Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Merhaba naptın devam edebildin mi diyete? Kaç kilo verdin ?

Bir hafta yaptım 1 kilo verdim 2 haftada 8 kilo çok iddialı geldi bana açıkçası bıraktım bende yapmayı önümüzdeki hafta sağlıklı beslenme yürüyüş birde şu fatblock kullanacğım yararını görürsen yazarım

Merhaba ben 2 haftad 2,5 kilo verdim çok zor veren biriyim bir hafta dinlendim pazartesi yine başlıcam 4 kilo daha vermek istiyorum

55 kiloydum 6 kilo verdim 49 oldum son olarak bu diyete başladım 46,5 indim 42-43 olmak istiyorum 3 aydır diyet yapıyorum yaz için 1 ay kaldı inşallah veririm siz kaç kilo vermek istiyorsunuz

Bu durumda az kilo vermek normal, zaten en son kilolar en zor verilenlerdir :)

Ben de 28.5 kilocuk (!) vermek istiyorum

Bu durumda az kilo vermek normal, zaten en son kilolar en zor verilenlerdir :)

Ben de 28.5 kilocuk (!) vermek istiyorum

Verirsin gerçekten kendine inanınca veriliyor bende bu zamana kadar birsürü diyet yaptım hepside en fazla 1 haftalıktı en sonunda öyle bir inandım ki kendime ben bile şaşırdım 3 aydır diyet yapıyorum tabi 3 ayın tamamında diyet yaptığım da söylenemez kaçamaklar da yaptığım oldu hemde fazlasıyla :) ama yinede devam ettim inandım ve 7,5 kilo verdim gerçekten düzgün diyet yapsaydim daha çok vereceğimden emindim bide su içmenin öneririm günde 2-2,5 çok işe yarıyor

Ben bugün başladım bakalım deneyeceğim nasıl bir sonuç alacağım. Bende 70.7 kiloydum boy 1,65 .. 1 hafta sonucunda 69,5 olabildim. Sonra da regl dönemiimden kaynaklı hiç verememişm ama sabitim. Bugünde sabah kahvaltısında bir kibrit kutusu kadar peynir 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay içtim. Bakalıım hayırlııs :))

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın

Kizlar ben 5 gundur bu diyeti uyguluyorum tabi ara ogunlerle birlikte 60 kiloydum suan 58.5 tabi saat 5 den sonra bisey yemiyorum. Yalniz bugun biraz bozdum cok hastayim grip oldum. Yarin yedineden baslicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…