- 6 Aralık 2013
- 199
- 18
- 37
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.341
69.5 ile basladim.boyum da 169.69,5 ile ben dogum yspmistim.fpost: 39747011 .!.:valla tebrik ederim. 2 haftada 5 kilo süpermişdarısı başıma kaç kiloyla başladınız bu arada?
kızlar merhaba, bu diyet çok göz doyurucu gibi görünüyor, rahat yapabiliyor musunuzz? ben 76 kiloyum ve 2,5 ayım var 10 kilo vermem lazım, buna yarın başlıcam umarım uzun sürdürebilirim :)
Bu diyete başlamak istiyorum ama şimdiye kadar hiç diyet yapmadım genelde kendi öğrendiğim bildiğim yöntemlerle kilo vermeye çalıştım. Benim merak ettiğim bu kilo verme yöntemi ile geri kilo alma oluyor mu ? Sağlık açısından sonra ya da yaparken bir sıkıntısı oluyor mu ?
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz ve açıklamalarınız için.merhaba, ben bu alanda uzman değilim fakat spor salonunda ki hocam ile bu diyeti paylaştığımda kendisi de bana şu şekilde söyledi, diyet gayet iyi zaten beslenmemiz gerekende bu şekil olmalı çünkü diyet protein ağırlıklı bir diyet, protein tükettiğimizden ötürü kas kütlemiz dururken yağdan yakım gerçekleşir diğer şok diyetler (salatalık diyeti 5 günde 5 kilo tarzı ) kesinlikle geri alınımı olan diyetler, fakat 2 haftadan sonra yine aynı şekilde 1 gün protein ağırlıklı ( et,tavuk,yumurta) diğer gün sebze şeklinde yaparak hem sebze isteğimizi, ihtiyacımızı hemde proteini gidermiş oluruz, haftada 1 gün 1 öğün neden istediğimizi yemeyelim ki ? şahsen ben kendimi çok sıktığımda bunalıma girip diyeti bırakırım:)
Ben şuan 2. haftadayım pazar bitecek ve pazartesi yine aynı şekilde ama gün aşırı sebze yiyerek devam edeceğim. Açıkçası ben bu diyette her sabah yumurta yedim çünkü 7.30 kahvaltı yaptığım için öğlene kadar bekleyebilmem imkansızdı. Şuan için 11. gündeyim ve 2,5 kilo verdim tabi ki 8-10 kilo beklemiyordum :) hiç acıkmadım da. Sporumu çok düzenli de yapamadım eğerki her gün yapabilseydim çok daha sağlıklı olacaktı.
Unutmayalım ki tartıya çıktığımız da kilo eksiğimiz olduğunda her zaman buna mutlu olamayız ya kastan gittiyse ? kaslarımızı destekleyerek beslenip yağlarımızdan kilo kayıplarımız çok iyi arkadaşlar.
Herkese bol azimli, sağlıklı diyetler :)
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz ve açıklamalarınız için.
Spor zaten sağlık için de önemli kilo verirken de elbette destekleyici fakat diyete gelince hep aklımda soru işaretleri oluşuyor.
Yanlış bir şe yaparsam da sağlığıma zarar verirsem diye bu açıklamalar soru işaretlerimi giderdi. O zaman denemek de fayda var
kızlar ben tam uyamıyorum daha 5. günüm 200 gr gitmiş, 2 haftada 5 kilo verenler noktası noktasına mı uydu acaba?
Anladım. Benim okul var ama yemek yemeye engel olacağını sanmam diye düşünüyorum bakalım bir başlasamBirde bir konuyu eklemek istiyorum ben akşam yemeklerini öğlene aldım, öğlen yemeklerini de akşama... çünkü eve geç geliyorum, o saatte yersem hiç bir faydası olacağını düşünmediğim için akşamdan beslenme çantamı :) hazırlayıp iş yerine götürüp öğlen yemeğimi orada yiyorum...
Canım bir şey soracağım bu diyeti ilk defa mı yaptın yani ilk yapışında mı 3 kilo verdin ?evet arkadaşlar diyet pazar bitti 3 kg verdim, son 3 gün gram oynamadı, vücudum bu beslenmeye alıştı sanıyorum ondan :) neyse bu hafta 1 gün sebze 1 gün protein ve bu sefer her akşam 1 saat sporu ekleyerek diyete devam. herkese bol şans.
Canım bir şey soracağım bu diyeti ilk defa mı yaptın yani ilk yapışında mı 3 kilo verdin ?