Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Bugün diyetimin 4. güüydü ve bu sabah aç karna tartıldığımda 2 kilo vermiş olduğumu gördüm :) Devam ediyoruuuzzz :)

merhaba bende bugün başladım benimde sormak istediğim bişey var .bazı öğünlerde salata diyor yağ koyacakmıyız birde sabahları domates salatalık yeşillik yiyebilirmiyiz peynirin yanında. ben bazı akşamların yerlerini değiştireceğim mecburiyetten bişey farkedermi ki .şimdiden teşekkürler

Bende yarin basliycam bu diyete! yarin sabah kilomu yazarim
Insallah dayanabilirim bu diyete :) Zor gozukmuyor ama uzun bir surec liste takibi var isin icinde... insallah uyabilirim listeye!

Açıkçası öyle belirli bir spor yapmadım.sadece bi yere giderken yürüyerek gittim.evde aman aman bi egzersizim felan da olmadı.her tür peynir olabilir diye okumuştum.benim kullandığım peynir hani şu marketlerde köy peyniri diye üçgen kutuda satılanlardan.yoğurt da yarım yağlı aldım.menü sırasına uymak gerekiyormuş.başka forumlarda da araştırdım,ordaki sorumlu kişi sıraya uyulmalı yazmış.

Salataya yağ koyulmıcakmış.Domates salatalığın felan bi sakıncası olacağını düşünmüyorum ama gene de emin değilim.ben bu sabah mesela azıcık peynir,1 dilim ekmek ve küçük sera domateslerinden iki tane yedim yanında.ben yalnız yaşadığım için öğünlern yerini değiştirmiyorum.

öğlenleride yoğurt yemeyi planlıyorum öğünlerin yanında
yoğurt yazarsa yedim ben,diğer türlü yemedim.ayrıca diğer forumda acıktıkça aralada marul,havuç ve salatalık yenebilir diyor.

Bende yarin basliycam bu diyete! yarin sabah kilomu yazarim
Insallah dayanabilirim bu diyete :) Zor gozukmuyor ama uzun bir surec liste takibi var isin icinde... insallah uyabilirim listeye!

Aslında hiç zor değil arkadaşım.Ben sadece ilk gün zorlandım,o kadar.Şimdi alıştım.Bugün 8de kahvaltı yaptım,saat 11e doğru acıktım işyerinde ve bi tane salatalık yedim,12de de öğle yemeğimi yedim menemenimi saat 12.30da :) saat 17.30 oldu daha bişey yemedim ve yeni yeni hissediyorum acıktığımı..

Merhaba!
Ben de bugün başladım, Miss Gothic'ten özenerek
Sadece 1 hafta yapacağım.
Zaten spor yapıyorum her gün.
Bugün tartıldım, başlangıç 82.2 kg

Merhaba!

Merhaba bende bugün basladim.
Baslangic kilom 93,5kg

ben 2hafta yapicam

Bende her gün spor yapiyorum. Hatta sabah gittim 50dakika yüzdüm..
ögleden sonrada 1saat yürüyüs yaparim.
aksamada karin egzersizleri yaparim.

Simdilik rejime uyuyorum bakalim insallah devamida boyle olur :)

Listeyi ben kendime göre biraz değiştirdim.
Kırmızı et pek sevmediğim için kırmızı et olan öğünlerde tavuk ya da balık eti yiyeceğim.
Sosis hayatta yemem :]
O yüzden 2 sosis yazan öğünde 2 haşlanmış yumurta yemeyi düşünüyorum.
Peynir yerine de bolca yağsız yoğurt yerim.

Merhaba!
E hadyi o zaman hayırlı olsun diyoruummm :) Günlüklerde kontrol edelim birbirimizi
Sen çok güzel spor yapıyormuşsun.Ben yapamıyorum çalıştığım için.Ama bugün yürüyüşe gidicem :)

Canım yaaaa bugün benim sosis günümdü.Haşladım sosisi.Tövbe Ya Rabbim, çok kötüydüüü boş boş hiç çekilmiyoorr.Allahtan yanında salatam vardı da sosisi bastırdı..Sosis yerine yumurta yiyebilir miyiz acaba? Birbirinin yerini tutar mı ki?

