Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Sabah kahvaltısı aynı 1dilim kepek ekmek +peynir +yesilcay
ögle 1simit+1bardak ayran
bu baslama kilosu 73.8 arada sabah tartisi 71.8 oleeeeeee:)

Saat 3'te 45 dk.yürüyüs ve az önce haslanmıs tavuk ve salatamıda yedim.Ama hala burada kimse yok(

selam arkadaşım.
Ben bu diyeti birkaç yıl önce uygulamıştım,sık sık tatlı kaçamağım olmasına rağmen 6kilo vermiştim,üstelik spor falan da yapmamıştım.tavsiye ederim,devam et.insanlar hep başlıyorum ben de varım diyorlar,sonra kayboluyorlar.

Diyetteyken en kolayı tavuk salataydı,bebeğim vardı en kolayı tavuğu düdüklüde haşlayıp yanına salata yapmaktı,az da değil doya doya yiyordum,köfte,pirzola,dolma listede bunlar var ama ben bunların yerine tavuk yemiştim.
Belki sana katılırım,devam ediceksen.

Yazdıklarını görünce inan motivasyonum arttı arkadasım 15 günde zorlamadan 6kg süper bisey tebrik ederim.evet bozmaya hic niyetim yok ilk defa bu kadar azimle ve isteyerek diyet yapıyorum inanki .bugün 3. günüm 73.8 ile basladım suan71.2kg ı gördüm:)beraber yapabiliriz cok sevirim...

Süper gidiyorsun,devam et.ben bu diyeti yaptığımda oğlum bebekti,kıştı hava soğuktu hiç dışarı çıkmadım neredeyse hep evdeydim.15günden sonra da bırakmadım,listeye uymasam da ana kurallarla devam ettim,birbuçuk iki ay sonra tam 12kilo vermiştim.her gören mutlaka ne yaptın diye soruyordu.
Hadi benim de ilk ghünüm bugün.listeye aynen uyuyorum

Süper bir kilo vermissin arkadasım darısı basıma:))bu arada buraya kimse yazmayınca diyet günlüklerinde 20kilo vermek istiyorum baslıgı altında toplandık.simdilik 3-4kisiyiz orada yazısırsak daha süper olur birlikten kuvvet dogar:))bu aksamki yemegimde ufak bir kacamagım oldu yaaa yogurtlu semiz otu yedim bisi olurrmu kiiii....

merhaba arkadaşlar ben şuan isveç diyetini yapıyorum 9. günümdeyim 4.300 kg verdim.isveç bittikten sonra bu diyete başlamayı düşünüyorum sizce o şok diyetten sonra bu diyetin etkisini görürmüyüm? yaklaşık 20 kilo vermek istiyorum

bilmiyorum ki canım,bu kadar hızlı kilo vermen doğru mu?9günde 5kilo çok fazla.
Bu liste şok diyet listesi değil,doyuyorsun,bol protein,düşük karbonhidrat alıyorsun,çok güzel kilo verdiriyor ama şok diyeti bırakınca mutlaka verdiğin kilonun bir kısmı geri geliyor.hemen ardından başlarsan etkisi olmayabilir.bünyen çok az yemeye alışmış olacak çünkü

evet canım biraz hızllı kilo verdim ama acil kurtulmam lazım bu kilolardan yarın isveçin son günü bittiğinde 2 gün dinlenip tekrar diyete başlıcam ama hangisine başlayacağıma karar veremedim

ben de bugun baslayarak araniza katilmis oldum
59 kg ile basladim, boy 1.60
6 kg vermek istiyorum
Daha once lahana dieti yaptim ama 3.gun hastalandim, vucut direncim dustu
Bakalim bu ise yarayacak mi?

Merhabaaa kızlar.ben de azönce farkettim bu diyeti ve hemen yarın başlıyorum inşallah.haziranın 12sinde erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gidicem veee kilo vermek istiyorum en azından bi 6-7 kilo vermeliyim o zamana kadar..çok heyecanlandım iki haftada 8-10 kilo deyince inşallah ben de veririm yaaa..yarım saat yürüyüş de yeterli olur mu acaba???

Diyetimin ilk günü biraz sıkıntılı da olsa bittiiii :) kahvaltı ve öğle yemeği arasınd bir şeftali,öğle yemeği ve akşam yemeği arasına bir bardak ayran ve akşam yemeği sonrasına da 2 bardak çay ile 2 tane erik sıkıştırdım ben

Bugün diyetimin 4. güüydü ve bu sabah aç karna tartıldığımda 2 kilo vermiş olduğumu gördüm :) Devam ediyoruuuzzz :)

tebrikler arkadasım. ben de bugün itibariyle karataydan geçmiş bulunuyorum. kısa sürede cok kilo kaybı dikkatimi çekti.sormak istediğim spor yaptın mı canım bu 2 kg. için. peynir yoğurt falan light mı kullandın normal mi ? bi de günlük menü sırasına uymak gerekiyor mu arkadaşlar cok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…