-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.121
Bugün diyetimin 4. güüydü ve bu sabah aç karna tartıldığımda 2 kilo vermiş olduğumu gördüm :) Devam ediyoruuuzzz :)
Açıkçası öyle belirli bir spor yapmadım.sadece bi yere giderken yürüyerek gittim.evde aman aman bi egzersizim felan da olmadı.her tür peynir olabilir diye okumuştum.benim kullandığım peynir hani şu marketlerde köy peyniri diye üçgen kutuda satılanlardan.yoğurt da yarım yağlı aldım.menü sırasına uymak gerekiyormuş.başka forumlarda da araştırdım,ordaki sorumlu kişi sıraya uyulmalı yazmış.tebrikler arkadasım. ben de bugün itibariyle karataydan geçmiş bulunuyorum. kısa sürede cok kilo kaybı dikkatimi çekti.sormak istediğim spor yaptın mı canım bu 2 kg. için. peynir yoğurt falan light mı kullandın normal mi ? bi de günlük menü sırasına uymak gerekiyor mu arkadaşlar cok merak ediyorum..
Salataya yağ koyulmıcakmış.Domates salatalığın felan bi sakıncası olacağını düşünmüyorum ama gene de emin değilim.ben bu sabah mesela azıcık peynir,1 dilim ekmek ve küçük sera domateslerinden iki tane yedim yanında.ben yalnız yaşadığım için öğünlern yerini değiştirmiyorum.merhaba bende bugün başladım benimde sormak istediğim bişey var .bazı öğünlerde salata diyor yağ koyacakmıyız birde sabahları domates salatalık yeşillik yiyebilirmiyiz peynirin yanında. ben bazı akşamların yerlerini değiştireceğim mecburiyetten bişey farkedermi ki .şimdiden teşekkürler
yoğurt yazarsa yedim ben,diğer türlü yemedim.ayrıca diğer forumda acıktıkça aralada marul,havuç ve salatalık yenebilir diyor.öğlenleride yoğurt yemeyi planlıyorum öğünlerin yanında
Bende yarin basliycam bu diyete! yarin sabah kilomu yazarim
Insallah dayanabilirim bu diyete :) Zor gozukmuyor ama uzun bir surec liste takibi var isin icinde... insallah uyabilirim listeye!
Merhaba!
Ben de bugün başladım, Miss Gothic'ten özenerek
Sadece 1 hafta yapacağım.
Zaten spor yapıyorum her gün.
Bugün tartıldım, başlangıç 82.2 kg
E hadyi o zaman hayırlı olsun diyoruummm :) Günlüklerde kontrol edelim birbirimiziMerhaba!
Ben de bugün başladım, Miss Gothic'ten özenerek
Sadece 1 hafta yapacağım.
Zaten spor yapıyorum her gün.
Bugün tartıldım, başlangıç 82.2 kg
Sen çok güzel spor yapıyormuşsun.Ben yapamıyorum çalıştığım için.Ama bugün yürüyüşe gidicem :)Merhaba bende bugün basladim.
Baslangic kilom 93,5kg
ben 2hafta yapicam
Bende her gün spor yapiyorum. Hatta sabah gittim 50dakika yüzdüm..
ögleden sonrada 1saat yürüyüs yaparim.
aksamada karin egzersizleri yaparim.
Simdilik rejime uyuyorum bakalim insallah devamida boyle olur :)
Listeyi ben kendime göre biraz değiştirdim.
Kırmızı et pek sevmediğim için kırmızı et olan öğünlerde tavuk ya da balık eti yiyeceğim.
Sosis hayatta yemem :]
O yüzden 2 sosis yazan öğünde 2 haşlanmış yumurta yemeyi düşünüyorum.
Peynir yerine de bolca yağsız yoğurt yerim.
Canım yaaaa bugün benim sosis günümdü.Haşladım sosisi.Tövbe Ya Rabbim, çok kötüydüüü boş boş hiç çekilmiyoorr.Allahtan yanında salatam vardı da sosisi bastırdı..Sosis yerine yumurta yiyebilir miyiz acaba? Birbirinin yerini tutar mı ki?
E hadyi o zaman hayırlı olsun diyoruummm :) Günlüklerde kontrol edelim birbirimizi
Sen çok güzel spor yapıyormuşsun.Ben yapamıyorum çalıştığım için.Ama bugün yürüyüşe gidicem :)
Canım yaaaa bugün benim sosis günümdü.Haşladım sosisi.Tövbe Ya Rabbim, çok kötüydüüü boş boş hiç çekilmiyoorr.Allahtan yanında salatam vardı da sosisi bastırdı..Sosis yerine yumurta yiyebilir miyiz acaba? Birbirinin yerini tutar mı ki?
Doğru diyorsun mantık olarak doğru ama iyice öğrenmek lazım.Ben sorun olacağını düşünmüyorum çünkü proteinli bir besin yerine başkasını koyuyoruz.
Sosis yerine proteinli başka bir besini yemekte bir sakınca yok bence :]
Ben de sabah-öğle arasında 1 dilim elma ile 1 dilim portakal yedim.azönce de midem çok kazında 4 tane kayısı yedim.daha doğrusu kayısıyı wc çıkmak için yedimBugün listedekiler dışında sadece 1 tane nektarin yedim.
Sorunsuz bir şekilde atlattım ilk günü
Sizde durumlar nasıl?
Ya evet spor konusunda iyiyim :) OKula gitmeden gidiyorum sabah, öglen paydosunda yuruyusumu yapiyorum, yada aksam yapiyorum yuruyusu, birde egzersizler onemli olan :)
Senin kacinci günün? Ve kac kilo verdin simdiye kadar?
Okulda olduğum için bazı günler yapamam gibi geldi mesela öğlen ve akşamı yada günleri değiştirsek bi sorun olur mu ki?:26:
Merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum ama bi sağlık sorunuyla karşı karşıya kalır mıyım? Yaşım 22 ve 67 kiloyum