baslmak isteyen varmi :) bu dyeti 1 hafta yaptim 3 kilo vermstim insallah 2 haftda en az 6 kilo vereblirim

mrb canım başlayalım bakalım bu sefer tam uyacağım sabah öğle yi sahurda yiyeceğim bugün ilk günüm inş. bende 6 kilo veririmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…