Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Tesekkurler kizlar. Aslinda hastaliktanmidir bilmiyorum sadece ayran icmek istiyorum. Belki ayran detoksu yaparim 2 gun sonra bu diyete donerim.

Bende hastayım ama daha iyiyim yarın inşallah başlayacağım su içmek istemiyorum ve nasıl spor yapacağımı bilmiyorum ama kararlıyım daha çok ertelemek istemiyorum 4 kilo vermek için 1 ayım kaldı

Kızlarr merhaba. Var mı diyeti uygulayan ben de yarın başlayayım diyorum. Tek sıkıntı geri dönüşü olmaz değil mi bu kiloların? O şok diyetlerden değil yani değil mi?

Kızlarr merhaba. Var mı diyeti uygulayan ben de yarın başlayayım diyorum. Tek sıkıntı geri dönüşü olmaz değil mi bu kiloların? O şok diyetlerden değil yani değil mi?

Bende 1 hafta once yaptım ve 2,5 kilo verdim son kilolarim olduğu için zor veriyorum 1 hafta dinlendim ve kilo almadim bende yarın yine devam edicem

Bende hastayım ama daha iyiyim yarın inşallah başlayacağım su içmek istemiyorum ve nasıl spor yapacağımı bilmiyorum ama kararlıyım daha çok ertelemek istemiyorum 4 kilo vermek için 1 ayım kaldı

Gecmis olsun. Ben spor yapmadan diyete basliyorum. Kilo vermem durunca spor yapiyorum. Ama bebegim var zaten aksama kadar oturamiyorum.

Kesinlikle uymadim :) uysaydım kesinlikle 5 kilo verirdim uymadığım halde 2,5 kilo verdim ama yarın kesinlikle iyi bir giriş yapacağım yani inşallah :) ne yediklerimi burayada yada yazacağım

Tammamdır o zaman yarın ben de başlıyorum bakalım yoldaşımı da buldum ooh:KK9: motive ederiz artık iyice birbirimizi:KK8:

Sabah 1 cavdar ekmeği yedim üstüne de biraz peynir sürdüm öğlen 2 yumurta yedim saat 3:30 gibi kavun yedim akşam yemeği olarak ta 5 küçük tavuk parçaları yedim :KK70:

Sabah 1 cavdar ekmeği yedim üstüne de biraz peynir sürdüm öğlen 2 yumurta yedim saat 3:30 gibi kavun yedim akşam yemeği olarak ta 5 küçük tavuk parçaları yedim :KK70:

Süper çok iyi bende sabah küçük peynir bir tambugday ekmek yedim. Öğlen 1 simit bir ayran akşamda et tavuk yerne taze fasuly yedm

Bu gün sabah dilim kepek ekmeği üstüne biraz peynir sürerek yedim öğlen çok az patates salatası yedim 1de elma ara öğün olarak kavun yedim akşam yemeği olarak et yemeği yedim

Bu gün sabah dilim kepek ekmeği üstüne biraz peynir sürerek yedim öğlen çok az patates salatası yedim 1de elma ara öğün olarak kavun yedim akşam yemeği olarak et yemeği yedim

Canım öncelikle geçmiş olsun, nasılsın daha iyi misin? Bugun ben 1 dilim pasta yemek zorunda kaldım malesef, ama akşam ve öğle yemeğimden kestim. Kilo durumların nasıl verebildin mi?:93:

Canım öncelikle geçmiş olsun, nasılsın daha iyi misin? Bugun ben 1 dilim pasta yemek zorunda kaldım malesef, ama akşam ve öğle yemeğimden kestim. Kilo durumların nasıl verebildin mi?:93:

Sağol Daha iyi gibiyim bazen evet ortamdan dolayı yemek zorunda kaldığımız yemekler oluyor :) tartılmaya korkuyorum hastalığından dolayı ne harket edebiliyorum ne su içebiliyorum yarın tartılır söylerim :)

X