Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

ilk hafta bol kaçamak yaparak 2.300 gram verdim, hatta son gün kebap bile yedim :KK39: ama bu hafta daha dikkatli olacağım.. 59.3 ile başladım bugün 2. günüm hadi hayırlısı :KK3:

Aaaa bnmle yapan birileri olmasina cok sevindim ben bi ileri iki geri gidiyorum nedense anlamadim 62.6 ile basladim 60.1e dustum ama bu sabah 60.8dim:KK43:(cok cnm sikildi.kabizim ondan mi acaba bilmiyorum?bgn listenin harici 4 kuru kayisi yedim bide temizligim vardi kosturmacadan cok su icemedim:KK43:yarin 62 ile uyanmam umarim

Uf yine 60.8 ciktim bu sbh:KK43: sandigimdan daha zor gidecek bu kilolar:KK43: neyseki sabah ac karnina 2 kuru kayisi ve 2 bardak su sonrasi tuvalete ciktim belki etkisi olur. Kahvaltida peynirin yaninda 2 dilim sucukla 5 dilim sosis yedim.cunku sbh sadece peynir ekmek yemekten cok sikildim:KK43:( oglen menemen aksam da makarna yiyecegim bakalim yarin sonuc ne olacak??

ben muzaffer kuşhanın bu diyetini başka yerlerde de araştırdım. kahvaltının orjinali böyle değil. yine 25 gr light peynir, 5-6 tane yağsız tuzsus siyah zeytin, 10 tane fındık yada 3 tane ceviz diye yazıyor.. ama ben kuruyemiş yemiyorum.. dünüde kaçamaksız atlattım :KK8: haftaya çarşambaya kadar tartılmayacağım, umarım 57 yi görürüm :KK3:

bugün diyetimi mahfettiiiimm :KK43: çok üzgünüm.. neler yedim neler, resmen zorladım kendimi yemek için.. :KK14: ama bırakmayacağım, bugünü dengelemek için yarın sadece akşam yemeği yiyeceğim.. umarım tartıldığımda hayal kırıklığı yaşamam.. neyse, bu arada kahvaltıda sınırsız domates ve salatalık da var tabi tuzsus.. :KK52:

bildiğim tek bişey var hızla verilen kilo hızla geri alınır tecrübeyle sabit :) aşağı yukarı şuna benzer bi diyetle 1 haftada 4 kilo vermiştim çok geçmeden geri aldım. şimdi diyetisyene gittim yaklaşık 5 aydır yapıyorum ve çok şükür 15 kilo verdim korumaya geçicem artık . Benim diyetten anladığım bişey var kesinlikle ara öğün yenmeli. Ben çok yiyen bi insan değildim ama şeker tuz kullanırdım hep onları kestim ara öğün yedikçe nası zayıfladığıma ben bile şaşırdım. Simit dürüm makarna tost sütlü tatlı herşeyden yedim. Aradaki baklava ve kek kaçamaklarım da dahil :)

Son düzenleme:
bugün diyetimi mahfettiiiimm :KK43: çok üzgünüm.. neler yedim neler, resmen zorladım kendimi yemek için.. :KK14: ama bırakmayacağım, bugünü dengelemek için yarın sadece akşam yemeği yiyeceğim.. umarım tartıldığımda hayal kırıklığı yaşamam.. neyse, bu arada kahvaltıda sınırsız domates ve salatalık da var tabi tuzsus.. :KK52:

Ufff ben de bgn biraz kacirdim simdi burda aciklamiyim kahrimdan gece 11 de bebemi babasina buraktim ciktim sokaga yarim saat hizli hizli yurudum:KK43:(( Allah'im kilo almamis olayim lutfeeen

bende motivasyon sıfır.. bugünde gayet güzel yedim kızartmaları, dondurmaları.. başka bir diyete geçiş yapıyorum yarından itibaren.. günde toplam 900 kalori.. şöyle bi listeye bakınca iyi görünüyor.. denemeye değer diye düşündüm bende, isteyen olursa listeyi yazabilirim :KK31:

Slm bayanlar bende hep diyetle ugrasan bir bayan olarak:KK25: dun bu diyete basladim ve gayet iyi gidiyor benimde hedefim 7 kilo ama cumaya kadar tartilmiycam sonuclari paylasalim motive olsun bizlere:KK76:

Slm bayanlar bende hep diyetle ugrasan bir bayan olarak:KK25: dun bu diyete basladim ve gayet iyi gidiyor benimde hedefim 7 kilo ama cumaya kadar tartilmiycam sonuclari paylasalim motive olsun bizlere:KK76:

Merhabalar. Ben bu diyeti iki yil once yapmistim. O zamam 15 gunde harfiyen uyup sporla 4 kilo vermistim. O zaman yetiyordu bu tabii. 7 ay once dogum yaptum ve tuum kilo bana kaldi. 60 kiloyum hedefim 53 bugun basladim.yukarida bir arkadas findik fistik yenecek demis ama o ayri diyet yine kushanin ama bu degil. O akdeniz diyeti. Bakalim benim sonuc nolcak

X