Ben sorun olacağını düşünmüyorum çünkü proteinli bir besin yerine başkasını koyuyoruz.
Sosis yerine proteinli başka bir besini yemekte bir sakınca yok bence :]

bende bugün sorunsuz atlattim diyetimi :)
ara ögünlerde yesil elma yedim.
bakalim yarin tarti ne diyecek? :)
Ama hic zorlanmadim coook hosuma gitti bu diyet sekli :)

Ya evet spor konusunda iyiyim :) OKula gitmeden gidiyorum sabah, öglen paydosunda yuruyusumu yapiyorum, yada aksam yapiyorum yuruyusu, birde egzersizler onemli olan :)

Senin kacinci günün? Ve kac kilo verdin simdiye kadar?

Ben sorun olacağını düşünmüyorum çünkü proteinli bir besin yerine başkasını koyuyoruz.
Sosis yerine proteinli başka bir besini yemekte bir sakınca yok bence :]
Doğru diyorsun mantık olarak doğru ama iyice öğrenmek lazım.

Bugün listedekiler dışında sadece 1 tane nektarin yedim.
Sorunsuz bir şekilde atlattım ilk günü
Sizde durumlar nasıl?
Ben de sabah-öğle arasında 1 dilim elma ile 1 dilim portakal yedim.azönce de midem çok kazında 4 tane kayısı yedim.daha doğrusu kayısıyı wc çıkmak için yedim

Ya evet spor konusunda iyiyim :) OKula gitmeden gidiyorum sabah, öglen paydosunda yuruyusumu yapiyorum, yada aksam yapiyorum yuruyusu, birde egzersizler onemli olan :)

Senin kacinci günün? Ve kac kilo verdin simdiye kadar?

Benim 6. günüm bitti canım.3. gün tartıldığımda 2 kilo vermiştim ondan sonra tartılmadım.Yarın sabah vakit bulur da tartılırsam yazarım Vakit bulursam dedim çünkü çarşambaları okulda nöbet günüm ve her zamankinden daha erken gidiyorum.e haliyle zaten uykudan zor uyanan ben resmen ışık hızıyla hazırlanıp çıkıyorum evden Ben henüz egzersiz felan yapmadım hiç.Daha doğrusu 6 gündür hiç düzenli spor yapmadım.Bugün de güya yürüyüşle plates yapıcaktım,tırt oldu.ama yarın kesin yapıcam

Gunaydinnnn!!!
Dün sadece 20dakika spor yapabildim anca... Dün coook stressli bir gündü benim icin :) Ondan vakit bulamadim spor yapmak icin.

Ama rejim super gidiyor!!! Dun aksam annemlere gittik kandil icin ordada uyguladim rejimimi :) hatta annem tatli yapmisti ama ben dokunmadim bile!!!

Okulda olduğum için bazı günler yapamam gibi geldi mesela öğlen ve akşamı yada günleri değiştirsek bi sorun olur mu ki?:26:

Bence degistirmesen daha iyi olur.
Eger okulda oldugun icin zor olcaksa tatile girince bunu yap. Simdilik herseyden ye ama azar azar ye. Ha tatli felan yeme tabiki :)

Bende güya baslamistim bugun 9ncu gün olcakti...
Hafta sonu cok stressli basladi cumartesi günü. pazarteside kardesimin yas gunu vardi. bol bol yedim... Ama yarin tekrar basliycam su 14günlük rejime :)
vericem ben bu kilolari!

Merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum ama bi sağlık sorunuyla karşı karşıya kalır mıyım? Yaşım 22 ve 67 kiloyum

Merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum ama bi sağlık sorunuyla karşı karşıya kalır mıyım? Yaşım 22 ve 67 kiloyum

Saglik sorunu yasamazsin. Cok güzel bir diyet. ara ögünler yapmayi unutma. listede yazmiyor ama ara ögün muhakkak yap.
Yesil elma yiyebilirsin, salatalik, domates, salata.
Ara ögünlerde bunlardan bir tanesini yiyebilirsin.

Merhabalar, bende bu diyete başlamak istiyorum liste hoşuma gitti ancak şöyle bi sorunum var kırmızı et yiyemiyorum onun yerine ne tüketebilirim.
Mevcut Kilom : 61.5 gelişmeleri paylaşacağım hepimize kolay gelsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…