Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

benim 8aylık bebeğim var.hala emziriyorum menu gayet normal.zaten olması geren herşey var farkı ise az olmaları.bende emziren bi anne olara sizce bu menüyü uygulayabilirmiyim.ilk oğlumdan 7 kilo 2. oğlumdan 4 kilo fazlam var toplamda 13 kilo vermem gerek.

Herkese merhaba öncelikle. Ben bebek sahibi olabilmek için 53 kg dan 71 kg a çıkıp bunun üstüne hamile kalmış biriyim. Doğumdan sonra ise 74.5 kg idim. Emzirme döneminde bebeğim için yememi bozmadım. Hala emziriyorum ama artık bebeğim herşeyi yediği için 2 ay önce diyet yapmaya karar verdim. Bu tür diyetleri bir hekim olarak onaylamam aslında. Ama sırf başlangıç beni motive etsin diye yaptım bu diyeti. Fakat ben meyveyi kesmedim! Çünkü kan şekerimin düştüğünü hissediyordum. Açıktığım zaman bir adet elma, iki üç adet kayısı filan yedim. 2 hafta sonra 70.3 kg idim. Sonra dikkat ettim ve 3 kg daha verdim. Ve pzt yine meyve ekleyerek bu diyeti yapmaya başladım. Bu sabah 66.9 kg dım. Ve çok mutluyum :)

merhaba bende hamiş kalayım diye tam 5.buçuk kilo aldım 3 ayda ama hala bebiş yok, baktım basenler aldı başını gidiyo olmuyo böyle bende bugün başladım bakalım:KK50:

bol proteinli bir diyet eşimde bende bu diyeti uygulamaya başladık bugün araya meyve yerleştirebilirim galiba, herhafta bir kilo alıyorum buna dur demem gerekiyor artık sanırım, bakalım ne olcak

Herkese merhaba öncelikle. Ben bebek sahibi olabilmek için 53 kg dan 71 kg a çıkıp bunun üstüne hamile kalmış biriyim. Doğumdan sonra ise 74.5 kg idim. Emzirme döneminde bebeğim için yememi bozmadım. Hala emziriyorum ama artık bebeğim herşeyi yediği için 2 ay önce diyet yapmaya karar verdim. Bu tür diyetleri bir hekim olarak onaylamam aslında. Ama sırf başlangıç beni motive etsin diye yaptım bu diyeti. Fakat ben meyveyi kesmedim! Çünkü kan şekerimin düştüğünü hissediyordum. Açıktığım zaman bir adet elma, iki üç adet kayısı filan yedim. 2 hafta sonra 70.3 kg idim. Sonra dikkat ettim ve 3 kg daha verdim. Ve pzt yine meyve ekleyerek bu diyeti yapmaya başladım. Bu sabah 66.9 kg dım. Ve çok mutluyum :)

Aynen bende modifiye ediyorum sabah yulaf ezmesi ve yogurt aralarında yeşil elma eklemeyi düşünüyorum

yarın başlıyorum bu diyete sizler naptınız devam ediyor musunuz hala nasıl gidiyor? Yarın başlayanlar olursa beraber devam etmek isterim:KK9:

ben bu diyeti uyguluyorum bugün 4. günüm hayataımda ilk kez 4. gününü gören bi diyetim oldu ve tam3 günde 2 kilo200 gr verdim devam edicem zorlanmadan kilo veriyorum

Ben bu diyeti yapıyorum, 2. haftanın bitmesine 2 gün kaldı, 3 kilo verdim. Tabii birebir uyamadım diyete. Yemekleri harfiyen uyguladım fakat aralarda karnım acıktıkça beyaz leblebi yedim. Her akşam çayın yanında çok az dut kurusu yedim. Bazen meyve yedim ama meyve yersem öğle saatlerinde yedim. Bir de 1 gün akşam yemeği yerine waffle yedim:KK1: Dışardaydım arkadaşımla birlikte yedik. Bunlara rağmen 3 kilo verdim:21: Zor kilo veren biriyim, bana bile verdirtti bu diyet. Ki zaten normalde de çok yemek yiyen birisi değildim. Ona rağmen kilo veremezdim. 1 hafta ara vericem. Sonra tekrar devam. Benim kilom az olduğu için 2 haftada 3 kilo verdim, kilosu daha fazla olanlar daha çok verebilirler tahminimce. Ama 2 haftada 3 kilo çok iyi bir rakam:KK16:

kimse yok ama yine de yazayım , arkadaşlar bu diyette bugün birinci haftam bitti 59.8 kilodan 57.7 kiloya düştüm reglim şuan ona rağmen bence çok güzel sonuç.kaçamaklarım şu şekilde sabah kahvaltısında 1 dilim çavdarlı ekmeğin yanında :KK3:kaşar yedim bir kibrit kutusu kadar, bazı et günleri yerine 2 yumurta yedim, sabah ve öğle arası küçük bir kare bitter çikolata ve akşam yemeğimden sonra 1 tatlı kaşığı tahin ve bir tatlı kaşığı harnup pekmezi yedim tatlı niyetine, kısacası bence güzel bir diyet az yemeye alıştırıyor. karatayda denedim topiklerini okuyorum bence verilecek kilosu az olanlar için aylarca uğraşmaya gerek yok, ben herşeyden az yeme olayını beceremiyorum listenin belli olması disiplin sağlıyor.

Ben 14 yaşında 157 boyunda 49 kiloyum 44-45 olmak istiyorum pazartesi başlayacağım bebimle aynı anda başlamak isteyen varmı birbirimizi bilgi sahibi yaparız

Merhaba bende bugün başladım 62,9 kiloyum 63 değil :) geçen sene yazın 57 kiloydum kışın herkes gibi alıp yaza doğru veren biriyim aslında bu sefer biraz hızlı verme niyetindeyim. hedef 5,9 kilo :) sabah 8:00 de peynir 1 dilim çavdar ekmeği domates ve salatalık yedim, öğlen 12:00 2 yumurta salata yedim 15:00'da 1 elma yedim akşama listedeki köfte salata yiyeceğim. öğle arası yarım saat yürüdüm sallana sallana En Büyük TÜRKİYE

Merhaba bende bugün başladım 62,9 kiloyum 63 değil :) geçen sene yazın 57 kiloydum kışın herkes gibi alıp yaza doğru veren biriyim aslında bu sefer biraz hızlı verme niyetindeyim. hedef 5,9 kilo :) sabah 8:00 de peynir 1 dilim çavdar ekmeği domates ve salatalık yedim, öğlen 12:00 2 yumurta salata yedim 15:00'da 1 elma yedim akşama listedeki köfte salata yiyeceğim. öğle arası yarım saat yürüdüm sallana sallana En Büyük TÜRKİYE

Merhaba naptın devam edebildin mi diyete? Kaç kilo verdin ? :KK6:

X